Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Так опзжопники и за мобзакон голосовали практически в полном составе. При том, что даже Порох не голосовал, а Юлька вообще против.
Так це і дивує. Одна справа вайкартану з білорусом на фронт заганяти, і зовсім інша - охоронців свого маєтку і опору в темних справах

Так це і дивує. Одна справа вайкартану з білорусом на фронт заганяти, і зовсім інша - охоронців свого маєтку і опору в темних справах
А ты считаешь, что у него в охране ментовские ***** 45-60? Я думаю помоложе.

Вот только ТЦК именно это и пытается проделывать с теми же "пиджаками" (да, формально там три месяца переподготовки, но мы же все понимаем, что это до ******ы в этом случае?)
Так пьітается чи продєльівает? Змінити ВОС офіцерському складу, навіть "піджакам" (так-так, ахфіцерьі" і тут всіх наїбали))) не так просто. Тут по спорідненій ВОС проблематично поставити на посаду більш-менш фахівця, а то змінити. Можливо, за згодою, хз. Не впевнений, звісно, що з солдатським складом так само. А якщо ніякої ВОС взагалі нема? Ну таке. Сказочок в цій темі море. Кожен поодинокий випадок розглядають як закон ну і так далі.
З моїми спостереженнями не збігається))

Якщо це не таємниця, змінили на яку ВОС?
На соту, кажу ж.
Я смутно подозреваю, что это если поциент выразил согласие, пусть и с перепугу.
Поциента не спрашивали. Вписали новый ВОС при оформлении документа и все тут. На вопрос "А как же так?" сказали "Ибо нефиг, там и без тебя спецов хватает, а у нас нехватка младшего комсостава". И предложили подумать на тему подписать контракт. Но я не привык с шулерами что-либо подписывать. Поэтому на основании полученного опыта я не отождествляю ТЦК с ЗСУ. Хотя это был год 2020.

Ах, Одесса, жемчужина у моря...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну в Северо-Западной Монголии за такое видео или срок или бойцы Дырова приехали бы в гости обучить на месте оператора как бутылка заходит в задний проход.

Ну что вот и мясник под новый закон оформлен

А шо там бубочка рассказывал на тему того, что это неправильно? Еще одно подтверждение моего тезиса на тему ТЦК и ЗСУ как непересекающихся множеств и махновского подхода к выполнению плана по рекрутингу.

Мне понравилось (нет), как ржала и радовалась ведущая, что в новом законе тцкашникам дадут еще больше полномочий, чуть не вписялась на словах "сюрпрайз-сюрпрайз". Интересно (нет), это у нее там на суфлере было написано "ржи, как будто воши зачесались", или они взаправду зачесались.

Поциента не спрашивали. Вписали новый ВОС при оформлении документа и все тут. На вопрос "А как же так?" сказали "Ибо нефиг, там и без тебя спецов хватает, а у нас нехватка младшего комсостава". И предложили подумать на тему подписать контракт.
Дуже цікаво, яки вони мали про це робити, півроку тому знайомий піджакППО наслухався замполіта і написав рапорт на Арту, його з радістю відправили в учебку , там йому сказали що старий дуже 47 років і перевучувати не будуть, запропонували як і Вам в штурмовики, його стан не припускає бути штурмовиком, він відмовився і приїхав назад до тцк, зараз йому пропонують очолити бусік незламності він із послав, так і бовтається в непонятному статусі. Ну раз на тиждень вони перевіряють де він от і все.

На соту, кажу ж.

Поциента не спрашивали. Вписали новый ВОС при оформлении документа и все тут. На вопрос "А как же так?" сказали "Ибо нефиг, там и без тебя спецов хватает, а у нас нехватка младшего комсостава". И предложили подумать на тему подписать контракт. Но я не привык с шулерами что-либо подписывать. Поэтому на основании полученного опыта я не отождествляю ТЦК с ЗСУ. Хотя это был год 2020.
Так ТЦК і є не ЗСУ. ТЦК це міноборони - частина кабмину. До війни мають дуже косвене відношення. А ЗСУ кабміну не підпорядковуються, ЗСУ підпорядковуються безпосередньо генштабу, який, в свою чергу - головнокомандуючому, який, в свою чергу - президенту.
Спільного там немає ніхуя, бо кабмін підзвітний тільки ВР, перед президентом відповідальний, але президент не може самотужки там звільняти/брати міністрів, він може подати, а затверджує - ВР. Якщо ВР буде проти - президент взагалі нічого не зможе вдіяти.

Останнє редагування:
Дуже цікаво, яки вони мали про це робити, півроку тому знайомий піджакППО наслухався замполіта і написав рапорт на Арту, його з радістю відправили в учебку , там йому сказали що старий дуже 47 років і перевучувати не будуть, запропонували як і Вам в штурмовики, його стан не припускає бути штурмовиком, він відмовився і приїхав назад до тцк, зараз йому пропонують очолити бусік незламності він із послав, так і бовтається в непонятному статусі. Ну раз на тиждень вони перевіряють де він от і все.
Дуже просто. На початку 20 року був якийсь внутрішній наказ з підготування молодших командирів. Вони тоді його вирішували так. Не треба шукати логіки в діях ТЦК, зовсім. Причому стан там нікого не хвилював і не хвилює - все вирішують вже в частині, до якої доправили. Для ТЦК головне - план по головам. Все. За будь яку ціну, яку, звісно, сплачують не вони.

Назад
Зверху Знизу