Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Нема там.
Тут хтось у велорозділі різноманітні наклейки кастомні пропонував.

Наклейки тут хтось печатав на вел. Ніяк тему не знайду. Знає хто контакти?

Такі?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Да я з ним спілкувався, домовились ніби, але у нього проблеми з залізом. Поки не печатає, лише продає готове.

У велобалці було, оплачена тема, прямо в харкові печатали. Шкода, не знайду.

Ще не дозбирав, але вже зважив - з планетаркою погладшали ми загалом на майже 400 грамів. З них 80 можна вважати лівими - +12 спиц, котрих "не вистачало" на моєму 24 спицовому колесі.

Тож загалом при переході від класичної трансмісії середнього рівня( у мене були манетки/перемикачі х7) на альфіну збільшення ваги 300 з копійками грамів. На задньому колесі більше звичайно.

Зібрав трансмісію. Раніше усі сідали та дивились на аморт, тепер ще планетарка та чудний натягувач додались :D

Натягувач піддавлює ланцюг знизу догори. Безпосередньо за вісь його ролика тягне пружина приєднана до непотрібного кріплення лінії перемикача на верхньому пері.
Ролик на червоній шнязі відводить ланцюг вниз, щоб він не чіпляв раму.
Зараз ланцюг прослаблений, приберу одну ланку, думаю. Але пізніше. Сріблястий 11т ролик на червоній шнязі переїде на натягувач і буде замінений на такий само 13т.

Вийшло просто ахуєть. Довжина нижньої ланки ланцюга між опорами, як видно, зменшилась на 30%. Менша довжина = менша амплітуда. Навіть невеликого натягу пружини натягувача вистачає, щоб ланцюг навіть за злючому розковбасі не цокав по рамі. Тож поставив оцю слабку пружину, з початку була пружина з заднього перемикача старого, в рази сильніша.

Останнє редагування:
Хорошо получилось.

Насправді якось незвично та навіть бідно виглядає - поззаду така дрочовина з касети та величезного перемикача зникла, ланцюг не висить до середини колеса, а акуратно йде під пером, попереду якась маленька зірочка, одна, й все.

Поставив колодки, що купив за 5.5$ за 4 пари. Чудово працюють :)

Ах да, забув, я ж вже два дні їзджу на планетарці. І це не схоже на їзду на планетарці на дорожнику. Там перемикався рідко бо їздив на ньому кволо та без поспіху. Зараз же перемикаюсь тупо постійно - бо перемикання миттєве на відміну від класичної трансмісії.
Плюс перемикання класичне. Тобто великим важелем зкидуєш швидкість( на легшу), малим важелем набираєш. На усіх нижчих планетарках навпаки.

Манетка сама по собі так м'яко працює.
А також з моїм хватом виходить супер.
Отак виглядає місце пілота.

За гріпси я тримаюсь лише при валеві, активному рулюванні тощо. При спокійній їзді руки частково лежать на ріжках. Під 45 градусів +-.

Маленький важель манетки працює в обидва напрямки.
Тобто при розгоні я чудово перехоплююсь на хват під 45 та середнім пальцем набираю швидкості натискаючи важель назад. Для їзди по НЕ єбеням цей хват зручніший, плюс деяких нахил вперед додатковий виходить.

Ну і так загалом все те, чим мене шугали "експерти", виявилось ***нею повною.
1 - зміщення ваги назад ДУЖЕ відчувається. Але лише коли вел по сходах тягнеш.
2 - ніякого зменшення кпд не помітно.
3 - ніякого погіршення роботи підвіски з-за збільшення непідресореної маси не помітно.
4 - овальна зірка не призводить ні до яких негативних відчуттів при педалюванні чи зменшенню каденсу.

При проколі заднього колеса звичайно пригоди будуть. Хоча більшістю з-за того, що я на перемикач поставив захист від бруду. Він не дає від'єднати трос. Треба зрізати три зтяжки, трохи підзняти колесо, зняти захист, поставити колесо, від'єднати трос, потім вже зняти колесо. Ну і назад в зворотньому порядку. Думаю колись мене в лісі кинуть :D
Треба буде спробувати не знімаючи колесо клеїти :D

Продав 3 дев'ятишвидкісних ланцюги, що хотів катати цього року по колу. За ці гроші можу купити 10шт кмц з51 у азерів. Головне замочки палити :D
Ну або 20шт одношвидкісних на вагу. Але ну їх ***, занадто дибелі.

Останнє редагування:
От такий апгрейдик :р

===>>

не слишком ли ощутимо эта конструкция (аморт сзади, планетарка) сместила баланс велосипеда?

Який баланс? У якості трейлового кк, яким він є, я його ніколи й не використовував. Тому нічого не можу сказати як веде себе у гонках. А для звичайної їзди будь-де нічого не змінилось. Я про це писав:
Ну і так загалом все те, чим мене шугали "експерти", виявилось ***нею повною.
1 - зміщення ваги назад ДУЖЕ відчувається. Але лише коли вел по сходах тягнеш.
2 - ніякого зменшення кпд не помітно.
3 - ніякого погіршення роботи підвіски з-за збільшення непідресореної маси не помітно.
4 - овальна зірка не призводить ні до яких негативних відчуттів при педалюванні чи зменшенню каденсу.

Ще додам, що зменшення кпд відчувається на великих моментах. Це в свою чергу підштовхує до перемикання на передачу вниз і збереженню "нормального" каденсу. Загалом навіть допомагає бо буває, що починаєш ввалювати незрозуміло навіщо.

Прошу подсказать где можно купить самый не дорогой чехол для велика, нужно перевезти в автобусе внучке на ДР, велик для подростка 15 лет. Потом он уже не будет нужен. А может где-то можновзять на прокат?
Спасибо, если поможете.

Заїдь на нову пошту та попроси мотнути картоном + стрейчевою плівкою зверху. І надійніше, й дешевше, й швидче буде, ніж купувати нафіг непотрібний чохол.
Або вдома знайди чим мотнути.

Отаке з виносом вийшло. Фактура не ідеальна, але там впринципі й не особо видно бо посередині в екстендер комп встане( як знайду його :D). Мат в очі кидався дуже, впринципі й просто лаком ****** вистачило б. Ну а загалом виглядає супер.

===>>

Останнє редагування:
Зробив кріплення для музики на сумочку бо своїми вібраціями в руль та навіть раму при кріпленні резинкою на руль затрахало вже.

Полезный знак :)

podborka_vecher_15.webp

Подскажите (лучше конечно показать на карте), где в Сокольниках вело трасса? Завтра там соревнования по КК, а где трасса "трасса восьмерки" Гугл не знает.

Этот знак говорит о том, что милиции в данном районе, городе, или стране в целом глубоко ******ь на свои прямые обязанности, а возможно - что и с экономикой не шибко хорошо: высок уровень безработицы, людям нечем заняться, негде заработать на кусок хлебушка, кроме как воровать чужое имущество. :(

Подскажите (лучше конечно показать на карте), где в Сокольниках вело трасса? Завтра там соревнования по КК, а где трасса "трасса восьмерки" Гугл не знает.

Назад
Зверху Знизу