Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Похожа на такого человека? Я ещё и десерт в свою берлогу утащу :D

Зараз багато веганів на сході . На хочу нікого дратувати , але у Львові в кафе просто немає місця де стати . Стейки , роли , бургери, ребра . Я щось не можу , розуміючи що десь в Маріуполі чи Харкові люди гречку їдять . Не можу і все . Але я в жодному разі нікому не ставлю в провину .

Ех, Муля - Муля , треба було тоді поласувати м‘ясненького ...

Зараз багато веганів на сході . На хочу нікого дратувати , але у Львові в кафе просто немає місця де стати . Стейки , роли , бургери, ребра . Я щось не можу , розуміючи що десь в Маріуполі чи Харкові люди гречку їдять . Не можу і все . Але я в жодному разі нікому не ставлю в провину .

Как тебе сказать. Я раздобыла вина, что мне нравится. Мой доктор зло сказал, что необходимо переключаться, иначе крышечка поедет. Теперь в привычном графике утренняя перекличка, решение вопросов на местах, текущих бытовых дел, про боно и время для себя. Иначе все, аут

судячи по цінам на аренду, Львів, певно відійде до Автстро-Угорщини.

Как тебе сказать. Я раздобыла вина, что мне нравится. Мой доктор зло сказал, что необходимо переключаться, иначе крышечка поедет. Теперь в привычном графике утренняя перекличка, решение вопросов на местах, текущих бытовых дел, про боно и время для себя. Иначе все, аут

все верно.

А я схуд на 14 кг . А після ракети ще на 400 гр. Хто тут з наших дівчат любить худеньких аристократів з Габсбурґів ? Та ж Нітка навіть і не здагадаюється, що коли вона в теплому бусі 16 годин на кордоні стояла , один неймовірно красивий хлопчина був поруч . І малював сердечка на грязному вікні . Прощався

А я схуд на 14 кг . А після ракети ще на 400 гр. Хто тут з наших дівчат любить худеньких аристократів з Габсбурґів ? Та ж Нітка навіть і не здагадаюється, що коли вона в теплому бусі 16 годин на кордоні стояла , один неймовірно красивий хлопчина був поруч . І малював сердечка на грязному вікні .

Приезжай в Харьков, тебе ребята быстро вернут вкус к жизни

судячи по цінам на аренду, Львів, певно відійде до Автстро-Угорщини.

Немає ринку . Люди або безкоштовно до себе беруть , або втридорога деруть . В мене зараз дві лесбійки з Тель-Авіву живуть . Тре допомагати

Дякую за запрошення . Як все налагодиться - обов‘язково .

Мне нужно, но я не могу пока себя заставить опять туда вернуться даже на день :(

Мне нужно, но я не могу пока себя заставить опять туда вернуться даже на день :(

Краще зачекати . Самі все розумієте . Або когось попросити передати або зробити там що треба .

Краще зачекати . Самі все розумієте . Або когось попросити передати або зробити там що треба .
Орендодавець у квартирі, що я винаймаю, застяв у квартирі вікна вибиті зайти затулити. Так ото і теліпається усе

Назад
Зверху Знизу