Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Совместный тур за евробляхами!

скоро я с тебя оленя поржу когда тебе штрафы будут приходить за скоростную езду! сам еще побежишь за ***хой :іржач:

О!
А ти підказав добру ідею.
Раз ***ха може порушувати і порушника не покарають бо машина на верблюді чи фірмі.
То виходить якщо я орендую евакуатор та буду збирати по місту ***хи на розбір - до мене юридично не може бути жодних питань?

:браво:

Здається в мене готовий стартапчик з дешевими запчастинами з Європи :браво::браво::браво:

я его с учета сниму и буду платить штраф за езду без документов!

А я на евакуаторі приїду і заберу собі на розбір цю металоконструкцію без документів :клас: В тебе ж не буде притензій? А їх не може бути - бо ти ніхто для цієї автівки :клас:

Дуже дивно що бандіти ще не допетрали що можна красти ***хи без загрози отримати покарання :D

А я на евакуаторі приїду і заберу собі на розбір цю металоконструкцію без документів :клас: В тебе ж не буде притензій? А їх не може бути - бо ти ніхто для цієї автівки :клас:

будут, не забывай что техпаспорт у меня на нее останется!

О!
А ти підказав добру ідею.
Раз ***ха може порушувати і порушника не покарають бо машина на верблюді чи фірмі.
То виходить якщо я орендую евакуатор та буду збирати по місту ***хи на розбір - до мене юридично не може бути жодних питань?

:браво:

Здається в мене готовий стартапчик з дешевими запчастинами з Європи :браво::браво::браво:

лучше торопись пока не поздно!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
а то как всегда, все проебешь.

вот пример машины за 1200$
многим тут и такой таз за счастье будет!
особенно когда узнают, что редуктор не всегда включается. ;) ХЗ какой редуктор. я описание на польском гуглу скормил.

То жаба, звичайна людська жаба!

Евробляхер купив такий таз як в нього за 3000€, а цей йолуп купив на укр. регістраціі за 12000$, отож його й душить жаба.

Каким образом жаба мешает йолупу продать свой таз на укр. регистрации пусть за 10 000 и купить 3 таза за 3000€ ? Жаба мозг отключает или калькулятор врать начинает?

лучше торопись пока не поздно!
Фігня.
Мотор - малолітражка рядна.
Коробка - палка :рл: ***ть, яке рідкісне лайно, все гадав де воно в світі існує? А воно на ***хах ))))))
Де спорт обвєс за 4кує?
Де спорт салон рідкісний?
Де крута аудіо система?
Де унікальний колір фарби типу Ксєралік?
Чим ти мене здивувати зібрався?

особенно когда узнают, что редуктор не всегда включается. ;) ХЗ какой редуктор. я описание на польском гуглу скормил.

это значит что задний мост у него не включается, за такую цену это простительно! машина имеет настоящий мерсовский дизель тех времен так что прослужит долго! реальная находка для тех кому в хозяйстве нужен не дорогой джип.

за одно и абонемент на штрафплощадку купи.

Доречі слушне зауваження.
Машину на ШМ одразу. А забрати зможе лише власник.
А оскільки вона буде не на обліку, то забрати ти її зможеш лише евакуатором :браво:

Геніальний крок євробляхєра :клас:

Фігня.
Мотор - малолітражка рядна.
Коробка - палка :рл: ***ть, яке рідкісне лайно, все гадав де воно в світі існує? А воно на ***хах ))))))
Де спорт обвєс за 4кує?
Де спорт салон рідкісний?
Де крута аудіо система?
Де унікальний колір фарби типу Ксєралік?
Чим ти мене здивувати зібрався?

переставишь с этого

Тому що є закон країни в якій ти живеш.
І ти або виконуєш його, або несеш покарання.
Або добиваєшся його відміни чи перегляду. Але поки він не відмінений чи не переглянутий - закон ти не порушуєш.
вот вы, господин или мистер Визион, как бы правы
НО НО НО
не забывайте какие законы были до этого когда в 90-х годах открылась граница и любой мог (как себе позволить по деньгам так и в плане поездки физически без "перепонов") поехать и купить (пригнать) себе авто И ЧТО САМОЕ ВАЖНОЕ ДЕШЕВО РАСТАМОЖИТЬ ЕГО ---- ОЧЕНЬ ДЕШЕВО И ДОСТУПНО
первые сиерры гольфы вторые, опели сенаторы асконы ауди 80 90 100
после начали затягивать "законодательно" гайки и закручивать все до того уровня чтобы это было просто "недоступно" для общей массы граждан при уровне зарплат
законодательно мы сделать ничгео не можем ибо не приинмают "хороших" законов а только такие какие выгодны нашей власти (нажаль)

Назад
Зверху Знизу