Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Always has been. Але такого не було, допоки не з'явилися певні дестабілізуючі фактори. Америка весь час незалежного існування була країною імігрантів, бо з них і ними вона створена. Але соціальна політика останніх десятиріч разом із безладним підвищенням т.з. "толерантності" витягнула все лайно назовні.
Без вказівки толерантність до чого слово толерантність майже не має сенсу. От наприклад в цій країні мігрантів завжди була толерантність до релігії, віросповідання громадян. Так це шкідливе щось з твоєї точки зору??

Там вроде бы есть более важные новости, США опоздали с ИИ вроде бы.

DeepSeek. Дешевий китайський чат-бот обігнав ChatGPT й шокував світ ШІ​

А чи замислиться ТРАМП????
Ось головна новина США та й всього світу "Nvidia втратила майже $600 млрд ринкової вартості. "
За даними DeepSeek, новий чат-бот використовує дешевші чипи і ґрунтується на меншому пулі даних.
ШІ-помічник працює на базі моделі DeepSeek-V3 з відкритим вихідним кодом, яка, як стверджують дослідники, розроблена менш ніж за 6 млн доларів - що значно менше, ніж мільярди, витрачені на подібні розробки конкурентами - OpenAI, Google та Anthropic.
Поки тривав цей драматичний для галузі момент, у багатьох куточках Кремнієвої долини стояла відчутна тиша. Чимало спостерігачів, інвесторів та аналітиків виглядали приголомшеними.
Однак заява про вартість розробки викликала сумніви в деяких фахівців у галузі штучного інтелекту.
"Гадаю, правда не лежить на поверхні", - сказав ВВС аналітик Джин Манстер. Він поставив під сумнів фінансові показники, на які посилається DeepSeek, і задався питанням, чи субсидується стартап і чи точні його цифри.
За його словами, чат-бот "напрочуд гарний, тому в це важко повірити".
Хай там як, але раптова поява DeepSeek - це "шах" з боку Китаю і "удар по американських технологіях", додав аналітик.
Успіх R1 порушує питання, чи зможуть американські компанії, що займаються розробкою штучного інтелекту, зокрема Meta і Anthropic, захистити свою технічну перевагу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Если бы запретили весь огнестрел, то использовали бы холодное ******, если бы запретили ножи, использовали бы молотки, если бы запретили молотки, использовали бы грузовики и т. д. Нужны не физические детекторы, а МЕНТАЛЬНЫЕ, если мы хотим, чтобы и ****** было в ходу, и инцидентов с ним не было. Например, полицию обучают правильно использовать ****** - ставить себе рамки ментальные, чтобы не переступать их. А "обезьяна" - без этих рамок, но наличие доступа к гранате превращает ее в обезьяну с гранатой. Примите это, как данность.
Есть психологический триллер, американо-британский, ему лет 15, может чуть меньше - "Что-то не так с Кевином". Там во всей красе показана такая ситуация...Запрещать ****** бесполезно - например, там арбалет.

Ось головна новина США та й всього світу "Nvidia втратила майже $600 млрд ринкової вартості. "

найцікавіше у цій події - китайська конкуренція пришвидшить розвиток різних варіантів ШІ та власне ШІ з боку Америки. Спостерігаємо... :браво:

найцікавіше у цій події - китайська конкуренція пришвидшить розвиток різних варіантів ШІ та власне ШІ з боку Америки. Спостерігаємо... :браво:
Зараз 5090 вийдуть і акції підскочуть, тож треба купляти

страусы
ЄС і НАТО ухвалили стратегію, запропоновану Данією, яка полягає в уникненні публічних дискусій щодо заяв Дональда Трампа про Гренландію

Найцікавіше тут трохи інше.
Модель Deepseek R1 може функціонувати на рівні "дорослих" моделей, але їй для цього не потрібні потужності рівня стійки MI300 або H100. Достатньо компа або ноута, напакованого оперативкою.
Ніхто не думав спускати такі можливості на рівень звичайного користувача. Це може тупо зламати бізнес-модель, яку намагалися вибудувати.

Приблизно як ніхто не очікував, що x86 ПЕОМ випиздять з ринку мейнферйми і всіх інших.

Я зараз вже качаю варіант на 60 млрд. параметрів, будемо дивитися куди це можна приткнути.

1738065986925.webp

Модель Deepseek R1 може функціонувати на рівні "дорослих" моделей, але їй для цього не потрібні потужності рівня стійки MI300 або H100. Достатньо компа або ноута, напакованого оперативкою.
Ніхто не думав спускати такі можливості на рівень звичайного користувача. Це може тупо зламати бізнес-модель, яку намагалися вибудувати.

Приблизно як ніхто не очікував, що x86 ПЕОМ випиздять з ринку мейнферйми і всіх інших.

Я зараз вже качаю варіант на 60 млрд. параметрів, будемо дивитися куди це можна приткнути.
8774974.webp

Нiкуди.

страусы

Страусы ни при чем, здесь ситуация не похожая совсем - " Сподіваюся, він (Трамп) відволічеться на що-небудь інше" И кстати, таких глупых страусов не было и не могло быть. А вот глупцы верящие в эту сказку были и есть.))

Останнє редагування:
Зараз
Я ж і кажу - на рівні дорослих моделей. Які досі не можуть порахувати, скільки букв r в слові strawberry без зовнішнього втручання.

Подивимось. В мене є з десяток тисяч сторінок документів 3GPP, в яких максимально єбанута система версіонування та ревізій, щоб ніхто ззовні нічого не зрозумів. Хай почитає, повчиться.

То есть таки ДА, в Швейцарии обходятся без детекторов, несмотря на всеобщее распространение оружия у гражданских. А в Америке почему-то решили, что без них никак? Почему? Ну типа это какие-то "обезьяны" стреляют, а остальные-то - нормальные.
В Америке ничего подобного не решили.
Там где я живу, например - никаких детекторов нет.
Ты намекаешь, что в Швейцарии ****утых нету?
Или в Америке все ****утые?

Стреляют и в Швейцарии под настроение:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mass_shootings_in_Switzerland

Ок, предположим, но как это могут исправить металлодетекторы в школах? Они начнут излучать флюиды добра? Нет. Просто массшутинг станет происходить не внутри школ, а снаружи, но он продолжит существовать, ЕС? Ес.
Я нигде не писал, что детекторы что-то кардинально решают.
Это частное решение и локальное.

Давайте вернемся к началу, чтобы на всякий случай прояснить позиции: когда я написал, что причина массшутинга - это свободный доступ к оружию, могло показаться, что я тем самым призываю этот самый доступ запретить
Я писал об ошибочности именно этого твоего утверждения.
Наличие оружия вовсе не причина массшутингoв.

- и судя по вашей острой реакции и применению демагогии (приравниванию оружия к презервативам и короткой юбке, что очевидно не так), вы решили таким образом защищать свое право на ******.
Кто бы о демагогии говорил. :D
А моё право на ****** защищено конституцией и моя помощь не требуется пока что.

Но я не призывал забрать у вас ********, НАОБОРОТ, я призываю оставить все как есть, но одновременно с этим призываю вас ПРИНЯТЬ и тот факт, что будут массшутинги.
Я где-то писал, что массшутингов не будет???

То есть вы же сами и подтвердили то, что я сказал выше - что проще использовать, то и используют.

Если бы запретили весь огнестрел, то использовали бы холодное ******, если бы запретили ножи, использовали бы молотки, если бы запретили молотки, использовали бы грузовики и т. д. Нужны не физические детекторы, а МЕНТАЛЬНЫЕ, если мы хотим, чтобы и ****** было в ходу, и инцидентов с ним не было. Например, полицию обучают правильно использовать ****** - ставить себе рамки ментальные, чтобы не переступать их. А "обезьяна" - без этих рамок, но наличие доступа к гранате превращает ее в обезьяну с гранатой.
Я не знаю, с кем ты споришь, но явно не со мной.
Я ничего противного этому не писал.

Примите это, как данность.
Схуяли? :D

Страусы ни при чем, здесь ситуация не похожая совсем - " Сподіваюся, він (Трамп) відволічеться на що-небудь інше" И кстати, таких глупых страусов не было и не могло быть. А вот глупцы верящие в эту сказку были и есть.))
страусинная позиция в этих натах - перманентная
Спроба замаху на керівника німецького виробника зброї
Арміна Паппергера є однією зі складових саботажної кампанії Росії проти Заходу.
Про це заявив заступник помічника генсека НАТО з інновацій Джеймс Аппатурай

Приостановлено финансирование всех федеральных грантов, для переоценки их необходимости.

страусинная позиция в этих натах - перманентная

А что они должны были сделать с твоей точки зрения, чтобы ты был горд этими "натыми"(?)

Там относительно однородное население, включая социальное благополучие, хорошие психбольницы и принудительное лечение для опасных.
Тю, выходит, что сначала ты не подумал и просто троло - ло , а потом опомнился , изучил вопрос и оказывается, что таки да, там где оружия много не помогает ни
однородное население, включая социальное благополучие, ни хорошие психбольницы и даже принудительное лечение для опасных.

Назад
Зверху Знизу