Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Дозор опять тащит русню :рл:

НЕ-обучаемый :рл:
1757851290768.webp

❗️Мир стоит на грани Третьей мировой войны. На наших глазах формируется новая «ось зла»: Китай, Индия, Северная Корея и РФ объединились — пастор, политик, сторонник Трампа, Бернс

Тем временем президент Польши подписал резолюцию, разрешающую пребывание иностранных войск стран НАТО на территории страны, — Бюро национальной безопасности Польши.

Третя Світова вже йде. Проти України (яку підтримує Европа, Об'єднане Королівство, Японія, Південна Корея та, поки що, США) воюють рашка та північна корея (відкрито), іран та китай (підтримують).

Третя Світова вже йде. Проти України (яку підтримує Европа, Об'єднане Королівство, Японія, Південна Корея та, поки що, США) воюють рашка та північна корея (відкрито), іран та китай (підтримують).
Бєларусь

А к этому "варягу-скандинаву" каким боком Вальхалла?
В разных культурах ведь есть разные названия места для ушедших воинов-героев..

"
Я собі це так уявляю. Відкриваються нескінченно високі золоті ворота, і Чарлі Кірка зустрічає особисто Одін:

- альо, а ти єщьо шо за ***? Де служив? В смислі ніде не служив? Так, окей, а де воював? Так, я починаю розуміти тенденцію, ніде не воював, хорошо. А загинув зі зброєю в руці, може? Я здогадуюся відповідь, просто так питаю. Ну з мікрофоном це вже шото, хоч не ***. Так а взагалі стосовно війни, боротьби, подвигів яка в тебе позиція була, чим ти знаменитий? А, ну тобто казав що твоя країна не має воювати з головним її ворогом, який тільки і робить шо їй погрожує. І іншим заважав з цим ворогом воювати. І тих, на кого цей ворог нападав, ти всіляко ображав. Ну понятно шо не ділом ображав, у тебе зброя - мікрофон, хорошо хоч не ***.

так а нахуя ти з такими прихватами є асатру? А, не є асатру. Християнин? Звичайно я знаю шо таке Ісус Христос. Папу його знаю, папа лютий конєшно чувак, геноцид за геноцидом. Забагато мікроменеджмента оце того вбий, сього вбий, але це старше покоління, вони такі. А син його природа отдохнула конєшно. На словах он "мнє отмщєніє і аз воздам", а на ділі "Петро, віддай меча, пусть краще мусора мене пов'яжуть", як ото російська опозиція.

І ти точно не батьку поклоняєшся? Не як ото моссад або цахал? Сину. А тут тоді нахуя? Бо директор ФБР так сказав? А йому хто так сказав? Принц Арджуна ілі прямо Крішна? А то я **** Крішну знаю, духовность, встаньте рака, йога любить прану, а потом ***к і давай поріж друзів і родичів бо смерть тіла є лише загибель оболонки, нема про шо жаліти, ріж хоч мамку якшо такая дхарма.

Корочє, я всьо понял, в штабє напуталі. Пока шо з нами тут послужиш, там розберуться.

Позивний у тебе буде Сехрімнір. Шо робити ввечері сам побачиш.
"

© Нойнец, кажется

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2025-09-15_052843.webp

2025-09-15_053233.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2025-09-15_061334.webp

Назад
Зверху Знизу