Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дуже цікаво, куди депортують 337 громадян СРСР?
Ватнiкi, cер.Дуже цікаво, куди депортують 337 громадян СРСР?
З іншого боку цікаво звідки стільки небайдужих до проблем палестинців українців.
Скільки я тут знаю людей, ніхто особливо не любить арабів.
Ось тому арабів студенти і не любили.Тьолок колхозних, шо ся навчали у тутешніх вишах, в 90-ті роки дофіга бувало па етой тємє.
За пізніші часи досліджень не маю, пардон.
Нема ніякої реєстрації учасників мітингу.З іншого боку цікаво звідки стільки небайдужих до проблем палестинців українців.
А куди їх депортувати будуть, до Кобзона?Нє, ну се, in general, зрозуміло.
Ковбасний контингент, шо релокувавсь до 1992-го року. (Сам прагнув таким стати свого часу, та "нє срослось")

Подавай позов до суду і доказуйНема ніякої реєстрації учасників мітингу.
А ти докажи шо не учасник.
І *** шо докажеш.
Як це нема реєстрації? В твіторі є, в тіктоку є, в фейсбуку є.Нема ніякої реєстрації учасників мітингу.
А ти докажи шо не учасник.
І *** шо докажеш.
То так би і сказали шо за пости в інтернеті.Як це нема реєстрації? В твіторі є, в тіктоку є, в фейсбуку є.
Постив хєрню - збирай чумадан.
Почитай правила іміграції до США. Тебе випиздити можуть будь-коли, за будь-що, без жодного обґрунтування. Навіть якщо в тебе легальна віза.То так би і сказали шо за пости в інтернеті.
Явно на ****ьож подібне.
Та я про то і кажу.Тебе випиздити можуть будь-коли, за будь-що, без жодного обґрунтування. Навіть якщо в тебе легальна віза.
некоторые течения ортодоксальных евреев их поддерживаютДуже цікаво, куди депортують 337 громадян СРСР?
З іншого боку цікаво звідки стільки небайдужих до проблем палестинців українців.
Скільки я тут знаю людей, ніхто особливо не любить арабів.
Я ж і кажу - на рівні дорослих моделей.