Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Він би зирив на вас, як я й не висловлюся як, аби не спочив у Бозі понад два десятиліття тому…
georgiy-menglet-01.jpg
а до чого актор Менглет до Менгеле?

Судя с его фамилии, предки его бежали после 1917 года с российской империи.

Политик бы не говорил такой ****ы, как он. он политиком так и не стал. Как и многие другие, включая Трампа.

Уиткофф:

Тем временем сосурков:

1000005476.jpg
Интересно, какой именно у чеченоеврея бог - помесь Аллаха с Яхве? А то, что их экспансионизм останавливается только там, где его останавливают, понятно уже даже некоторым западным лидерам.

нічого не коїться для Америки. усередені все добре, дядя Жора не збреше, а з боків - прекрасні, чарівні океани (і берінгова протока) :незнаю:
Самое забавное, что Аляска у них в "списке на присоединение" вторая после Крыма. Останавливает только понимание что со своим плавучим анекдотом вместо ВМС у них шансы как у одноногого в соревновании по пинкам. Несмотря на это, помогать маньяку, который зарится на твоё, хоть и побаивается, как минимум неразумно, а в США этого не понимает совсем не только оранжевый.

ты ******* али как
пока есть фрс никто ее не уничтожит
у них проблемы свои и они учли наши действия
можно давить население до ****еца
а потом отвалить
желтые жилеты этому показатели
а у них яйца подешевели и теслаавто режут((( главное полиция и закон власть
али как Георгий.
Я тебе как долбаёбу ещё скажу что там есть НХЛ и Биг Боул, американский футбол.
Пока они есть ее не уничтожить. :D

нічого не коїться для Америки. усередені все добре, дядя Жора не збреше, а з боків - прекрасні, чарівні океани (і берінгова протока) :незнаю:
Дядь Жора повинен опубліковати спочатку всі методичні рекомендації від куратора бо то не він пише.
Бачиш. Пропав. Мабуть акції рахує.
Підра *** :D

Дядь Жора повинен опубліковати спочатку всі методичні рекомендації від куратора бо то не він пише.
Бачиш. Пропав. Мабуть акції рахує.
Підра *** :D
Деньги любят тишину ;)
Пошел и я работать. Всем хороших по возможности выходных.

Я помню, как он своей "движухой" тогда по итогу создал неплохую картинку для пропагандонов на рашн ТВ. Где его только не крутили..
А потом (или ранее, не помню) он был и в мАскве на митинге их оппозиции. Был даже задержан властью, даже вещал оттуда из клетки, но потом чудным образом был выпущен из "логова зверя".
Также помните эти фотки, которые крутила постоянно рашн пропаганда - как "******-бандеровец" Леша ходит в Доме профсоюзов и фоткается на фоне "невинно убиенных и сожженых"...Его мотивы тогда мне не были понятны, но итог был тот, о котором я сказал.
Его мотивы сейчас- лично мне понятны...
Меня больше мотивы власти беспокоят. В плане полномочий нацгвардии, например. Уровень последствий немного другой, не находите? Будем в политику продолжать?

Я уверен, что если ***ло и планирует прекращение огня на месяц. То это будет просто гарантированно обьявленно на 9 мая.
Он это и сказал Трампу. Никак не раньше.
Объявит это победой и жестом доброй воли.

Меня больше мотивы власти беспокоят. В плане полномочий нацгвардии, например. Уровень последствий немного другой, не находите? Будем в политику продолжать?
нет не будем.

и пусть пока также оппозиция работает на общее дело и благо Украины (особенно вне).

якщо ти починаєш на особисте, то маєш усвідомлювати про наслідки...

До речі (не знаючи, наскільки ти там вирядився в українське й коли) - просто коротко відреагую

Снимок.JPG
І було б коректно додати сюди світлини "квартал 95" підтримує ригоаналів, справді ж?

Людмила Месяц

https://www.facebook.com/#
Прозвучала заява Трампа, мовляв, Штати будуть своїм союзникам продавати спрощені версії літаків, бо ніхто не зна - чи довго ті будуть союзниками?

Очевидно, такої жахливої антиреклами американським збройним корпораціям не робив ще ніхто. :D

Очевидно також, європейські виробники зброї, німецький "Рейнметал", шведський СААБ...та інші, дуже порадувались цьому.... Бо ніхто ще краще не рекламував їхню продукцію. Нині замовлення європейським виробникам злетять до небес, а замовлення до США відчутно впадуть. Задоволені і японці - там де Європа не може замінити електроніку "made in USA", на допомогу Європі прийдуть японції, а там - Японія з радістю замінить американські бази на своїй території, на бази союзників з Британії...Оця заява Трампа означає, що президент США вліз в украй жорстку конфронтацію з американськими збройними магнатами. То правда, американські зброярі сильно підтримали Трампа на виборах. Кампанія Трампа-Маска зі скорочення фінансування різних урядових програм першими ударила як раз по зброярах. Бо чимало їхньої продукції надавалася союзникам США, як кредит який згодом списувався - тобто коштом державного бюджету США. Трамп і Маск ці програми заходилися прикривати - і тим сильно вдарили по інтересах зброярів. Вочевидь, зброярі включили відповідну реакцію через їхнє лоббі в Конгресі - вони завжди так роблять і лоббі там чимале.
Трамп щойно подарував Європі шалені доходи від продажу зброї. А ще, Трамп щойно подарував Європі те, про що європейські консерватори мріяли десятиріччями - привід влаштувати гігантську програму переозброєнь і як похідне - привід для масштабних інвестицій в технології. В те, де донедавна Штати тримали непоборну монополію. Трамп всього за декілька днів, творить дива розрухи, США залишаються без друзів, і втрачають свої позиції лідера у Світі. Та й нащо такий лідер, який у тяжкі хвилини для людства стає настільки ненадійним...
Останнім президентом США який ризикнув аж в таких масштабах налаштувати США проти збройних магнатів був... Джон Кеннеді.....

Назад
Зверху Знизу