Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Дуже цікаво, куди депортують 337 громадян СРСР?
З іншого боку цікаво звідки стільки небайдужих до проблем палестинців українців.
Скільки я тут знаю людей, ніхто особливо не любить арабів.
Ватнiкi, cер.

Тьолок колхозних, шо ся навчали у тутешніх вишах, в 90-ті роки дофіга бувало па етой тємє.
За пізніші часи досліджень не маю, пардон.
Ось тому арабів студенти і не любили.
У мене був однокурсник- напівараб, сирієць. В цілому довбойоб, вчився погано. Але добре знав і російську, і арабську, хоча вчився на вічізняному потоку так він постійно вигукував мою одногрупницю громадянку Ізраіля (і України), щоб розповісти про фрипалістайн. Всі інші на це не зважали.
Я дійсно не знаю жодного хто б переймався проблемами палестинців. Хоча тих, хто не любить євреїв, тут не мало.

Нє, ну се, in general, зрозуміло.
Ковбасний контингент, шо релокувавсь до 1992-го року. (Сам прагнув таким стати свого часу, та "нє срослось")
А куди їх депортувати будуть, до Кобзона?:D

Нема ніякої реєстрації учасників мітингу.
А ти докажи шо не учасник.
І *** шо докажеш.
Як це нема реєстрації? В твіторі є, в тіктоку є, в фейсбуку є.
Постив хєрню - збирай чумадан.

І шо найсмішніше - ця сама публіка до виборів волала про геноцидного Джо і таку ж Камалу. А тепер зробили собі раком.

Ось тому арабів студенти і не любили.
У мене був однокурсник- напівараб, сирієць. В цілому довбойоб, вчився погано. Але добре знав і російську, і арабську, хоча вчився на вічізняному потоку так він постійно вигукував мою одногрупницю громадянку Ізраіля (і України), щоб розповісти про фрипалістайн. Всі інші на це не зважали.
Я дійсно не знаю жодного хто б переймався проблемами палестинців. Хоча тих, хто не любить євреїв, тут не мало.
Арабів студенти не полюбляли ще чимало чом. Та й аж ніяк не через ханаансьски (намагаюсь уникати терміну "Палестина" - воно для мене майже, що "Прібалтіка") справи en masse. Але здебільшого через власних шльондр.🐸

То так би і сказали шо за пости в інтернеті.
Явно на ****ьож подібне.
Почитай правила іміграції до США. Тебе випиздити можуть будь-коли, за будь-що, без жодного обґрунтування. Навіть якщо в тебе легальна віза.
Більше того, з легально отриманою робочою візою можуть відмовити у в'їзді з обґрунтуванням накшталт "а пішов ти *****".

Так зазвичай не роблять, але право таке у системи є. І часи зараз незвичайні.

Тебе випиздити можуть будь-коли, за будь-що, без жодного обґрунтування. Навіть якщо в тебе легальна віза.
Та я про то і кажу.
Нема там ніяких підстав.
Просто хочуть когось депортувати, щоб показати депортацію.
Піар-акція.

ИЧСХ,бшльшинство тех бывших советских граждан, которых сейчас хотять впиздовывать "за ************", выехали из совка как раз по еврейской линии.
Вот, не уверен в данном случае. Надо смотреть.

Дуже цікаво, куди депортують 337 громадян СРСР?
З іншого боку цікаво звідки стільки небайдужих до проблем палестинців українців.
Скільки я тут знаю людей, ніхто особливо не любить арабів.
некоторые течения ортодоксальных евреев их поддерживают
ЗЫ видел в видео про Нью Йорк участие такого и блогер сказал что для той ветви в его ценностях это нормально т.к. Израиль то типа не настоящее еврейское государство по какомуто параметру, а следовательно шото типа самозванцев

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу