Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
во, бабця усім просратися дає, але сама ходить дивитися на цеглини, та дзорбнуть пивка з пицей

Словно мухи, тут и там,
Ходят слухи по домам,
А беззубые старухи
Их разносят по умам,
Их разносят по умам.(В.Высоцкий)
😉

во, бабця усім просратися дає, але сама ходить дивитися на цеглини, та дзорбнуть пивка з пицей
Якби ти чув, що на лавках верзуть пересічні, то тобі кухлика пива не вистачило б.
Наприклад, коли я згадала про фільтрацію на окупованих територіях, то у відповідь почула - а надо меньше языком болтать.
Тобто, на вулиці вже небезпечно казати - я за Україну. Дожились.

Якби ти чув, що на лавках верзуть пересічні, то тобі кухлика пива не вистачило б.
Наприклад, коли я згадала про фільтрацію на окупованих територіях, то у відповідь почула - а надо меньше языком болтать.
Тобто, на вулиці вже небезпечно казати - я за Україну. Дожились.
шо ви таке верзете, небезпечно казати. шо я за Україну? невже у вас оточення таке? так ви тут лозунгами кидаєтесь, да уж...

шо ви таке верзете, небезпечно казати. шо я за Україну? невже у вас оточення таке? так ви тут лозунгами кидаєтесь, да уж...
Я ж не з молодими спілкуюсь.
Електорат Бойка мого віку.

выводы правильные делать нужно, тогда никого не надо будет долать сегодня. Если бы, условные, чемберлены были бы наказаны после второй мировой за создание ситуации, приведшей к войне, то сегодняшние политики лезли бы из кожи вон, что бы не допустить повторений.
Пендель, а кто должен был наказать их ?

Оце ж ОБСи саме після трампових стрибків почали приміряти до себе іншу реальність. :(
Добре, що від них нічого не залежить, але нервує тупість і марні сподівання - аби не стріляли, то яка різниця. Мо' знову Януковича поставлять.

Не смотрите на заголовок...Интересное...как там говорил наш финансовый аналитик - всё что происходит внутри ША сейчас он приветствует,в долгоиграющую.Ну-ну,будем наблюдать :

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: KRAK

Clipboard01-14.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сапронов уже откомментил :)

Мо' знову Януковича поставлять.
Тодi краще вже Брежнева ставити - хлiбина 20коп, комуналка 17руб, пенсiя 132руб, проiзд в метро та автобусi 5коп, у тролейбусi 4коп, у трамваi - 3коп!:D Зато у магазинах нiхуя нема, все тiльки на базарi купляти по подвiйних цiнах! М'ясо, а не кiстки, курей справжнiх, а не синiх прахiв, сало нормальне, овочi та все iнше!:(

Тодi краще вже Брежнева ставити - хлiбина 20коп, комуналка 17руб, пенсiя 132руб, проiзд в метро та автобусi 5коп, у тролейбусi 4коп, у трамваi - 3коп!:D Зато у магазинах нiхуя нема, все тiльки на базарi купляти по подвiйних цiнах! М'ясо, а не кiстки, курей справжнiх, а не синiх прахiв, сало нормальне, овочi та все iнше!:(
Ай не трынди
В магазинах были всякие ленины пушкины толстые, спички по 1 копейке, хлеб и молоко :) до карточной системы в городе, где жил я, свободно был минтай, подобие мяса с костями, всякие консервы, колбаса аж 2 или 3 сортов ) рай, короче )
А, ещё много чего от болгар "глобус"

Назад
Зверху Знизу