Статус: Офлайн
Повідом.: 6342
Повідом.: 6342
*** пойми
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты шо Шизик? Это официальное лицо.я ебу кто этот коваленко
где вы этих всех *****ов берете
економіка США має зростати (принаймні не погіршуватися)."Податкове управління США (IRS) готується до зниження доходів на $500 мільярдів через те, що платники податків уникають подання декларацій після скорочення кількості перевірок у відомстві."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
"По плану" ?

*** пойми

Да все просто. "Дружим в Черном море" или "вместе летим на Марс", или "ищем редкие металлы", это просто слова, инфоповод.*** пойми
Та это сблев я думаю, понты америкосов, типо пользу какую-то принесли"домовилися" блєдь.
без механізмів забезпечення безпеки будь де: на морі, у повітрі, чи на лінії, де стоятимуть війська - це все абсолютна, чарівна, прекрасна, золота ***ня...
нас мають цікавити лише яйця Зеленського (на форумі є фахівці та фахівчині) та вартість яєць на закупівлях МО.яйця так
Я не знаю кто это писал, но это *****изьм."Податкове управління США (IRS) готується до зниження доходів на $500 мільярдів через те, що платники податків уникають подання декларацій після скорочення кількості перевірок у відомстві."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
"По плану" ?
тим більше, що військовим суднам ВФСША заходити у Чорне море не можна. хто буде забезпечувати там судноплавство? Туреччина? як би хотіли, зробили б це ще у 2022Та это сблев я думаю, понты америкосов, типо пользу какую-то принесли
слова адміністрації Білого дому кожного дня втрачають вагу. знецінюються щогодини.эт наебалово **** грить
Вони в голос це озвучували: вивести ЗСУ з чотирьох українських областей, які вони записали в свою простиконституцію.Цікаво було б почитати що там *****аси понаписували.
Ну и логика у вас.Вот когда перестают это человеку говорить, тогда и можно сделать вывод что без акцента.
Яростно плюсую! Я тоже хочу чтоб росло а не падало.економіка США має зростати (принаймні не погіршуватися).
бо скочування в рецессію спровокує такуж рецесію (як не гірше) і у Європі.
Будут."21.Jan.202315:57" А посвежее нет?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
вбивай, грабуй, руйнуй, гвалтуй..! нічого тобі не буде, навпаки - допомагати будуть...США помогут россии восстановить доступ к мировому рынку для экспорта сельхозпродукции и удобрений, заявили в Белом доме по итогам встречи в Эр-Рияде
Все правильно, на 95% - не посмотрит. Но там и искать нечего. Дело в оставшихся 5% (думаю 20%, на самом деле). Понятно что декларацию отправят все, но что в нее будут записывать уже вопрос. Все контракторы, LLC на дому и прочие частники всегда совершают чудеса камасутры, списывая под расходы бизнеса самые экзотические вещи. Теперь это будет проще. Упадет ли доход государства на 10% - вряд ли, ту уже журналюхи постарались, но уж точно не поднимется.Налоговые декларации проверяются компьютерной программой по многим параметрам, прежде чем на них взглянет живой человек. На 95 процентов деклараций живой человек не посмотрит никогда.
Нет, правильная логика. Если иностранный акцент не выцепили, то и комплемент говорить не будут. Потому что это *норма*.Ну и логика у вас.
*****и не ховаючись зняли портки і просто серуть Трампу в рот.вбивай, грабуй, руйнуй, їби...! нічого тобі не буде, навпаки - допомагати будуть...