Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Совместный тур за евробляхами!

Евробляхер купив такий таз як в нього за 3000€, а цей йолуп купив на укр. регістраціі за 12000$, отож його й душить жаба.
Сопримо на $1000 що ти не зможеш показати мені і близько схожу по стану машину такої моделі як в мене на ***хах ;)
І ти не плутай власну машину, з *******ьним металобрухтом ;)

та что там читать, тебя жаба давит что ты в свое корыто ввалил стоимость бэхи 5 тех же годов что и твоя тойта :іржач:

Чомусь схоже що то тебе жаба давить що в мене така крута та унікальна тачка в завидному стані :)

Та бехолайні тих років катайся сам ;)

слушай, умоляю не смеши народ. У них там у всех пробег под миллион. жаль я видео не сохранил, где одометр закончился) Вон гниль аж из под номера вылезла. Он покупал не дешевле 900 уе. Потому что это минимальная сумма для ****а, которое сможет до украины доползти. При мне вытекали тормоза, пробивался движок на кочке (цинковали впаривали лоху на рога). Может и есть приличные экземпляры более менее за тыщ 5000.. и то.. Евпопейцы *** обслуживают авто - я это уже понял - как расходник

а кто смешит, покажи мне что у нас можно взять за 480$ :іржач:

я так и делаю, взял себе мегана первого, чтоб в случае чего спалить его прямо на дороге.

От шо я і кажу.
Ви всі відноситесь до авто як до того що можете втратити будь якої миті (хоча дивно "Закон обратного хода нє імєєт", "в случає чего Гройсман побєжит за Вітєй" де все це чому сците?).
Звісно що ти вкладати гроші в добру гуму та справну ходовку не будеш :D

Коли в нас будуть податки на старе лайно і вартість ремонту як у Європі - у нас такого добра і за менші гроші буде повно ;)

скорей ВР спалят, чем люди будут платить какие то еще налоги! :іржач:

От шо я і кажу.
Ви всі відноситесь до авто як до того що можете втратити будь якої миті.
Звісно що ти вкладати гроші в добру гуму та справну ходовку не будеш :D

Хрей мне ездить, а ты вкладывай!

Ви допроситесь. Он вже проект накидали швиденько.
Будеш ти за свого корейця безродословного платити по 15-20 000 на рік :клас:
От вам і буде Хюндай 08 року за 1700 євро у нас в Україні на Українській реєстрації :D

Назад
Зверху Знизу