Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Не так давно фото постила
81%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F.webp

Тьху:D

Привіт , Ден ! Які прогнози ? Дайте свіженьку аналітику .
Перемови щось дадуть ? Що Китай ? Яка ситуація ?

ох, Джусе, який з мене аналітик?-канапешний.
Гадаю, що у наших першочергове завдання запустити гумкоридори, а в усьому іншому і наші i орки будуть тягнути час.

Кітай, не знаю, мені хотілося б, щоб китайський дракон став затягувати зашморг на шиї росіян, і навіть можлива віськова допомога звернулася багатовіковим ярмом для поколінь орків.
але це мої хотєлки, а не аналітика.

Гадаю, що у наших першочергове завдання запустити гумкоридори, а в усьому іншому і наші i орки будуть тягнути час.

Кітай, не знаю, мені хотілося б, щоб китайський дракон став затягувати зашморг на шиї росіян, і навіть можлива віськова допомога звернулася багатовіковим ярмом для поколінь орків.

А що ****кам зараз треба ? Я не дуже того розумію в контексті перебігу військових подій . Я думав , що йому по-перше треба усидіти в бункері . І поки війна , більш - менш йому то вдається . Але щось я не можу зрозуміти

А що ****кам зараз треба ? Я не дуже того розумію в контексті перебігу військових подій . Я думав , що йому по-перше треба усидіти в бункері . І поки війна , більш - менш йому то вдається . Але щось я не можу зрозуміти

менше українців, як етносу (в ідеалі повна відсутність).
вода для омріяного Криму, порожні землі Причорномор'я (немає людей-немає проблем.І. Сталін), приватизація Чорного моря.
і саме через фанатичну одержимість Кримом, гадаю, що тактичне ядерне озброєння в Україні не застосують, а скоріше навіть десь у Європі.
Але я не вмію читати божевільних людей, тож мої фантазії треба ділити на 7.

менше українців, як етносу (в ідеалі повна відсутність).
вода для омріяного Криму, порожні землі Причорномор'я (немає людей-немає проблем.І. Сталін), приватизація Чорного моря.
і саме через фанатичну одержимість Кримом, гадаю, що тактичне ядерне озброєння в Україні не застосують, а скоріше навіть десь у Європі.
Але я не вмію читати божевільних людей, тож мої фантазії треба ділити на 7.

Думаю , йому не потрібен другий фронт . І реальні бойові дії на його території . Розглянемо такий варіант . Через три тиждня в нього починає закінчуватись ресурс . Людський , економічний , воєнний . Він жахає по Польщі ,що спричиняє війну з альянсом . І він в той же час об являє мобілізацію по всій державі . Але економічно і воєнно він вже біля нуля . То не має сенсу .

Інший варіант . Він бомбить Воронеж. Каже що то Україна . Мобілізує . І таким чином затягує нас в максимально неприємну фазу війни .

Може по нас ядерним дати . Думаю , що ті західні імпотенти легко то проглотять і знов нічого .

Тобто нормальних варіантів я поки що не бачу . А ви ?

Думаю , йому не потрібен другий фронт . І реальні бойові дії на його території . Розглянемо такий варіант . Через три тиждня в нього починає закінчуватись ресурс . Людський , економічний , воєнний . Він жахає по Польщі ,що спричиняє війну з альянсом . І він в той же час об являє мобілізацію по всій державі . Але економічно і воєнно він вже біля нуля . То не має сенсу .

Інший варіант . Він бомбить Воронеж. Каже що то Україна . Мобілізує . І таким чином затягує нас в максимально неприємну фазу війни .

Може по нас ядерним дати . Думаю , що ті західні імпотенти легко то проглотять і знов нічого .

Тобто нормальних варіантів я поки що не бачу . А ви ?
насправді не бачу, бо давно помітив, як ми йшли до цугцвангу

(Исключение - женщина, которая на www.kharkovforum.com отписывается под ником alisator, ей можно)
(С)

:D:D:D

насправді не бачу, бо давно помітив, як ми йшли до цугцвангу

Так. Всем срочно слушать Арестовича
****ун еще тот, но оптимистичный. Киевлянам обещает вообще вращение домой к Пасхе

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Видно?
Видно.
Каска и броник есть?
От бронекатера уже следы/натертости есть?

Моего знакомого обстреляли в машине. Видео видела машины.
И видеорегистраторы снимают/забирают

Видно.
Каска и броник есть?
От бронекатера уже следы/натертости есть?

Моего знакомого обстреляли в машине. Видео видела машины.
И видеорегистраторы снимают/забирают

Тю канеш, я одет как солдат ВСУ + вооружение
Это машинка Богдан, то я единственный раз на ней ехал.
А так пока мне верено в пользование амэрикосский Хаммер.
Бронекатер?

Можете їм земля потрібна Українска?
Скільки їхали бачили лани/поля з чорною землею.
В одному селі аж 20 (!) маленьких синіх тракторів нарахували.

Тю канеш, я одет как солдат ВСУ + вооружение
Это машинка Богдан, то я единственный раз на ней ехал.
А так пока мне верено в пользование амэрикосский Хаммер.
Бронекатер?
Броника)
Бронежилета

Т9 шалит

Но бронекатер тоже можно)))

Броника)
Бронежилета

Т9 шалит

Но бронекатер тоже можно)))

Ну я не на голыша же его ношу, вроде нет ничего, кроме желания массажика :плачу:

Піся паски (с).
А пам’ятаєте, як ще шуткували про «після вторгнення»? Не довго.
Всі цілі?
Нещодавно побачила тему на Хф, баталії з тематики короновірусу.
Де той щасливий час.

Назад
Зверху Знизу