Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сингапур

🟡 13:01 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 13:01 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 13:01 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
:рл: а эти все плохие-плохие чинуши к нам с марса прилетели? Одних уберешь - другие станут точно такими же. Король умер- да здравствует король.

для цього потрібен лідер-патріот, який стримуватиме та час від часу жорстко ставитиме на місце
хоча загалом за наявності нормального національного виховання система буде доволі тривкою - населення само не пропустить нагору мудака, а нормальний патріотичний лідет підтримуватиме національну свідомість громадян

Останнє редагування:
перше, трошки помилився. казав про зп звичайних розробників. розробка одного й того ж принесе нашим та сингапурським розробникам зовсім інші гроші - їм 23к середньої зп, а нам 2к
є суттєва відмінність. сингапурці витрачають півроку на те що нам потрібно 2+ років. то ж звичайно інші зарплатні.

але ж ти не сперечатимеся, що розробка та виробництво сучасних напівпровідників набагато технологічніше й вимагає набагато більшої кількості та "якості" робітників ніж вже на базі їх розробка електроніки тощо?
буду. і ось чому. ви не бачите різниці між розробкою технологічних процесів виробництва імс (інтегральних мікросхем), розробкою обладнання для виробництва імс, виробництвом обладнання для виробництва імс, розробкою імс, виробництвом імс.
а це суттєво для того щоб дискусія була в науковому руслі.
в сингапурі майже немає розробки техпроцессів і немає розробки обладнання. але саме це є найскладнішим.

хоча загалом за наявності нормального національного виховання система буде доволі тривкою
ви щіро впевнені, що національність впливає на поведінку людини?

буду. і ось чому. ви не бачите різниці між розробкою технологічних процесів виробництва імс (інтегральних мікросхем), розробкою обладнання для виробництва імс, виробництвом обладнання для виробництва імс, розробкою імс, виробництвом імс.
то тобі здалося. можливо я не розумію тонкощів, але різницю розумію. в україні немає технологій та можливостей для усього цього - крапка.
якщо вони самі не розробляють, а вміло купують технології, потім відбиваючи усі інвестиції, то нічого поганого у цьому немає. погано, що у нас клепки на те саме не вистачає.

я от могу на сучасній елементній базі розробити якийсь прилад та зібрати його, але не можу навіть звичайного транзистору виготовити - не маю технологій та обладнання відповідних бо.
є суттєва відмінність. сингапурці витрачають півроку на те що нам потрібно 2+ років. то ж звичайно інші зарплатні.
хто ж дохтор? вони винні, що можуть скоріше зробити? скоріш навпаки ми винні, бо ніхуя не хочемо робити

Останнє редагування:
а еще там низкие налоги :)))) большой плюс по сравнению с европой...

ви щіро впевнені, що національність впливає на поведінку людини?
ну де я таке писав? не треба під лепшика косити й читати думки, інтерпретуючи їх потім по-своєму.
я писав про національну свідомість громадян, а не якусь там національність чи ще будь-що.

то тобі здалося. можливо я не розумію тонкощів, але різницю розумію. в україні немає технологій та можливостей для усього цього - крапка.
для розробки та виробництва приладів все є. для розробки обладнання та виробництва його та імс - не вистачає інфраструктури.
я от могу на сучасній елементній базі розробити якийсь прилад та зібрати його
не можете. саме на сучасній елементній базі.

я писав про національну свідомість громадян, а не якусь там національність чи ще будь-що.
а як саме НАЦІОНАЛЬНА свідомість зупинить людину від того щоб, наприклад, не використовувати ліфт як туалет?

классное место для жизни, но как там жить не с узкими глазами для меня навсегда останеться загадкой

классное место для жизни, но как там жить не с узкими глазами для меня навсегда останеться загадкой

я думаю не оч плохо :)) там много европейцев :)) я бы даже сказал очень много европейцев..

я думаю не оч плохо :)) там много европейцев :)) я бы даже сказал очень много европейцев..

Любой фото и видеорепортаж о сингапуре показывает обратное. Понятное что там есть экспаты и туристы, но тем не менее все таки азия, это монокультура

за статистикою, середній вертикальний розріз очей у найширшому місці у азіатів більший, ніж у європейців

Азиаты любят большие глаза, вы только посмотрите на их рисованных мульт героев, у всех глаза на пол лица. При чем везде в рекламе, на биг бордах, очень много моделей именно с европейской внешностью. А если вы высокий блондин, или блондинка, да еще и с голубыми или зелеными глазами, так с вами и фотографироваться будут везде :)

Не знаю. Страшновато жить в государстве, в котором нельзя ошибиться даже один раз. Опять же, в старой Европе не бьют по заднице палками так, что отлетает кожа, и не вешают, по сути, без суда и следствия за подброшенную кем-то марихуану, но уровень преступности, тем не менее, достаточно низкий, люди не гадят на улицах, и гаишники не берут взяток. Так что дело не в наказаниях, наверное.
А на самом деле даже вполне демократичная и гуманная Япония выглядит уже по-другому с их полицейскими в фошисских касках и с недобрыми взглядами, и частыми проверками документов.

китайские подделки?

:рл: Так на вскидку во всей Ирландии один маленький магазинчик Louis Vuitton в Дублине, а в Сингапуре пять вот таких:

4381559312_3f581eea0d_z.jpg

и не вешают, по сути, без суда и следствия за подброшенную кем-то марихуану

факты или фантазии?

Ты покупаешь башмаки за 15 евро, какой тебе ЛуиВитон?

че ты дотошный такой? В одном источнике цифра 4,5 , в википедии 4,9 у тебя 5,2 какая разница? тут тема о другом.

...Япония выглядит уже по-другому с их полицейскими в фошисских касках...

:рл: в каких-каких касках?... в каких же это ты комиксах видел фошисстаф?!:D

Вот японские каски:
tok80905180950.grid-6x2.jpg

...а ещё у них такие полицейские мафынки:
Переглянути вкладення 13393433

Я б в токийскую полицию пошёл, пусть меня научат... (с);)

Вот если ЛуиВитон понизит цены до нормального уровня (5-15 евро за женскую сумку), то тогда мы можем рассмотреть его как потенциального продавца сумок наравне с другими продавцами

Тогда господа снизойдут и рассмотрят просьбу Луи Виттона купить что либо у них. :D Евроленд, думаю твоя жена хочет сумку луивитон, или платье луивитон за 5000 евро, просто тебе она не говорит, чтоб не расстраивать. И у каждого товара есть свой покупатель, у сумки за 1000 евро есть покупатели, и им снижать цену не надо, а вы купите низкокачественные китайские штамповки по 5 евро за сумку и по 15 евро кроссовки.

Ты прямо сейчас разбил в пух и прах всю империю моды и Луи Виттон в частности. Они плачут крокодильими слезами, что по мнению какого то жмота из Ирландии кожаная сумка отличного качества должна стоить 5 евро. :рл: В Европе кофе или проезд на трамвае в магазин и обратно стоит 5 евро. Вообщем я не буду тебе обьяснять чем отличается сумка за 500 евро от сумки за 5 евро. Я даже не знаю в каком секонде вы одеваетесь в кроссовки за 15 евро с сумками за 5 евро? Даже китайская подделка под ЛуиВиттон стоит больше чем 5 евро. За такие деньги ты даже не вьетнамском барике не купишь сумку. Где ты видел вообще вещи ЛуиВиттон я не знаю, но в Италии мы заходили в их магазин, и платья за 2000 евро и выше, просто офигенские, если они по мнению нищебродов конечно и не стоят таких денег, то 1000 евро это точно их цена. Потому что даже обычное простенькое платье из Zara стоит 200 евро. Но ты можешь купить жене платье за 5 евро, и уверять ее что оно ничем не хуже, и что вы такие крутые и болезнью брандовости или тряпошничества не страдаете!

Назад
Зверху Знизу