Статус: Онлайн
Повідом.: 11909
Повідом.: 11909
Я мушу сказати, що за Дональда Трампа в Вашингтоні зараз процвітає масова корупція, яка не може і не буде розслідуватися. Тож я сподіваюся, що Україна продовжить курс на очищення уряду і що у вас не буде еліт, які саботують власну країну.
— Тож ви вважаєте, що цей скандал матиме більше позитивний, ніж негативний вплив?
— Ну, сподіваємося на це. Хороший знак, що є незалежна комісія [Національне антикорупційне бюро], яка може привернути увагу до цього питання і звернутися до Зеленського, щоб повідомити про проблему. І добре, що нарешті це питання вирішується. Але ніколи не слід було допускати, щоб воно переросло в таку проблему. Ніколи не слід було доводити справу до такого стану. Я вважаю, що Зеленський вчинив дещо необачно. І ми вже бачили раніше, що європейці мусили тиснути на Україну, щоб вона не відступала від боротьби з корупцією.
Давайте будемо відверті, Трамп захоплюється Володимиром Путіним і хотів би керувати так само, як він. Трамп, по суті, має гангстерський підхід до управління. І він та люди з його оточення зацікавлені в укладанні торговельних угод з Росією. А Україна є перешкодою для всього цього.