Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Нема ніякої реєстрації учасників мітингу.
А ти докажи шо не учасник.
І *** шо докажеш.
Як це нема реєстрації? В твіторі є, в тіктоку є, в фейсбуку є.
Постив хєрню - збирай чумадан.

І шо найсмішніше - ця сама публіка до виборів волала про геноцидного Джо і таку ж Камалу. А тепер зробили собі раком.

Ось тому арабів студенти і не любили.
У мене був однокурсник- напівараб, сирієць. В цілому довбойоб, вчився погано. Але добре знав і російську, і арабську, хоча вчився на вічізняному потоку так він постійно вигукував мою одногрупницю громадянку Ізраіля (і України), щоб розповісти про фрипалістайн. Всі інші на це не зважали.
Я дійсно не знаю жодного хто б переймався проблемами палестинців. Хоча тих, хто не любить євреїв, тут не мало.
Арабів студенти не полюбляли ще чимало чом. Та й аж ніяк не через ханаансьски (намагаюсь уникати терміну "Палестина" - воно для мене майже, що "Прібалтіка") справи en masse. Але здебільшого через власних шльондр.🐸

То так би і сказали шо за пости в інтернеті.
Явно на ****ьож подібне.
Почитай правила іміграції до США. Тебе випиздити можуть будь-коли, за будь-що, без жодного обґрунтування. Навіть якщо в тебе легальна віза.
Більше того, з легально отриманою робочою візою можуть відмовити у в'їзді з обґрунтуванням накшталт "а пішов ти *****".

Так зазвичай не роблять, але право таке у системи є. І часи зараз незвичайні.

Тебе випиздити можуть будь-коли, за будь-що, без жодного обґрунтування. Навіть якщо в тебе легальна віза.
Та я про то і кажу.
Нема там ніяких підстав.
Просто хочуть когось депортувати, щоб показати депортацію.
Піар-акція.

ИЧСХ,бшльшинство тех бывших советских граждан, которых сейчас хотять впиздовывать "за ************", выехали из совка как раз по еврейской линии.
Вот, не уверен в данном случае. Надо смотреть.

Дуже цікаво, куди депортують 337 громадян СРСР?
З іншого боку цікаво звідки стільки небайдужих до проблем палестинців українців.
Скільки я тут знаю людей, ніхто особливо не любить арабів.
некоторые течения ортодоксальных евреев их поддерживают
ЗЫ видел в видео про Нью Йорк участие такого и блогер сказал что для той ветви в его ценностях это нормально т.к. Израиль то типа не настоящее еврейское государство по какомуто параметру, а следовательно шото типа самозванцев

Останнє редагування:
Сова будь здорова(с)
Гуглити довелося, аби збагнути ремінісценції. Реально змалку от з огидою зневажав савецкіє "мультікі". Певно, не один я такий, але, здається, небагато, хто тутой здійснив такий собі coming out.

Ггг.

ИЧСХ,бшльшинство тех бывших советских граждан, которых сейчас хотять выпиздовывать "за ************", выехали из совка как раз по еврейской линии.
Чушь полная. Те кто выехали "по еврейской линии" давно граждане США, и уж точно не пропалестинских взглядов.

Речь в основном о мусульманских гражданах среднеазиатских республик которые находятся в США на птичьих правах.

Может и среди недавних украинских иммигрантов такие нашлись, не знаю.

ИЧСХ,бшльшинство тех бывших советских граждан, которых сейчас хотять выпиздовывать "за ************", выехали из совка как раз по еврейской линии.
Есть процент эмиграции по "толстовскому фонду".
Эти могут, там на 75% - 5 колонна.

Почитай правила іміграції до США. Тебе випиздити можуть будь-коли, за будь-що, без жодного обґрунтування. Навіть якщо в тебе легальна віза.
Смотря какая виза, со многими могут только по закону, с обоснованным судебным решением.

ЗЫ. И, наверное не стоит объединять в один класс "выехал еврей" с "выехал по еврейской линии".
Повторю:

1. те кто выехал "по еврейской линии" много лет назад давно получил гражданство, и выпереть их никак не получится.

2. выехавшие "по еврейской линии" неевреи и недоевреи не отличаются пропалестинскими взглядами в подавляющем большинстве.

Остальное - опять таки по моему тексту.

Тут по различным визам *****ни, в том числе и этнической - полно.
С чего так решили, что это граждане, тем более из 90х?

Тогда эта табличка, с 337 гражданами USSR -***ня редкой масти . Кстати, куда их депортировать будут определились уже? Или высадят на берегу Берингова пролива, дадут по спасжилету и скажут: "****уйте обратно."?
Есть люди, по видимому, с просроченными паспортами б. СССР, не имеющие других паспортов, которые до сих пор *******ы. Я таких знаю. Но это не по еврейской линии.

В паспорте СССР стоит место рождения. Вот в ту страну их и депортируют.

Назад
Зверху Знизу