Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нужен конкретный ремонт, или смазать-подтянуть? Могу поделится номером для конкретного ремонта (замены, установке).Приветствую. Может кто подскажет, на Холодке где или к кому можна с велосипедом для обслуживания/профилактики/настройки обратиться?
маленьки рвані дирочки на камері....0,2-0,3 мм в діаметрі, грішив шо пошкодив металевою лопаткою коли збирав колесо.....хтось каже камера розходится.а тут лєнта ріже. поставив пока нову камеру,подивлюсь як буде.що знач "пробиватись"? Порізатись об той фліпер може лише. Вони є такі, що мають гострі краї, а коли дубіють з чатом, то взагалі ппц.
Поліуретанові став нормальні.
ну схоже моя любов качати колеса на 4 атм,просто з часом розірвало шини. поставив нові, колеса не спускають, накачав по 3,2 атм. тепер нова херня-при гальмуванні переднім колесом і шатаючи вел взад вперед видно люфт по вильці, труба в трубі....кататися поки зовсім почне ходити як маятник?ну поріз то добре видно - він же довгий.
Якщо саме дірочки, то може бруд якийсь всередину потрапляє, що їх коле. Якщо тиск малий та камера гуляє, то може бути таке.
Ну про наявність якихось нерівностей я мовчу - це логічно, навряд би ти питав таке якби їх мав)
Може камера лайно та тупо рветься.
да, у нас проблемы.***** у вас проблемы... 🤦♂️
я кожень день засмучений, а на счет колодок, то за таку цину краще щось перепиляти, а не платити довбойобам китайцям, а зекономлени гроши задонатись на щось потрибне для краини.Вибачаюсь 😔. Дуже засмучений вчора був.
Життя продовжується і такі проблеми теж треба якось вирішувати.
***? купи колодки й все. розвалитись та лікуватись з-за тих колодок буде значно дорожчеКто нибудь чудил с тормозными колодками для авто, перепиливая их на вел ?
А чем клеить ?Кто нибудь чудил с тормозными колодками для авто, перепиливая их на вел ?
знайшов саму дешеву ціну в 100 грн за пару на хтз. в магазах мінімум 190 грн пара і не підходь. а зараз по сраній зимі, солі і піску їх хватає на 300 км. тоб то мені на 2 тижні, і це 800 грн на місяць на колодки в зимку це ну його ***. на машину дешевше коштує.***? купи колодки й все. розвалитись та лікуватись з-за тих колодок буде значно дорожче
посоветовали на капрон феродо садить разогревом. хотя с завода смотрю в подложке китайских велоколодок просверлины 2 отверстия в которых дополнительно крепится феродо от срыва. такая хрень сделана и на колодках для авто. короче перепиливать из за этого не получится.А чем клеить ?
китайські по 1 баксу норм працюють на зиму. Купив десяток наборів та не паришся. Але ж зима приходить та колодки закінчуються як завжди неочікувано...знайшов саму дешеву ціну в 100 грн за пару на хтз. в магазах мінімум 190 грн пара і не підходь. а зараз по сраній зимі, солі і піску їх хватає на 300 км. тоб то мені на 2 тижні, і це 800 грн на місяць на колодки в зимку це ну його ***. на машину дешевше коштує.