для этого все зробили те, кто подписывал и реализовыал буд. меморандум, а все эти угоды - это последствияНу так вони ж усе для цього зробили
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
для этого все зробили те, кто подписывал и реализовыал буд. меморандум, а все эти угоды - это последствияНу так вони ж усе для цього зробили
Тоді краще, щоб її не було, тієї угоди, якщо шкодить нам!Мирна угода буде або погана, або дуже погана, або її не буде, - Арахамія
А послати ****у *****, - очко жим- жим-? Трумп, де твоє 'Я'? Чи краще з Венесуелою воювати?) Хорошее видео )))))
![]()
стесняюсь спросить : люди в белых халатах по бокам от Трампа - это санитары наконец то ??![]()
Я думаю, что Федя наш с одного удара левой уложил бы Трампа..Тоді краще, щоб її не було, тієї угоди, якщо шкодить нам!
А послати ****у *****, - очко жим- жим-? Трумп, де твоє 'Я'? Чи краще з Венесуелою воювати?

Не вижу там никаких гарантий. Вижу то, что есть и сейчас."▪️ Українські військові будуть діяти як перша лінія оборони в разі поновлення бойових дій " (с)
ШО?! ОПЯТЬ?!?! Це ж було вже!!
На кого это рассчитано? Читателей блумберга? Ну те да, наверное впечатлятся "гарантиями".детальні, надійні та серйозні заходи для забезпечення дотримання мирної угоди з рф
стесняюсь спросить : люди в белых халатах по бокам от Трампа - это санитары наконец то ??![]()
Ерозія "демократії, міжнародного права і тд..." - думаєшь, що "акції" врятують інвесторів ? Це як при червоному наступі і терорі 1917-1921 хтось розраховував, що все "розсмокчеться" )Цирк уехал, клоуны остались.
"Жалкие, ничтожные люди".
Заодно и победил ****у, чтоб два раза не вставать. Правда инвалидность мешает)Я думаю, что Федя наш с одного удара левой уложил бы Трампа..![]()
"Международное право" существовало в теории, и то в очень короткий период. Всё вернулось к праву сильного, хотя... оно никуда и не исчезало.Ерозія "демократії, міжнародного права і тд..." - думаєшь, що "акції" врятують інвесторів ? Це як при червоному наступі і терорі 2017-2021 хтось розраховував, що все "розсмокчеться" )
Угу.Деньги от многого спасают в этой жизни
Брн, Трампом називається той понт..![]()
ару забыли спроситьМирна угода буде або погана, або дуже погана, або її не буде, - Арахамія
Теоретики не объективны, пока не столкнутся на практике.Угу.
Особенно от внезапного прилета с400 по головушке они вас оооочень спасут.
європєйскіє подсвінкі...Кароче сделали очередной ***** ***ляндии.

він - не твій слуга, аби питати дозволу... каже, що забажє, та готує запасний аеродром, десь поруч з умеровим, у Флориді...ару забыли спросить
И примкнувший к сладкой парочке чешский херєвропєйскіє подсвінкі...![]()