Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Это не моё желание и мнение.Это умные люди/ на мой скромный разум/такую комбинацию рассматривают.Но,как говорил один политик,-Главное не голосование,,главное правильно подсчитать голоса.Может не точно,но смысл такой.
Можете посоветовать умным людям перестать заниматься политической некрофилией. Ещё с *****ов смеемся к их любви к ***лу.

Можете посоветовать умным людям перестать заниматься политической некрофилией. Ещё с *****ов смеемся к их любви к ***лу.
А ещё лучше, чтобы нам, живущим в Украине, живущие не в Украине ничего не советовали

так, побажаємо головкому оманському: "Царствуй на славу нам"... :молись:
4 роки вже про "лотку" ці пісенькі співаєш.
злончинця Зе разом із 300 слугами (цих під суд) мали б відсторонити ще у 22му, та призначити військову адміністрацію. хунту, якщо завгодно
Твои слова в виртуале формума- это просто пшик. А ты играешь здесь. Повторю для игроков-лузеров: мне было бы все равно, кто в сей момент стоял бы наверху- реагировал бы на таких одинаково. Хоть на Зе, хоть на По. В противовес хотелкам врага или добрых заморских писдиловцев.

Нет ,напратив.Залужный президент,Порошенко премьер-министр.Но президент с функциями как сейчас у президента Германии.Вы часто слышите о президенте Германии?.
Порошенко не будет при Залужном, его до этого должен посадить Зеленский :D (кстати последний сам виноват, что роль Голобородьки с двумя автоматами в руках он не исполнил в реале).. Я ждал именно этого:D

а статті які в Економісті пише? не те що...

Дивуюсь, ви як мала дитина)
Що - такій людині нікому допомогти статтю написати? :)
Він, звісно, пройшов війну і має свіжі ідеї, але в військових вузах не вчать писати статті для міжнародних ЗМІ. Хтось повинен допомагати, кого вчили цьому.
Військові до мемуарів коли і приходять, то тільки в старості, на відпочинку і то при допомозі)

Останнє редагування:
ніяких інших З, крім Зе... тількі він месія, та проведе свій нарід крізь води, пустелю та золтого теля у землю обетованну.. . :молись:
Это рассудит история. Правда уже сейчас некоторые "пророки" с ХФ дают свои откровения :D

Дивуюсь, ви як мала дитина)
Що - такій людині нікому статтю написати? :)
Військові до таких справ коли і приходять, то тільки в старості, на відпочинку і то не самі, а від генеральських справ до статей одразу..О-о.
Ви про свого щось таке можете бовкнути?
Чи анічичирк?
Це ж ваш його призначив.
Такого бовдура чи що?

Ну вы же помешаны на Зеленском, а Залужный - красава. :)
И в армии служил.
Слава Богу, что такого красавца заметил и поддержал тот, которого называют клоуном..:кручусь:

Вы еще забыли сказать относительно одного аспекта в связи с "и в армии служил".
Вопрос к вам и к заинтерсованным (я про За, не про Зе). Он воин ??

Ви про свого щось такеможете бовкнути?
Чи анічичирк?
Заспокойтесь, НП. Нашо ви свою нервову систему травмуєте зайвий раз?
Ви така культурна та безпомічна, лізете в безкультурну бійку, де можно отримати по повній програмі...
Я максимально культурно вам це пояснюю, бо у вас це досить часто, а потім плачетесь.

Слава Богу, что такого красавца заметил и поддержал тот, которого называют клоуном..:кручусь:

Вы еще забыли сказать относительно одного аспекта в связи с "и в армии служил".
Вопрос к вам и к заинтерсованным (я про За, не про Зе). Он воин ??
Если Залужный, то да!
Как и генерал Марсель, в миру Сергей Мельник.
Иначе бы вы уже Боже царя храни пели.

Заспокойтесь, НП. Нашо ви свою нервову систему травмуєте зайвий раз?
Ви така культурна та безпомічна, лізете в безкультурну бійку, де можно отримати по повній програмі...
Я максимально культурно вам це пояснюю, бо у вас це досить часто, а потім плачетесь.
Вот Пуля пролетела, и ага.
Весь смысл ваших опусов.

• Ісус Христос: Найвищий приклад кротості, який молився за своїх ворогів, «бо я кроток і смирен серцем», – каже Він, – «і знайдете спокій душам вашим» (Матвія 11:29).
  • Наслідування: Кроті люди підкоряються Божій волі, навіть коли це важко, й прагнуть миру, як навчає Апостол (Рим. 12:18-19).
або зрозумілим тобі язиком
“Блаженны кроткие ибо они наследуют землю”. Матфея 5:5.
Реагирую на "тебе понятный язык"
Слушай, отрок в вере, я тебе на эту тематику могу трактат написать.
Когда проходил мимо Покровского монастыря ( помнится в прошлом)- бомжи и нищие крестились, а когда встречал монахов оттуда - некоторые почтительно кивали головами.:кручусь:

Назад
Зверху Знизу