А к этому "варягу-скандинаву" каким боком Вальхалла?
В разных культурах ведь есть разные названия места для ушедших воинов-героев..
"
Я собі це так уявляю. Відкриваються нескінченно високі золоті ворота, і Чарлі Кірка зустрічає особисто Одін:
- альо, а ти єщьо шо за ***? Де служив? В смислі ніде не служив? Так, окей, а де воював? Так, я починаю розуміти тенденцію, ніде не воював, хорошо. А загинув зі зброєю в руці, може? Я здогадуюся відповідь, просто так питаю. Ну з мікрофоном це вже шото, хоч не ***. Так а взагалі стосовно війни, боротьби, подвигів яка в тебе позиція була, чим ти знаменитий? А, ну тобто казав що твоя країна не має воювати з головним її ворогом, який тільки і робить шо їй погрожує. І іншим заважав з цим ворогом воювати. І тих, на кого цей ворог нападав, ти всіляко ображав. Ну понятно шо не ділом ображав, у тебе зброя - мікрофон, хорошо хоч не ***.
так а нахуя ти з такими прихватами є асатру? А, не є асатру. Християнин? Звичайно я знаю шо таке Ісус Христос. Папу його знаю, папа лютий конєшно чувак, геноцид за геноцидом. Забагато мікроменеджмента оце того вбий, сього вбий, але це старше покоління, вони такі. А син його природа отдохнула конєшно. На словах он "мнє отмщєніє і аз воздам", а на ділі "Петро, віддай меча, пусть краще мусора мене пов'яжуть", як ото російська опозиція.
І ти точно не батьку поклоняєшся? Не як ото моссад або цахал? Сину. А тут тоді нахуя? Бо директор ФБР так сказав? А йому хто так сказав? Принц Арджуна ілі прямо Крішна? А то я **** Крішну знаю, духовность, встаньте рака, йога любить прану, а потом ***к і давай поріж друзів і родичів бо смерть тіла є лише загибель оболонки, нема про шо жаліти, ріж хоч мамку якшо такая дхарма.
Корочє, я всьо понял, в штабє напуталі. Пока шо з нами тут послужиш, там розберуться.
Позивний у тебе буде Сехрімнір. Шо робити ввечері сам побачиш.
"
© Нойнец, кажется