Статус: Офлайн
Повідом.: 25892
Повідом.: 25892
16 км загалом, нагору по бажанова пішки 2 хвилини до академії, далі підйом фігня. все залежить від твоєї форми. для мене, наприклад, абсолютно ноу проблем, так, легка прогулочка. час - 50 хвилин не поспішаючи.с индустриальной до детской железки за сколько реально напедалить, и при этом не изойти на *****? А то я даже пробовать боюсь. А по уму бы пересесть с авто на лето, для фигуры и кармана полезно. ОТ меня кумарит.
також можна буде на презервативів на авто погледіти. найліпше від початку артема до петровського. їдеш повз них у пробці нагору, вони заздрісно виглядають, намагаються якомога правіше стати, щоб заблокувати. ще на пушкінській, коли вона глухо стоїть, на зворотньому шляху. багато разів вже таке бачив - залишають зліва купу місця, але вправо максимально близько беруть, навіть на односторонніх артема чи чернишевській. ніяких інших варіантів окрім западла велосипедисту я не бачу.
при чому іноді явно це роблять обганяючи та підрізаючи.
пітніти буде ще більше.как вариант - покрыть не мажущимся изолирующим слоем. Будь-то краска, расплавленный феном полиэтилен, или еще что.
якщо ж седло якесь натуральне, шкіряне, то ***** такі покриття, краще вже нове седло купити - аби тільки на шкірі їздити, а не ***ні взагалі не дихаючій якійсь.
Останнє редагування: