А в чем собственно проблема Трамп ***** верит ,значит может направить свою армию в Украину ,ничего с ними не случится.Ну и ***** как он заявляет, верит Трампу ,значит американские войска может спокойно принимать ,это же не европейские ястребы.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не слідкую - це колишній генсек чи що ? Чи діючий ? Не вірю. Де він такої борзої води знайшов.Генсек НАТО Марк Рютте вчора на Празькому саміті з питань оборони, відповідаючи на питання про гарантії безпеки для України та про те, що Росія заявляє, що не прийме присутності військ НАТО на території України:
"... Чому нас взагалі має хвилювати, що думає Росія про війська в Україні? Україна – суверенна держава. Вирішувати не Росії. Чесно кажучи, я вражений. Я не критикую вас, але подібне питання я чую досить часто. Тож дякую, що ви його поставили, але все одно — я вражений.
Росія тут зовсім ні до чого. Це те саме, ніби Фінляндія мала б запитувати у Москви дозволу вступити до НАТО. Звісно, ні. А Швеція? Теж ні. У минулому ми створили НАТО саме тому, що ми є суверенними державами.
Україна теж суверенна країна. Якщо вона хоче розмістити в собі сили, які гарантують безпеку підтримки мирної угоди, це її право. Ніхто інший не може вирішувати за неї.
І, на мій погляд, нам час перестати роздмухувати значення фігури Путіна. Він не більше, ніж губернатор Техасу.
діючий генсек НАТО. з НідерландівЯ не слідкую - це колишній генсек чи що ? Чи діючий ? Не вірю. Де він такої борзої води знайшов.
Завтра он скажет ,что его неправильно поняли и Украина не может быть принята в НАТО.Эти пидарасы европейские ,тоже гойдаются туда сюда как на качелях.Я не слідкую - це колишній генсек чи що ? Чи діючий ? Не вірю. Де він такої борзої води знайшов.
20 сентября девять месяцев со дня его инаугурации.а можуть і не очолити... і взагалі це стане відомо за два тижні після тих двох тижнів, як тромб зрозуміє "чи може він довіряти другу валодє".. .
Определился и давно.20 сентября девять месяцев со дня его инаугурации.
Уже ребёнка можно выносить и родить.
А оно никак не определится, что ему делать...
Відволікати увагу всякою маячнею, поки Україну не розстріляють повністю ракетами-шахедами-кабами.Определился и давно.
Ничего не делать, попутно засоряя эфир вербальным поносом.