Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
во, бабця усім просратися дає, але сама ходить дивитися на цеглини, та дзорбнуть пивка з пицей
Якби ти чув, що на лавках верзуть пересічні, то тобі кухлика пива не вистачило б.во, бабця усім просратися дає, але сама ходить дивитися на цеглини, та дзорбнуть пивка з пицей
шо ви таке верзете, небезпечно казати. шо я за Україну? невже у вас оточення таке? так ви тут лозунгами кидаєтесь, да уж...Якби ти чув, що на лавках верзуть пересічні, то тобі кухлика пива не вистачило б.
Наприклад, коли я згадала про фільтрацію на окупованих територіях, то у відповідь почула - а надо меньше языком болтать.
Тобто, на вулиці вже небезпечно казати - я за Україну. Дожились.
Я ж не з молодими спілкуюсь.шо ви таке верзете, небезпечно казати. шо я за Україну? невже у вас оточення таке? так ви тут лозунгами кидаєтесь, да уж...
Пендель, а кто должен был наказать их ?выводы правильные делать нужно, тогда никого не надо будет долать сегодня. Если бы, условные, чемберлены были бы наказаны после второй мировой за создание ситуации, приведшей к войне, то сегодняшние политики лезли бы из кожи вон, что бы не допустить повторений.

Для Меркель и Шрёдера будет вообще отдельный котел в аду.еще медведев, обама, меркель, байден, порошенко с зеленским и прочая гоп компания

Даже не надейтесь.Мо' знову Януковича поставлять.
Тодi краще вже Брежнева ставити - хлiбина 20коп, комуналка 17руб, пенсiя 132руб, проiзд в метро та автобусi 5коп, у тролейбусi 4коп, у трамваi - 3коп!Мо' знову Януковича поставлять.
Зато у магазинах нiхуя нема, все тiльки на базарi купляти по подвiйних цiнах! М'ясо, а не кiстки, курей справжнiх, а не синiх прахiв, сало нормальне, овочi та все iнше!
Ай не трындиТодi краще вже Брежнева ставити - хлiбина 20коп, комуналка 17руб, пенсiя 132руб, проiзд в метро та автобусi 5коп, у тролейбусi 4коп, у трамваi - 3коп!Зато у магазинах нiхуя нема, все тiльки на базарi купляти по подвiйних цiнах! М'ясо, а не кiстки, курей справжнiх, а не синiх прахiв, сало нормальне, овочi та все iнше!
![]()
до карточной системы в городе, где жил я, свободно был минтай, подобие мяса с костями, всякие консервы, колбаса аж 2 или 3 сортов ) рай, короче )