Я би сходив, написав щось. І шматочок сала залишив би.
Теперь, уже, можно и со шмеля ****ть.Я би сходив, написав щось. І шматочок сала залишив би.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я би сходив, написав щось. І шматочок сала залишив би.
Теперь, уже, можно и со шмеля ****ть.Я би сходив, написав щось. І шматочок сала залишив би.
Я не фанат Морана і частіше не розділяю його поглядів, але що поганого в сервісі з прибирання приміщень? А якщо його "тримають" українці й він ще успішно розвивається - то це взагалі супер!Что это вообще за высер был, Жорик, а?
Про москальские сервисы он скромно умалкивает. А вот непрестижные работы украинцев у него неоднократно от зубов отскакивают.Я не фанат Морана і частіше не розділяю його поглядів, але що поганого в сервісі з прибирання приміщень? А якщо його "тримають" українці й він ще успішно розвивається - то це взагалі супер!
Нет у нас москальских сервисов, я не знаю таких, по крайней мере, а вот украинцев - владельцев успешных бизнесов очень много.Про москальские сервисы он скромно умалкивает. А вот непрестижные работы украинцев у него неоднократно от зубов отскакивают.
Так я для него добавлю.
В Израиле в зоне вылета Бен-Гурион тоже не все держатели инвестиционных портфелей работают.
Видела старого уборщика туалетов, в кипе, если что, зрелых лет еврейку, уборщица вестибюля и эскалаторов, и даже, прости господи, молодого чистильшика мусорного контейнера возле кафе на улице.
Що не престижного у власному бізнесі?А вот непрестижные работы украинцев у него неоднократно от зубов отскакивают.
Там в'ябівать нада!І скіко плотют? 🤧
Ешо лучший бизнес - с посмішкою гроші брать.Що не престижного у власному бізнесі?
Якщо робити його чесно, то замовники з посмішкою віддають тобі гроші.

Туркам теж не дуже криза управління в Ірані. Тоді голову піднімуть курди Ірану, в турецькі можуть до них приєднатися у надії створити суверенний Курдистан.турков нех было цеплять
Нет, не будут, у Штатов своей нефти полно, ещё и Венесуэльская из всех мест прёт.Жорж, как думаешь, будут Штаты нефть-матушку из Ирана качать?
На нефти свет клином не сошёлся.Так это США Китаю готовит нефть что ли?