Статус: Офлайн
Повідом.: 1590
Повідом.: 1590
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Просто жесть.
дк это...видно что это мост, но ни сплошной, ни знака обгон запрещен
да, очень странностранно. видно что это мост, но ни сплошной, ни знака обгон запрещен
да, очень странно
разметки нет, срань на дорогое такая, что вытормаживаются в ноль
никогда такого на наших дорогах не видел
очень, очень странно
Не в защиту водителя, но думаю его "расслабила" трасса и он забыл что мосты делают (латают) иные службы.На фокусі (чи шо то таке) стопи так і не загорілися...
До речі, про каменти на ютубі: рег зізнався шо просрав гальмування шкоди (хоча це й так видно), але доставило:
Шановні досвідчені водії (і не дуже). Залиште цю дибільну манеру "дотискати" гальма. Гальмуйте так, щоб навпаки, послаблювати уповільнення, а не посилювати його. Стоп-сигнали горять з однаковою інтенсивністю, і задньому водієві може виявитися несподіванкою ваше "дотискання" - адже стопи яскравіше не горять.
Автор не розбудив малого, але непогано ризикнув жопою.
Просто жесть.
+1Написано на выезде из населенки вроде, ну и камера, наверное, не в поле висит. Валил на все бабки, чё, а казель виновата, да![]()
Дівчина в жовтому.дзвонила.видно ж.интересно как быстро они додумались скорую вызвать
я надеюсь, что она не покемонов собирала...Дівчина в жовтому.дзвонила.видно ж.
ПДД читал?сарказм понят, но тем не менее... хотя бы знак запрещающий обгон
Он при ударе автоматически открываетсяну да -
а центральный замок зло
Если учил ПДД - и спошная не нужнасарказм понят, но тем не менее... хотя бы знак запрещающий обгон
На фокусі (чи шо то таке) стопи так і не загорілися...
До речі, про каменти на ютубі: рег зізнався шо просрав гальмування шкоди (хоча це й так видно), але доставило:
Шановні досвідчені водії (і не дуже). Залиште цю дибільну манеру "дотискати" гальма. Гальмуйте так, щоб навпаки, послаблювати уповільнення, а не посилювати його. Стоп-сигнали горять з однаковою інтенсивністю, і задньому водієві може виявитися несподіванкою ваше "дотискання" - адже стопи яскравіше не горять.
Автор не розбудив малого, але непогано ризикнув жопою.
сарказм понят, но тем не менее... хотя бы знак запрещающий обгон
сарказм понят, но тем не менее... хотя бы знак запрещающий обгон
та спрінтер жеж!
водила сам вийшов.
я так собі гадаю:
рег просрав гальмування шкоди, і "дотиснув" свої гальма. Це стало несподіванкою для заднього і він гальмував вже в підлогу, читаючи Богородицю. А "єбанута на форді" просто "уходила від зіткнення" на зустрічну, як роблять зазвичай впевнені юзери з досвідом в 2 роки.
я так собі гадаю:
рег просрав гальмування шкоди, і "дотиснув" свої гальма. Це стало несподіванкою для заднього і він гальмував вже в підлогу, читаючи Богородицю. А "єбанута на форді" просто "уходила від зіткнення" на зустрічну, як роблять зазвичай впевнені юзери з досвідом в 2 роки.