Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
Валера, у меня один вопрос. Я еду на глухой зеленый и бью Лексуса, который едет на глухой красный. Кто виноват? Подчеркиваю, ударил я.

Понятия не имею, что в этой припезденной стране решат полицейские-дознаватели-суд. По практике легко может быть обоюдка. :незнаю:

инфа от патрульных
"ДТП на проспекті Науки .
19 жовтня близько 13 години 50 хвилин на проспекті Науки сталась дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів: Порш, Тойота та Ауді. На щастя, в результаті ДТП, постраждалих немає.
На місце пригоди виїхав екіпаж патрульної поліції Шевченківського району. За попередньою інформацією, водій Порш, рухаючись по проспекту Науки в бік вул. 23 серпня, не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого здійснив зіткнення з автомобілем Тойота, що зупинився на червоний сигнал світлофора. В свою чергу, Тойота, набравши інертної швидкості «вдарила» Ауді, що стояла попереду.
Щодо водія Порш, який порушив правила дорожнього руху та здійснив ДТП, полісмени склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП. Крім того, відібрано письмові пояснення у водіїв-учасників аварії та складено схему ДТП.
Матеріали, що оформили патрульні, будуть передані до суду, де остаточно визначать винуватця ДТП."
gdh3cb.webp

gge6cg.webp

Вроде пишут, что погибших уже 8. Умерла беременная женщина.

Медики врятували ненароджену дитину жінки, яка постраждала в жахливій ДТП у Харкові
Варто зазначити, що термін вагітності жінки 20 тижнів. Вона отримала важку травму голови і перебуває у комі.

Volkswagen начал движение на желтый сигнал светофора и на перекрестке въехал в бок Lexus.
Водитель Volkswagen проходит по делу как свидетель.

квалификация и статус участника могут изменяться во времени. ваш кэп обвиоус

Медики врятували ненароджену дитину жінки, яка постраждала в жахливій ДТП у Харкові
Варто зазначити, що термін вагітності жінки 20 тижнів. Вона отримала важку травму голови і перебуває у комі.

Это как давно такое сообщение было?
Просто про смерть всплыло пару часов назад.

Понятия не имею, что в этой припезденной стране решат полицейские-дознаватели-суд. По практике легко может быть обоюдка. :незнаю:

Так вот перечитав почти все, я абсолютно с тобой согласен (и с теми, кто поддерживает версию, что оба хороши) во всем. Но кто кого ударил, тут спорный вопрос. Как по мне, то идиотка на Лексусе просто чуть не снесла ротозея-спехуна на Туареге, спехуну нужно было еще немного поспешить, хоть на 1-2 секунды, возможно убились бы нахуй просто вдвоем, не задев пешеходов. Мое мнение, таки Лексус захерячил Туарега.

инфа от патрульных
"ДТП без потерпілих на Московському проспекті
19 жовтня 2017 року близько 16-Ї години за адресою Московський проспект 257Б сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Suzuki SX-4 та IDEAL CH.
На місце для оформлення матеріалів пригоди виїхав екіпаж патрульної поліції Немишлянського района. Опитавши водіїв-учасників ДТП, полісмени з‘сували, що Suzuki рухався вздовж Московського проспекту в бік цента міста, а IDEAL пересікав проспект по вулиці Василя Мельникова, рухаючись на АЗС, при цьому не надав переваги в русі Suzuki, що й призвело до зіткнення, в результаті чого обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження.
Поліцейські склали схему ДТП та адміністративний протокол щодо водія IDEAL за статтею 124 КУпАП, остаточно винуватця пригоди визначить суд."
e5bcbf.webp

8ddfgd.webp

h1fggc.webp

Валера, у меня один вопрос. Я еду на глухой зеленый и бью Лексуса, который едет на глухой красный. Кто виноват? Подчеркиваю, ударил я.

по мнению валеры виноват - ты ибо леха "заканчивал маневр" потому что "не мог без экстренного торможения остановиться" и по "пэдэдэ так можно делать".

обоюдка. отлистай десяток страниц - я рассказывал как я влупил, будучи на главной.

Да, и еще 6 или 7 или 8 уже человек наказал. Ахуенчик да?

не, ну так вы меня хуесосили за это видео недавно, что я еблан не пропускаю таксюка и стартую на зелёный. Так сделал Таурег. Но щас все орут-таурег не виновет. сучка на лексусе во всём виновата. вы чё бля?

Мое мнение, таки Лексус захерячил Туарега.
У лохуса из пострадавшего вроде только двери.
Это однозначно говорит о том, что удар был лохусу в бок. Не лохус же боком ударил. Он боком не ехал.

Юбилейная страница :клас:

не, ну так вы меня хуесосили за это видео недавно, что я еблан не пропускаю таксюка и стартую на зелёный. Так сделал Таурег. Но щас все орут-таурег не виновет. сучка на лексусе во всём виновата. вы чё бля?

Я шо тогда писал что ты нарушаешь стартуя со средины перекрестка, шо сейчас считаю виновным Туарега в дтп, на равне с виной Лекса

Назад
Зверху Знизу