Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сирия выстоит и победит

• Автор теми Автор теми ivan80
  • Дата створення Дата створення
Ты толком скажешь или нет - куда делся аж целый Боинг , якобы ударившийся об Пентагон? Где его обломки?

вообще то он мог сгореть, другое дело что обычно хвост хотя бы остается

на счет ракурсов разумеется его колбасит по украински. еще и с азирификацией. не даром у меня воздух почище без него :trollface:

Останнє редагування:
Ты толком скажешь или нет - куда делся аж целый Боинг , якобы ударившийся об Пентагон? Где его обломки?

Основна частина всередині будівлі Пентагону, незначна решта уламків була розкидана по теріторії перед Пентагоном.

вообще то он мог сгореть, другое дело что обычно хвост хотя бы остается
Лише в тому випадку, коли літак просто падає, а не врізається у будівлю.
Я вже наводив лінк на інформацію про крушіння С-130, який має схожі з Боінгом 757 параметри, що врізався у житловий будинок в Азарі (Іран). Немає жодного великого фрагменту літака
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там на самой нижней фотке - хороши видны и шасси и большие куски фюзеляжа, которые обступили люди...кстати...С-130 - это тебе не боинг)))))

Немає там ніяких великих шматків фюзеляжу. А фото елементів частин шасі з колесами в Пентагоні я вже надавав, а також фото частин турбіни, шматки фюзеляжу. Ось навіть бортовий самописець був знайдений
pentagon_911-66.jpg

Самописець польотних даних, знайдений в будівлі поряд з отвором у стіні внутрішнього кільця "C".

Ось тут можна подивитись документовані фото уламків літака

rb211-pentagon.webp

Сори пепяка это дырка, отверстие (я то думал что мову знаю, эк куда новояз ушагал :))

Пепяка (с ударением на «я») — сленговое слово, уходящее корнями в Лепрозорий. Изначально слово «пепяка» означало карму или рейтинг пользователя по оценкам других пользователей, сейчас может обозначать довольно широкий набор предметов, от гаджета до насоса. Пепяка схожа по смыслу с пепелацем и приблудой.

Останнє редагування:
5qkRW5fur5A.jpg

Герой сирийского народа

Асад сказал, что крыс осталось около 20 тыс и призвал замочить их всех по норам!

Вы думаете, теперь он сможет взять под контроль хотя бы столицу?

уже перемололи от 40 до 60 тыс крыс....осталось куда меньше...крысы же не вечны:D даже запад признает что поток иссякает:D

но все крыс, думаю получится)))))

Спосибки, значит это не в моём образовании пробел :)
Буду более обизнанным в сленге пипяка=приблуда :пиво:
Вы мну не убедили, но впрочем это не так важно, это скорее мировозренческая модель. Я допускаю что стакан на половину пуст (полон) вы обратное.
Ну и ладно.
К слову узнал что пилоты перехватчиков на дежурстве должны сидеть в кабине прогретого самолёта. Инфо пока не проверенно но если это так ;)

уже перемололи от 40 до 60 тыс крыс....осталось куда меньше...крысы же не вечны:D даже запад признает что поток иссякает:D
Круто иссякает, что за несколько лет армия до сих пор не выбила со столицы.
А собсно Дамаск на окраинах лежит в руинах.
Кстати, Вано, а как ты к комунистам относишься?

Вы мну не убедили, но впрочем это не так важно, это скорее мировозренческая модель.

Мої співчуття.
На підставі віри допускати абсолютно нефізичну гіпотезу про крилату ракету - це дуже сумний стан освіти.

Пока будут в Сирии сунниты, будут у алавитов проблемы. Так что надо всех *****.

*** разжигать межконфессиональную рознь,любезный?!;)

Круто иссякает, что за несколько лет армия до сих пор не выбила со столицы.
А собсно Дамаск на окраинах лежит в руинах.
Кстати, Вано, а как ты к комунистам относишься?

так лезут крысы проклятые...как в том анекдоте-мыши плакали и кололись, кололись и плакали но все равно жрали кактус:D вон сколько нищих мусульманских стран...они в аулах наслушаются херни о райских кущах и чтоб не прозябать едут на инспирированный западом джихад:D
а коммунисты тут при чем? исламисты и коммунисты - разные вещи:D

Мої співчуття.
На підставі віри допускати абсолютно нефізичну гіпотезу про крилату ракету - це дуже сумний стан освіти.
Моя "вера" это верить в то что вижу, а не в то что мне об этом рассказывают.
И когда при катастрофах куча фрагментов самолёта и тел.
А тут мне предлагают ПОВЕРИТЬ, что согласно расчётам очень лживых и ловленных на этом людей "усё засасало в пентагон".
Я говорю "неверю" и привожу доводы, а вы потрясаете "выводами комиссий".
Ну и......
Я вот не вижу где здесь моя "вера".

Моя "вера" это верить в то что вижу, а не в то что мне об этом рассказывают.
И когда при катастрофах куча фрагментов самолёта и тел.
А тут мне предлагают ПОВЕРИТЬ, что согласно расчётам очень лживых и ловленных на этом людей "усё засасало в пентагон".
Я говорю "неверю" и привожу доводы, а вы потрясаете "выводами комиссий".
Ну и......
Я вот не вижу где здесь моя "вера".

Віра в те, що не зважаючи на факти та фізичні закони, ти віриш в абсолютно нефізичні теорії, які крім домислів по фактажу нічого не мають. Я вже мовчу про десятки очевидців, які бачили літак на власні очі, а також відповідні повідомлення у службу 911 про атаку літака, що почали надходити через 5 хвилин після зіткнення. Всі свідотства задокументовані та надані в інеті у вигляді компіляцій з різних джерел, дзвоники у 911 звісно ж записані.

Не засмоктало, а літак вагою 80 тон врізався в стіну на швидкості 500 км/год. По-твоему він повинен був відскочити, наче м'яч?

Останнє редагування:
Поздравляю всю уважаемую публику данной темы( в том числе и оппонетнов) с первым серьезным юбилеем - 100 тыс просмотров !!!
Ура товарищи!!!! Ура!!!!:D

Не засмоктало, а літак вагою 80 тон врізався в стіну на швидкості 500 км/год. По-твоему він повинен був відскочити, наче м'яч?
Мы сейчас на второй круг пойдём.
Я жеж об том же, оно тяжелое и огромное. Имеет свои физические параметры (вес, размер) и то что вся эта махина въехала в 14(17)меровую дыру, перед этим произведя экстремальну рулёжку (я не пилот, но ИМХО заход на такой машине по такой траектории за гранью возможного) в довесок куча несостыковок.
В том числе и полное недоверие к оф.источникам.
Кста смотрел ролик с американскими пожарными возле близнецов перед обрушением.
Там чётко слышна серия подрывов, с соотвествующими коментами пожарных, после чего рушится дом. Но это конечно не контролируемый снос, что вы это случайные хлопки газа :)
Это именно тот случай когда ты видишь одно а тебе говорят, "нет ты этого не видишь, верь нам".
Большая печалька что ты, видимо по причинам полит.взглядов, "не веришь глазам своим".

Большая печалька что ты, видимо по причинам полит.взглядов, "не веришь глазам своим".

Ні, я довіряю лише фактам. А факти прямі та очевидні.
Не можете скласти їх в єдине ціле, просто припиніть писати маячню про вже існуючі, щоб не виглядати смішними. Бо крилата ракета чи контрольований вибух в подіях 9/11 - це ЛОЛ.

я не пилот, но ИМХО заход на такой машине по такой траектории за гранью возможного

От яскравий приклад того, як ти хаваєш маячню з альтернативних конспіролоховських джерел, а от поцікавитись в межах теми, як воно на справді, навідь розуму не вистачило.
Ну, навіщо твердити цю беліберду про неможливість?.. І взагалі ким і як це доведено?
Сумніви - це добре, але вони повинні бути обгрунтованими, а не просто "так не може бути, не знаю чому".

Кстати, что думаете по поводу этой статьи?

Бо крилата ракета чи контрольований вибух в подіях 9/11 - це ЛОЛ.

Лол-це наявність серед славян таких завзятих захисників злочинного американського режиму, як ви !!! І це в той час, коли мільйони людей у всьому світі страждають і гинуть від американської агресії та загарбницької політики за для ще більшої наживи транснаціональних корпорацій і світової фінансової закуліси....Ви ж не дурна людина!!! Кого ви захищаєте?!!! Це ж подонки і вбивці!!!! Це ж-кати людства та свого народу!!!!! Навіть такі свідомі націоналісти, як ви для них-не люди!!! Всі славяни для них-це тварини третього світа, так, як і араби на близькому сході, африканці, китайці...да три чверті людства....Кого визахищаєте?!!! Тих, хто вбиває три тисячі свої громадян на очах у всього світу у прямому єфірі, для того, щоб сторити міф "Аль-каєди" та напасти спочатку на Афганістан, а потім на Ірак?! Тих, хто заробляє лярди долларів на збройних замовленнях, відправляя своїх громадян на некому не потрібні війни?! Тих, хто спалив Хіросиму, залив напалмом Сонгмі, усіяв сербську землю збідненим ураном і зрівняв Фалуджу касетними бомбами з білим фосфором, а потім вірищить на весь світ-що йому здалось, що хтось там недоглядів 20 грамів Зарину?!)))))) Ви захищаєте тих, кому не вірить навіть власний народ!!!! Ви не дурна людина, але мені соромно жити з вами в одій країні і мати паспорт одного зразку!!!

Лол-це наявність серед славян таких завзятих захисників злочинного американського режиму, як ви !!!

Я скоріше захисник істини, а не США. Необхідність в моєму захисті США абсолютно зайва.

Назад
Зверху Знизу