Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема КЗоТа

Який в цьому сенс, коли Кабмін ту постанову і скасував?

Цитата:
Начебто я починаю розуміти у чому питання.

Бачу два шляхи вирішення цього питання:

1. Викласти частину 3 ст.119 КЗпП України в іншій редакції.
2. Додати частину 6 до ст.119 КЗпП України , наприклад, такого змісту:
Гарантії, визначені у частині третій цієї статті, в частині виплати середнього заробітку діють у разі передбачення статті видатків на забезпечення відшкодування підприємствам цих виплат за рахунок коштів Державного бюджету України.

Якщо є бажання і можливість можу запропонувати зустрітися, спробувати підготувати текст звернення до депутатів ВР. Потім звернемося до депутатів різних політичних партій (які представлені у ВР) Для цієї роботи потрібно буде залучити юристів.

Але є ще один шлях.
Нічого не робити, продовжувати викладати дописи на ХФ як у нас все погано.

Так у чому для вас проблема?
Надрукувати повідомлення працівнику про невідповідність працівника займаній посаді, з поясненням яким вимогам він не відповідає (відповідно до його посадової інструкції)?

Може, якщо ви не можете цього зробити, то це ви не відповідаєте займаній посаді?
Ви над цим не думали?

Собственник не соответствует занимаемой должности? вам самому не смешно?

Якщо є бажання і можливість можу запропонувати зустрітися, спробувати підготувати текст звернення до депутатів ВР. Потім звернемося до депутатів різних політичних партій (які представлені у ВР) Для цієї роботи потрібно буде залучити юристів.
Дякую за пропозицiю.
Только в 2018 в ВР уже подавался соответствующий законопроект, который в феврале 2019 был отозван. Были петиции на сайтах Кабмина и Президента, но они не набрали по 25 тысяч голосов (оно и понятно) и не были рассмотрены.
Подробнее
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чем бороться с системой, небольшому предприятию проще закрыться, а потом начать деятельность под новой вывеской, или работать под чёрным флагом, или открыться в другой стране, или не работать вовсе.

1. Викласти частину 3 ст.119 КЗпП України в іншій редакції.
Кстати, где-то читал, что с 2013 года в текст этой статьи изменения вносились 9 (девять) раз.

Дякую за пропозицiю.
Только в 2018 в ВР уже подавался соответствующий законопроект, который в феврале 2019 был отозван. Были петиции на сайтах Кабмина и Президента, но они не набрали по 25 тысяч голосов (оно и понятно) и не были рассмотрены.
Подробнее здесь
Чем бороться с системой, небольшому предприятию проще закрыться, а потом начать деятельность под новой вывеской, или работать под чёрным флагом, или открыться в другой стране, или не работать вовсе.
Поки ми не спробуємо, ми не дізнаємося можемо ми це зробити чи ні.

Я не пропоную вам боротися з системою. Ми ж не “робінгуди”.
Є питання яке треба вирішувати.
Не сподівайтеся що хтось за нас з вами буде виконувати нашу роботу.

Я впевнений ми зможемо.
У всякому разі ми поставимо “галочку” напроти тих політичних партій яким це не цікаво.
Будь який досвід нам з вами не буде зайвим.

У всякому випадку я не наполягаю. Вирішуйте самі.
Але у вас не буде морального права писати що отакі у нас погані Закони.

Крім того, у 2018році була інша влада.

Надумаєте, пишіть у особисті повідомлення.

Не сподівайтеся що хтось за нас з вами буде виконувати нашу роботу.

Моя работа относится к совсем другой сфере деятельности. Там своих проблем хватает. А так - были попытки, но все суды и апелляции по этому вопросу проиграны. Я после этого должен писать, шо у нас хорошие законы?

Крім того, у 2018році була інша влада.
Нынешняя влада могла бы просто указом президента отменить особливий период, если бы хотела...

Надумаєте, пишіть у особисті повідомлення.
Еще раз спасибо за предложение.

Моя работа относится к совсем другой сфере деятельности. Там своих проблем хватает. А так - были попытки, но все суды и апелляции по этому вопросу проиграны. Я после этого должен писать, шо у нас хорошие законы?
Моя теж.
Але я бачу ніхто крім нас не зробить.
Я не кажу що треба все кидати і займатися цим.
Закони треба робити такими, які нам потрібні.
Моя пропозиція залишається.
Дякую.

Собственник не соответствует занимаемой должности? вам самому не смешно?
Ні, мені зовсім не смішно.
Тому що за гроші не купиш ні розуму, ні знання, ні досвід.
Бо вони не продаються.

Ні, мені зовсім не смішно.
Тому що за гроші не купиш ні розуму, ні знання, ні досвід.
Бо вони не продаються.

Вы ошибаетесь, все продается и покупается. Примеры везде вокруг вас.

вы не смогли сделать в своей неприбыльной организации, но считаете что все другие просто обязаны. или может вы хреновый руководитель, если не смогла обеспечить хоть сам себе или кому-то зарплату в "неприбыльной" ?
Я вам вже казав, що для вас Закон України “ Про професійні спілки їх права та гарантії діяльності” є таємницею? Чи може забув?

Згідно зі статтею 2 цього Закону:

Стаття 2. Професійні спілки

Професійні спілки створюються з метою здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та
інтересів членів профспілки.

Тобто, профспілки створюються для представництва та захисту прав членів профспілок!
Не для створення робочих місць, ферштейн?

Щоб вам було більш зрозуміло не для того щоб “колотить бабло”.

Завдання профспілок, на мою думку, не створення робочих місць, а створення умов , при яких роботодавці будуть зацікавлені у створенні робочих місць.
Кожен повинен займатися своєю справою.

P.S.
Завтра , начебто, Федерація профспілок буде проводити збори стосовно змін трудового законодавства. На ці збори запрошений і Президент, але я думаю він не прийде...

Мої пропозиції:
1. провести двох годинний попереджувальний страйк по всій країні;
2. на підприємствах олігархів (чиї вуха стирчать за цими змінами) провести добові попереджувальні страйки.

Якщо мої пропозиції підтримають, я вважаю це буде дієво.

Я вам вже казав, що для вас Закон України “ Про професійні спілки їх права та гарантії діяльності” є таємницею? Чи може забув?

Згідно зі статтею 2 цього Закону:

Стаття 2. Професійні спілки

Професійні спілки створюються з метою здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та
інтересів членів профспілки.

Тобто, профспілки створюються для представництва та захисту прав членів профспілок!
Не для створення робочих місць, ферштейн?

Щоб вам було більш зрозуміло не для того щоб “колотить бабло”.

Завдання профспілок, на мою думку, не створення робочих місць, а створення умов , при яких роботодавці будуть зацікавлені у створенні робочих місць.
Кожен повинен займатися своєю справою.

P.S.
Завтра , начебто, Федерація профспілок буде проводити збори стосовно змін трудового законодавства. На ці збори запрошений і Президент, але я думаю він не прийде...

Мої пропозиції:
1. провести двох годинний попереджувальний страйк по всій країні;
2. на підприємствах олігархів (чиї вуха стирчать за цими змінами) провести добові попереджувальні страйки.

Якщо мої пропозиції підтримають, я вважаю це буде дієво.

До слез ))) а бизнес для создания рабочих мест )))) такой нееомпетентности еще поискать ....

До слез ))) а бизнес для создания рабочих мест )))) такой нееомпетентности еще поискать ....
Нарешті.
Бачу ви потрохи починаєте розуміти що таке бізнес.

Ви мені сподобалися. Я вас навчу.
Простий приклад.

Ви вирішили зайнятися торгівлею
У будь якому бізнесі працює проста формула: Дохід — витрати = прибуток
Давайте порахуємо витрати.
2000 на місяць реєстрація підприємницької діяльності та ведення бухг. + подача звітності до ДФС.
3000 оренда робочого місця у метро (торгівля батарейками)
4723 нарахована заробітна плата працівнику (їх потрібно буде 2 *4723= 9446)
22 відсотки нарахування на з/пл. 2100
5 відсотків податки 7500
20 000 обігові кошти.

Для початку роботи вам потрібно на перший місяць роботи 44 100грн. З цього 24 100 ваші витрати / на 30 днів дорівнює приблизно 800 грн на день.
Ви купуєте на “Барабашово” батарейки, зарядні пристрої і таке інше на 20 000 робите 100 відсоткову націнку (купуєте за 1 грн продаєте за 2) і починаєте працювати.

Щоденна виручка у вас становить наприклад 5000грн з них 2500 вартість товару 2500 ваш дохід 2500 — 800 = 1700грн прибутку на день. (51 000 на місяць)

Якщо так і буде ви будете намагатися розвивати ваш бізнес, тобто ви створите ще 2 робочих місця на іншій станції метро. (бо у вас буде 51 000 з яких ви можете витратити 44100 на створення ще однієї точки продажу)

Зрозуміло? (цифри приблизні)

У зв'язку з просуванням урядових законопроектів, які погіршують права і гарантії працюючих та позбавляють профспілки права на їх представництво й захист сьогодні, 16 січня 2020 року, у Києві збирається Всеукраїнське профспілкове віче на захист конституційних трудових і соціально-економічних прав працівників та діяльності профспілок.

Віче відбудеться у великій залі Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України «Жовтневий палац» за адресою: *алея Героїв Небесної Сотні, 1.
У ньому візьмуть участь керівники всеукраїнських профспілок і територіальних профоб'єднань члени Ради ФПУ, голови первинних профспілкових організацій, профактив з усіх областей України.

Початок Всеукраїнського віче – об 11.00.
Департамент профспілкового руху та зв’язків
з громадськими організаціями АПАРАТУ ФПУ

Ничего, будем скоро по 6 дней в неделю ***рить. Не нравится? А ***** - рабу хватит и 24 часа в неделю отдыхать, лизните и за это ноги своему хозяину.

вопрос не в количестве дней, а в количестве часов в неделю. хуильен должностей предусматривают работу и в субботу и в воскресение. но в "лоб" нельзя или существенно дороже(при том же количестве часов или при желании работника работать больше).

Нарешті.
Бачу ви потрохи починаєте розуміти що таке бізнес.

Ви мені сподобалися. Я вас навчу.
Простий приклад.

Ви вирішили зайнятися торгівлею
У будь якому бізнесі працює проста формула: Дохід — витрати = прибуток
Давайте порахуємо витрати.
2000 на місяць реєстрація підприємницької діяльності та ведення бухг. + подача звітності до ДФС.
3000 оренда робочого місця у метро (торгівля батарейками)
4723 нарахована заробітна плата працівнику (їх потрібно буде 2 *4723= 9446)
22 відсотки нарахування на з/пл. 2100
5 відсотків податки 7500
20 000 обігові кошти.

Для початку роботи вам потрібно на перший місяць роботи 44 100грн. З цього 24 100 ваші витрати / на 30 днів дорівнює приблизно 800 грн на день.
Ви купуєте на “Барабашово” батарейки, зарядні пристрої і таке інше на 20 000 робите 100 відсоткову націнку (купуєте за 1 грн продаєте за 2) і починаєте працювати.

Щоденна виручка у вас становить наприклад 5000грн з них 2500 вартість товару 2500 ваш дохід 2500 — 800 = 1700грн прибутку на день. (51 000 на місяць)

Якщо так і буде ви будете намагатися розвивати ваш бізнес, тобто ви створите ще 2 робочих місця на іншій станції метро. (бо у вас буде 51 000 з яких ви можете витратити 44100 на створення ще однієї точки продажу)

Зрозуміло? (цифри приблизні)

страна *****ов) считать умеют(при чем только чужое), а думать нет.

кто знает, как организация эюя называется ? давайте въедем за неоформленного директора(председателя), который судя по всему даже минимален не получает и налоги не платит )))

Сьогодні, 16 січня, до Києва на Профспілкове віче з’їхались представники понад 60 тисяч первинних профспілкових організацій з усієї України, яких делегували 7 млн. членів професійних спілок.

Представники трудових колективів підприємств, установ і організацій всіх сфер економіки країни донесли до суспільства та керівництва держави тривогу і обурення через проведення владою так званих економічних і соціальних реформ.

Резолюція

Спілчани вимагають від керівництва держави зупинити процеси законодавчого руйнування трудового законодавства і трудових прав, що намічено у законопроекті «Про працю» № 2708, законопроектах щодо змін у діяльності професійних спілок (№ 2681) та системи загальнообов’язкового державного соціального страхування (№ 2275).

Відкликати з Верховної Ради України проєкт Закону України «Про працю». Розпочати роботу над справедливою трудовою реформою спільно з профспілками і роботодавцями та у відповідності до Конституції України і міжнародних зобов’язань держави, а також за участю експертів Міжнародної організації праці.

https://www.facebook.com/pg/fpsu.administration/videos/?ref=page_internal

страна *****ов) считать умеют(при чем только чужое), а думать нет.
ujn, тепер вам зрозуміло чому створення робочих місць це робота саме роботодавців?
Наша робота це створення умов для роботодавця, при яких він буде зацікавлений у створенні нових робочих місць.
Саме для цього я і навів цей приклад:https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=67178521&postcount=161

Крім того, ujn, ми змушені вчитися рахувати.

Наприклад, ми ведемо з роботодавцем перемовини стосовно внесення змін у Колективний договір, відповідно до ст.12 КЗпП України.

Та пропонуємо внести у КД норму при якій працівникам, які працюють на відкритому повітрі роботодавець надає додаткову оплачувану відпустку 4 дні на рік (1 день на квартал).

Представники адміністрації підприємства кажуть нам у нас немає коштів на ці відпустки.
Ми пропонуємо порахувати...:)

P.S.
Іноді, дійсно зайвих коштів немає.
Тоді починаємо шукати резерви.
Наприклад, пропонуємо зменшити заробітну плату коханці директора.
Ми ж свої.

ujn, тепер вам зрозуміло чому створення робочих місць це робота саме роботодавців?
Наша робота це створення умов для роботодавця, при яких він буде зацікавлений у створенні нових робочих місць.
Саме для цього я і навів цей приклад:https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=67178521&postcount=161

как бы ты не пыжился. она каком бы языке ни писал. про твою компетентность мне все понятно. можешь не продолжать.

как бы ты не пыжился. она каком бы языке ни писал. про твою компетентность мне все понятно. можешь не продолжать.
Ujn, що вам зрозуміло про мою компетентність? Компетентність у чому?
До чого тут на якій мові я з вами спілкуюся?

Де це я “пижився”? Що не продовжувати?

З вами все гаразд?
=

ujn, ви у цьому пості вжили слово “кейсы
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=67154052&postcount=112

ujn, до чого тут “кейси”, до чого тут популізм, до чого тут Кодекс законів про працю?

До речі, ви вжили таке слово “кейсы”.
Ви можете пояснити його значення?
Бо це “словечко новомодное” .

Я вам задавав просте питання: “ Яка стаття діючого КЗпП України більше всього вам не подобається?”
=

ujn, а тут вам зробили зауваження:
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=67154182&postcount=113

Здається, ви плутаєте “педалі”.

Може ще хтось скаже слово “За” діючий Кодекс законів про працю України?

На мою думку, тут у своїй більшості висловлювалися люди , які взагалі не читали діючого КЗпП України. (за поодинокими випадками).
Я вже не кажу про те, що вони дуже далекі від застосування КЗпП .

На думку таких людей було б помилково посилатися.

Теза стосовно того, що, начебто, можливість роботодавцю легко (безпідставно ) звільнити робітника буде спонукати роботодавців до офіційного працевлаштування та сплати всіх податків — взагалі, не витримує ніякої критики.

P.S.
Хочу нагадати про Конвенцію МОП №158 , яка до речі ратифікована Україною.
Стаття 4

Трудові відносини з працівниками не припиняються, якщо тільки
немає законних підстав для такого припинення, пов'язаного із
здібностями чи поведінкою працівника або викликаного виробничою
потребою підприємства, установи чи служби.

Стаття 5

Не є, зокрема, законною підставою для припинення трудових
відноси такі причини:

a) членство у профспілці або участь у профспілковій
діяльності в неробочий час чи, за згодою роботодавця, в робочий
час;
b) намір стати представником працівників, виконання тепер або
в минулому функцій представника працівників;
c) подання скарги або участь у справі, порушеній проти
роботодавця за звинуваченням у порушенні законодавства чи правил,
або звернення компетентних адміністративних органів;
d) раса, колір шкіри, стать, сімейний стан, сімейні
обов'язки, вагітність, віросповідання, політичні погляди,
національність або соціальне походження;
є) відсутність на роботі в період перебування у відпустці по
материнству.

...

https://www.google.com/url?esrc=s&q...FjAAegQIBxAB&usg=AOvVaw1Kv8Q63IpLgKLsKfu4RhD4

Назад
Зверху Знизу