Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
а трудовік з воєнруком збухалися...
у нас, кстати, тоже, только физкультурник с военруком, время такое было: империя зла пала, вот и они в месте с ней. А трудовик - молодец, ковырялся на своей дачке, - тем и спасся. До сих пор, говорят, учит детей, - киянкой по верстаку... )

у мене в школі вчителька історії на початку 90х поїхала з глузуду, а трудовік з воєнруком збухалися... ось до чого такі звички та досвід можуть довести...
Застрягли у "освітній" *******ці й не змогли з неї вилізти. Типові халдеї.

Шкроби - такі шкроби. Особливо у вищій ланці. Директори, працівники райвідосу...

"Вчора" славили СРСР, "сьогодні" рвуть вишиванки за Україну.

Про списки Эптшейна уже никому и не интересно.
😝

Потрібно видовище - і воно буде. Скоро на всіх каналах ЮеСЕй у всіх ракурсах буде кіно з реаллайф - красиві ракети і красиві спецефекти. "Добро перемагає Зло"..... Амеріка зе стронгест ...
Давно ж не було.
Щось мені шепоче, що ти тут плутаєш пам'ять про радянські газети з американським скоро...Коли ти бачив такі американські газети ?

Щось мені шепоче, що ти тут плутаєш пам'ять про радянські газети з американським скоро...Коли ти бачив такі американські газети ?
Експертний експерте, а ТИ коли бачив жодну американську газету? Не у моніторі, а справжню?
А в моніторі це можна було побачити, коли США разом з Ізраїлем давали прочухана Іранцям. Чи ми не розуміємо і це ж інше? :сарказм:

Експертний експерте, а ТИ коли бачив жодну американську газету? Не у моніторі, а справжню?
А в моніторі це можна було побачити, коли США разом з Ізраїлем давали прочухана Іранцям. Чи ми не розуміємо і це ж інше? :сарказм:
Про це я не подумав, визнаю... )))

В университете, еще когда их было по одному в крупном городе...
Подметал вокруг памятника Каразину во внутреннем дворике, мести крыльцо не пускали, дабы не смущать прохожих вахтерскими замашками пОциента :D

Вероятно в Штатах:D

Назад
Зверху Знизу