Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

байдуже, що ***ло говорить своїм брехливим отвором. в нікого (я впевнений навіть у трумба та його гоп-компанії зятів) немає жодних сумнівів про його наміри вести геноцид та війну й надалі попри там що...***лу таки вдалося одного разу сказати чисту правду про наміри.
Маячня безмозкого імбєцила на рівні "всі гроші України були в Криму і без Крима Україна скоро загине!" (Березень 2014-го)Трамп теж сказав чисту правду.
- На відновленні України можна багато заробити.
враховуючи, що Крим розміром з Техас та омивається трьома Океанамивсі гроші України були в Криму і без Крима Україна скоро загине!"

Написи про "Зеленський їде до сша" та "трамп вимагає купітуляції" треба міняти місцями.
Я не про те, що він зараз каже, а про те, що він сказав напередодні вторгнення.байдуже, що ***ло говорить своїм брехливим отвором. в нікого (я впевнений навіть у трумба та його гоп-компанії зятів) немає жодних сумнівів про його наміри вести геноцид та війну й надалі попри там що...
і не кажить, що саме про такий колооберт ми (експерти-політологи ХФ) вас не попереджали торік...
та *** там, якби захопив би Київ, то сунув би західніше вже без перешкод ... згадав би одразу подкарпатьску Русь і тп.Якщо хто забув з найголовнішого, то це про ісконно русские земли і про те, що на заході України хай розбираються наші сусіди.
Зеленский:
▪️Две-три недели. (Не шутка, реально сказал).

Але не вдалося. Навіть попри те, що агентів і кротів вони мали скрізь.та *** там, якби захопив би Київ, то сунув би західніше вже без перешкод ... згадав би одразу подкарпатьску Русь і тп.
"...кто более матери-истории ценен?"©Трамп и ***ло блинецы-братья.