Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Угоди кого з ким? Америка з кимось воює??? США дали зрозуміти Зеленському, що майже все вирішено, — Bloomberg ()⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
?Ще до того, як Зеленський завтра прибуде на Мюнхенську безпекову конференцію, доля його країни, схоже, вже вирішена.
?Найгірший страх українського президента став реальністю — умови мирної угоди обговорюють без нього та за спиною.
олигархия при трампыне и маске переплюнет всю постсовковую
Ну як, президент Трамп дає наказ Головнокомандувачу Сирському виводити українські війська з Херсону та Запоріжжя.Угоди кого з ким? Америка з кимось воює?
А ми? Чи хто війну об'явив?Угоди кого з ким? Америка з кимось воює?
ясен хер что не подпишен . идти против Ахметова он не будет
может и правда.. он то президентом больше не будет, а врагов наживать зачем себе...
Господа, не спешите воспринимать громогласную интерпретацию за чистую монету.Теперь будет.
Ми об'явили війну.А ми? Чи хто війну об'явив?
Ні війни, ні миру.
Це теж вже бубуло.
Коли? Я мать пропустила.Ми об'явили війну.
Чому тільки з Херсону? Накаже здати *****ам все по Дніпру.Ну як, президент Трамп дає наказ Головнокомандувачу Сирському виводити українські війська з Херсону та Запоріжжя.
Хіба не так буде?
Це те саме.Коли? Я мать пропустила.
Досі був воєнний стан.
Єтодругоє.
Скоріше південь. Та я в це не аірю.Чому тільки з Херсону? Накаже здати *****ам все по Дніпру.
Та не те саме. Раша не є в стані війни. Вони проводять спецоперацію.Це те саме.
***ло об'явивА ми? Чи хто війну об'явив?
Ні війни, ні миру.
Це теж вже було.
Скоріше південь. Та я в це не аірю.
В ліпшому для нас випадку по лінії розмеження на початок перемовин.
Ух ти. Пропустила.***ло об'явив
БуваєУх ти. Пропустила.
Спочатку була операція, те й запам'яталось.
До чого тут *****и? Вони можуть проводить хоч спецмастурбацію - такого поняття як "єсвєо" в їх законодавстві немає. А у нас воєнний стан що рівнозначно стану війни.Та не те саме. Раша не є в стані війни. Вони проводять спецоперацію.
Так не буває.
Це як молода вже вважає себе молодицею, а молодий продовжує парубкувати.
Добрий ранок. Взагалі то вони в стані війни. Знову ви все проспали. БуваєТа не те саме. Раша не є в стані війни. Вони проводять спецоперацію.
Так не буває.
Це як молода вже вважає себе молодицею, а молодий продовжує парубкувати.
Давай документ.Добрий ранок. Взагалі то вони в стані війни. Знову ви все проспали. Буває
Федеральний закон про оборону, стаття 18Давай документ.