Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Юрец,для тебя я.всегда был и буду твоей любимой телкой.

Жаль что ты не тёлка:Dя тут не давно ****нул одну , теперь **** каждый день пишет,из серии любимый почему ты долго не отвечаешь,ну ****ец товарищи, пришлось в блок ставить, уже и ****нуть просто нельзя:D

Ура!!!!!!!!!!!!!
Юрец наконец то телку ****нул !!!!!!!¡!!!!
Ну и кто та ****,которая тебе дала ?

Тебе полное досье? брюнетка 33года,рост 165-167+- симки 2размер,приставучая ***дина,я ей сразу говорил,что нихочу никаких отношений,она я тоже,а теперь заебывает по полной:ганьба:

Тепер про населення . Офіційно виїхало 3,2 млн . Це суто жінки і діти .
Всього нас без Криму да лднр було менше ніж 40 млн .
Тобто біля 10 %.

І чому ви мовчете що Дергачі , то знов Україна ? Як завжди було , є і буде .

Так. Всем срочно слушать Арестовича
****ун еще тот, но оптимистичный. Киевлянам обещает вообще вращение домой к Пасхе

Вращения на чем?

Що в нас по свіженькій ****ітиці , базуємой на новинах із фб?
Щось підозріло нічого суттєвого , але гинуть наші люди . Що робить ту тишу просто несприйнятною. Кордони пусті , щось в нас тут потроху починає працювати . Рання весна . 10 градусів стоїть вже 4 Дні. Херсон творить супротив , Мариупіль , Харків , Київ . Миколаїв навіть вже не намагаються брати . Обходять великі міста і йдуть далі . То є все дуже дивно , але я не експерт , звісно. У Енсера нова дівчина - западенка. Давайте його запитаємо , як воно ? Чи він вже зробив полички під закрутки ? І чи вже показала вона йому у ліжку самбірський фляк?( він же мостиський прогиб)

Они просто подло разрушают города, люди выезжают, в Европе нагрузка на финансовые ресурсы. Копни поглубже в речи какого-то из рыговских ушлепков- там всё планы путина разложены по полочкам. Юг и восток. Европейцы так долго настраивали демократические институтуции, что забыли про то, как исторически ведутся варварские войны

Они просто подло разрушают города, люди выезжают, в Европе нагрузка на финансовые ресурсы. Копни поглубже в речи какого-то из рыговских ушлепков- там всё планы путина разложены по полочкам. Юг и восток. Европейцы так долго настраивали демократические институтуции, что забыли про то, как исторически ведутся варварские войны

Вони же не дають людям виїзжати з міст . Блокують ті всі коридори . Одесу не бомблять , Миколаїв майже ні . Херсон- зовсім ні . Тому я не думаю , що основна мета , то людська міграція з укр до унії . Тим паче що можно не тільки в Європу .

В Херсоне сегодня утром расстреляли машину Павла Слободчикова - соратника бывшего мэра города Владимира Сальдо.

Слободчиков, как утверждается, погиб, а его жена получила ранения. ******** произошел у дома Сальдо.

Бывший мэр накануне поддержал российскую оккупацию Херсона и вошел в "Комитет спасения за мир и порядок", созданный россиянами.

Херсоні натякають екс-меру

План б від Кремля . Вони відмовляються від захоплення Київа , та зміни влади . Вони зосереджуються на півдні і сході , будуть максимально насищати військом ці території .

Подивимощі...

Назад
Зверху Знизу