Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

ПірошоКК сМайонєзоМ(.:пиво::(

• Це лайк!
Реакції: Econ

А хто мені казав: "Мама, нашо ви стіко закатуєте? Хто його має їсти?" Га? Шо тепер скажеш?Га???

На всіх теренах нашоі держави.

Хто може відповісти : чим конкретно Росії загрожує дефолт ?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тут повна маячня

Хто може відповісти : чим конкретно Росії загрожує дефолт ?

Дай в долг, а?

Так же и с дефолтом. Занимать смогут лишь внутри страны друг у друга

Дай в долг, а?

Так же и с дефолтом. Занимать смогут лишь внутри страны друг у друга

Вони і так майже повністю ізолювалися . Тільки копалини експортують і все

Вони і так майже повністю ізолювалися . Тільки копалини експортують і все

Можно начинать процесс изъятия активов, залогов и судиться

Можно начинать процесс изъятия активов, залогов и судиться

Ну добре , щось заберуть , що зможуть дістати. Якісь філії закордонні, може літаки , може ще щось . Судитися можна звичайно , але отримаєш після зміни влади к них. Головне , як я бачу . Дефолт призупиняє держзамовлення . На яких там майже всі підприємства сидять .

А як же
Утром палатка из одеялки
Тушить пожар некому
страсть не утихает ..

Навіщо тобі все це ? Ти ж не мавпа дика. Сучасній жінці твоя ерекція як хоббі . Прикольно , але вільного часу не вистачає . Я бачив твій ютьб. Ну шо то таке? Форд купив помив і продав . 500 дол заробив . Хіба ти не хочешь ходити на роботу в костюмі за 1300 долларів . Вирішувати потужні питання ?
Портфель - дипломат . Годинник . Зачіска , а не те що в тебе . Перепрошую , що на ти .

та не там двушка лягла какие 500 я за 500 ногу с дивана снимать не буду ))
Смотри внимательно ,на спринтере 5000 т бачей ,за неделю подписчику сделал форд с макс там 600 с полировкой за неделю .Продаю свой труд 100 баксов в день на чужом авто без вкладов
Я создал в лаборатории ТНП станок убдн за 2 недели ,за 4 дня сделал соковыжималку Росинка ,придумал за премию 300 баксов в кооперативе Пластик вечную кисточку из отходов стеклопластика ,а так же вы все пользовались моим изобретением стиральной машинки из 90стых Харкивьянка малютка
Пружинный керн я придумал очень давно на моих идеях заработали китайцы много миллиардов ))
Решаю реактивно любые технические вопросы ,решения и ме5нно мне приходят мгновенно без раздумий .
Если кто то желает стать мультимиллиардером используйте мои неограниченные таланты .
Я просто дарю идеи которые делают людей несметно богатыми ,мне не жалко ,любой ответ на любой вопрос у меня на поверхности ,мне думать не нужно вовсе и решать что то все решено ответы получаю из вне .
Я индиго с младенчества я таким родился небожителем .Любые вливания со мной оберечены на удачу .Мое присутствие дарит успех )))

Назад
Зверху Знизу