но все равно это не воля.Десь була інфа, що вона там теж не на шахті працює
Фотки навіть: басейн ,спа, все по мінімуму
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
но все равно это не воля.Десь була інфа, що вона там теж не на шахті працює
Фотки навіть: басейн ,спа, все по мінімуму
Ти сказав: один їхав, інший в нього приїхав, хто винен? Я відповів. Тепер, виявляється, я не так відповів, тому що ти мав там щось на увазі, про що я повинен здогадатися , виходячи з конфігурації з геометрією. Але того не вмію, хєра ти від мене хочеш?
, ты ***** или по-диагонали читаешь?Я не знайомий з нюансами тієї справи, але: шукати залізного свідка, шо опонент виїхав на забороняючий сигнал. Свідкиів, шо сам він виїхав на зелене...
Ну хоча б так.
7 лет уже прошло, наверное уже вышел...
я так понял ему справа прилетел Заротуйко с 50 срср, когда Юрченко "завершал маневр" а точнее поворот налево (с СШ на 50 срср)если ему вменяют непропуск встречного
мне еще понравилась его оправдание почему он (повертун налево) не смог затормозить "потомушо его оппонент ехал очень быстро"Понаслухаються різної маячні, я маю право, ***во,

Как раз речь вели о виновности, не надо лепить левое, очевидно, что 10.1 ты лепишь как виновность в дтп (минимум для обоюдки). Что нужно сделать, чтобы "уникнути" - очевидно и без твоих 10.1Ти не можеш зрозуміти різницю між зазначенням помилок, які не дали уникнути дтп (на відео) та між визначенням винуватця
Он лишь для демонстрации твоих двойных стандартов.Ти притягуєш сюди відсторонений свій власний приклад - тому що тобі він зрозуміліший або зручніший
еще раз, ты о чем? я в вопросе описал все, что нужно, не понимаю, что тебе еще нужно додумывать. Ты вопрос "по-диагонали читал"?При цьому ти маєш на увазі якісь поведінкові нюанси зазначених тобою осіб, але прямо не вказуєш на це
І коли я дивним чином не здогадуюсь про них, ти питаєш чи не ***** я?
Тебе нічого не бентежить?
я так понял ему справа прилетел Заротуйко с 50 срср, когда Юрченко "завершал маневр" а точнее поворот налево (с СШ на 50 срср)
Кстати, да, или вышел уже, или выйдет скоро.
Ну так знайди мені оті подвійні стандарти в моїх визначеннях винуватців,
набрид ти вже.
І зрозумій врешті, різницю між відео і своїм письмовим прикладом.
"І там в там поворот" не конає тут.
Так чо пінитися тоді було, якщо нема що відповісти?
, думал общаюсь с умным челом, оказалось....***, тогда он вообще ***** такое говорить...нет, Юрченко тоже ехал по 50лет, только сверзу-вниз. В чем жеж и весь *****изм его аргументов.
у нас ще є внутрішнє переконання судді, показання свідків для них не першочергове взагалі. Та ще й свідки єНі. Мовчати не годиться. Але й казати речі, які потім використають проти тебе ж, не треба.
Я розумію, що ситуація стресова і не повсякденна, але це не привід вимикати голову: купивши адвоката, ти не перевантажуєш на нього свій головняк, ти лише видозмінюєш його.
Я не знайомий з нюансами тієї справи, але: шукати залізного свідка, шо опонент виїхав на забороняючий сигнал. Свідкиів, шо сам він виїхав на зелене...
Ну хоча б так.

Я не претендую на істину в останній інстанції, я роблю висновки на підставі загальновідомого
І, до речі , не такий вже вигляд ця дтп має, як в сюжеті атн: мовляв, непрості пацани засудили простого пацана...
Хоча - не знаю. Якщо обидва їхали на жовте, обоюдка. На зелене - винен повертун.Імхо. І це тому, що неможливо встановити швидкість.
А внутрішнє переконання - штука гарна, але ж її можна й оскаржити ( якщо є сенс).
А внутрішнє переконання - штука гарна, але ж її можна й оскаржити ( якщо є сенс).