- 🔴 11:26 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
А чем же тебе СССР так не нравился? Аж до тошноты. Там это все УЖЕ было сделано.
там это все зародилось и прекрасно процветало
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А чем же тебе СССР так не нравился? Аж до тошноты. Там это все УЖЕ было сделано.
а эти все плохие-плохие чинуши к нам с марса прилетели? Одних уберешь - другие станут точно такими же. Король умер- да здравствует король.
є суттєва відмінність. сингапурці витрачають півроку на те що нам потрібно 2+ років. то ж звичайно інші зарплатні.перше, трошки помилився. казав про зп звичайних розробників. розробка одного й того ж принесе нашим та сингапурським розробникам зовсім інші гроші - їм 23к середньої зп, а нам 2к
буду. і ось чому. ви не бачите різниці між розробкою технологічних процесів виробництва імс (інтегральних мікросхем), розробкою обладнання для виробництва імс, виробництвом обладнання для виробництва імс, розробкою імс, виробництвом імс.але ж ти не сперечатимеся, що розробка та виробництво сучасних напівпровідників набагато технологічніше й вимагає набагато більшої кількості та "якості" робітників ніж вже на базі їх розробка електроніки тощо?
ви щіро впевнені, що національність впливає на поведінку людини?хоча загалом за наявності нормального національного виховання система буде доволі тривкою
то тобі здалося. можливо я не розумію тонкощів, але різницю розумію. в україні немає технологій та можливостей для усього цього - крапка.буду. і ось чому. ви не бачите різниці між розробкою технологічних процесів виробництва імс (інтегральних мікросхем), розробкою обладнання для виробництва імс, виробництвом обладнання для виробництва імс, розробкою імс, виробництвом імс.
хто ж дохтор? вони винні, що можуть скоріше зробити? скоріш навпаки ми винні, бо ніхуя не хочемо робитиє суттєва відмінність. сингапурці витрачають півроку на те що нам потрібно 2+ років. то ж звичайно інші зарплатні.
ну де я таке писав? не треба під лепшика косити й читати думки, інтерпретуючи їх потім по-своєму.ви щіро впевнені, що національність впливає на поведінку людини?
для розробки та виробництва приладів все є. для розробки обладнання та виробництва його та імс - не вистачає інфраструктури.то тобі здалося. можливо я не розумію тонкощів, але різницю розумію. в україні немає технологій та можливостей для усього цього - крапка.
не можете. саме на сучасній елементній базі.я от могу на сучасній елементній базі розробити якийсь прилад та зібрати його
а як саме НАЦІОНАЛЬНА свідомість зупинить людину від того щоб, наприклад, не використовувати ліфт як туалет?я писав про національну свідомість громадян, а не якусь там національність чи ще будь-що.
що?!для розробки обладнання та виробництва його та імс - не вистачає інфраструктури.
классное место для жизни, но как там жить не с узкими глазами для меня навсегда останеться загадкой
я думаю не оч плохо) там много европейцев
) я бы даже сказал очень много европейцев..
китайские подделки?
и не вешают, по сути, без суда и следствия за подброшенную кем-то марихуану
...Япония выглядит уже по-другому с их полицейскими в фошисских касках...
Вот если ЛуиВитон понизит цены до нормального уровня (5-15 евро за женскую сумку), то тогда мы можем рассмотреть его как потенциального продавца сумок наравне с другими продавцами