Ты толком скажешь или нет - куда делся аж целый Боинг , якобы ударившийся об Пентагон? Где его обломки?
Основна частина всередині будівлі Пентагону, незначна решта уламків була розкидана по теріторії перед Пентагоном.
вообще то он мог сгореть, другое дело что обычно хвост хотя бы остается
Лише в тому випадку, коли літак просто падає, а не врізається у будівлю.
Я вже наводив лінк на інформацію про крушіння С-130, який має схожі з Боінгом 757 параметри, що врізався у житловий будинок в Азарі (Іран). Немає жодного великого фрагменту літака
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Там на самой нижней фотке - хороши видны и шасси и большие куски фюзеляжа, которые обступили люди...кстати...С-130 - это тебе не боинг)))))
Немає там ніяких великих шматків фюзеляжу. А фото елементів частин шасі з колесами в Пентагоні я вже надавав, а також фото частин турбіни, шматки фюзеляжу. Ось навіть бортовий самописець був знайдений
Самописець польотних даних, знайдений в будівлі поряд з отвором у стіні внутрішнього кільця "C".
Ось тут можна подивитись документовані фото уламків літака
Сори пепяка это дырка, отверстие (я то думал что мову знаю, эк куда новояз ушагал

)
Пепяка (с ударением на «я») — сленговое слово, уходящее корнями в Лепрозорий. Изначально слово «пепяка» означало карму или рейтинг пользователя по оценкам других пользователей, сейчас может обозначать довольно широкий набор предметов, от гаджета до насоса. Пепяка схожа по смыслу с пепелацем и приблудой.