Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

пс - ти хоч в той бік крутив?
В той. Там где звёздочки - против часовой, с другой стороны - по часовой. Это откручивал. Просто прикипела, а ключ у меня тонкостенный оказался с большим зазором, проскальзывал.

Хз де там зірочки. Права маю праву різьбу( звичайну), ліва - ліву.
В каретці навпаки - права сторона( під зірками) має зворотню ліву різьбу.

Велосипед Украина - моя любовь с детства!)

Открутил одну старую педаль, а вторую ну никак, прикипела. Я её и так и сяк, и WD-40 и феном грел, почти слезал грани ключом, а она не поддаётся.
Бросил вел в багажник и в мастерскую Велостиль. 30 секунд правильным ключом и мастер открутил, поставил новые. Всё гуд.:клас:
Ппц лапті)

Наконец-то затестил полноценно шипы с алиэкспреса на велик. Просто афигенно, по льду едешь как по асфальту. Хруст ломающегося льда стоит такой, что пешеходы сами разбегаются с лесных тропинок. Места, где пешком идти практически невозможно проезжаются незаметно. Короче очень крутая штука для зимних покатух.
Вот думаю мож парочку вкрутить в зимние кроссовки - ****одавы.

Единственный минус - они на асфальте стираются

attachment.webp

attachment.webp

Наконец-то затестил полноценно шипы с алиэкспреса на велик. Просто афигенно, по льду едешь как по асфальту. Хруст ломающегося льда стоит такой, что пешеходы сами разбегаются с лесных тропинок. Места, где пешком идти практически невозможно проезжаются незаметно. Короче очень крутая штука для зимних покатух.
Вот думаю мож парочку вкрутить в зимние кроссовки - ****одавы.

Единственный минус - они на асфальте стираются

attachment.webp

attachment.webp

А шо за зелёные атверстия в ободе ?:незнаю:

Через них виден зеленый флипер. Наверное, для уменьшения веса обода. Это фэтбайк, покрышка шириной 4 дюйма.

Найперше вони для додаткової фіксації камери від провороту на малому тиску. Зменшення ваги ободу то вже приємний бонус.

який совок? люди едут третим рядом нарушая пдд. вы тоже так катаете в Харькове? удачи:D

Класно й дуже небезпечно їдуть, міг би порадіти за когось, що в нього в житті є цікаві моменти, але ти лише сумний фейспалм поставив.
Повторю - нахую так жити?

Ты уныл чуть более, чем полностью ***. (хйл)

чудова погода сьогодні, пів дня прокатав по місту. Зараз знов поїду - заїду кудись, пиваса накачу та назад :)
Шкода, що розтане все(

чудова погода сьогодні, пів дня прокатав по місту. Зараз знов поїду - заїду кудись, пиваса накачу та назад :)
Шкода, що розтане все(

Да ты гонишь! :D
Холодно, скользко, ветер, снег, ещё и пиво. Бррр, адская смесь.
Я как-то под пивом сел на велосипед, прокатил буквально метров 300 и вернулся.., ну его нафиг, только трезвым нужно катать.

То ти слабак просто.
Чудова погода, а зараз ще краща - теж повалю зараз. Воск потрібен, по району від армійської до прольоту нічого нема. А ще ж нещодавно купа чуваків мед продавали та воск відповідно. Тож поїду на конний, а якщо й там не знайду, то на центральний ринок. Знову класно бо мета є, тупо навалювати без мети сумно.
Вчора от мета була з хтз в центр, парк, яр та в атб біля канатки пивка бахнути. Звичайно ж одну пляшечку, бухим їздити таки погано, по теперішній погоді тим паче бо 100% впадеш.

Доречі, вчора нарешті впав. Скільки цьому льоду вже, а впав лише вчора, да й то біля дому вже майже на білянульовій швидкості та в місці, де я точно знав, що є ковзанка.

Люблю я по хуровині катати. Ну або по дощу, коли вже все пох - тупо валиш.

воску нафармив, класно катнув, шкода, що вже за годину отой сніг перейшов в мокрий напів сніг/град/дощ та температура зросла до нуля. По прогнозах знову білянульова температура та відповідно велика вологість, слизькі дороги та бруд(

Ех, на феті б сьогодні покатати, але нормальний фет шкода, а ****ячого, який не шкода та не мити ніколи, я так і не зміг купити бо цей кончений прайд перестав робити свої донати.
Може хтось продає донат 6.2 в розмірі Л? Я б взяв, в будь-якому стані.

Назад
Зверху Знизу