Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Как говорится - сам себя не похваишь, никто не похвалит

Думаю - чого я зайшла в цю тему?
А.... перемовини.
***лу таки вдалося одного разу сказати чисту правду про наміри.
В ніч перед вторгненням.
Ні. Двічі.
Пізніше він сказав - мі еще не начиналі.
А залежить не від перемовин, а від того, наскільки втомився наш народ і чи годен він далі терпіти.
Ото і весь референдум.
Історія першої половини 20 сторіччя вже все показала, що потрібно для розуміння.
І для оцінки ваги перемовин з московією.

Трамп теж сказав чисту правду. :)
- На відновленні України можна багато заробити.
Якщо продовжити цю думку, то чим більше того, що підлягає під відновлення, тим більший прибуток.

***лу таки вдалося одного разу сказати чисту правду про наміри.
байдуже, що ***ло говорить своїм брехливим отвором. в нікого (я впевнений навіть у трумба та його гоп-компанії зятів) немає жодних сумнівів про його наміри вести геноцид та війну й надалі попри там що...
трумб ще навесні усвідомив, що потужно обісрався зі своїми обіцянками, а тому просто тягне час, намагаючись не виглядати при цьому повним *****ом і імітує якусь миротворчу діяльність, яка схожа на перегони Формули 1 - 57 однакових кіл...
на імітацію також вказує залучення якихось девелоперів та зятів, а не державних офіційних осіб з якимось рівнем компетенцій та відповідальності перед Конгресом...

Останнє редагування:
1000007615.webp

байдуже, що ***ло говорить своїм брехливим отвором. в нікого (я впевнений навіть у трумба та його гоп-компанії зятів) немає жодних сумнівів про його наміри вести геноцид та війну й надалі попри там що...
Я не про те, що він зараз каже, а про те, що він сказав напередодні вторгнення.
Якщо хто забув з найголовнішого, то це про ісконно русские земли і про те, що на заході України хай розбираються наші сусіди.

Якщо хто забув з найголовнішого, то це про ісконно русские земли і про те, що на заході України хай розбираються наші сусіди.
та *** там, якби захопив би Київ, то сунув би західніше вже без перешкод ... згадав би одразу подкарпатьску Русь і тп.

Ещё раз, что было в конце трансляции от ОП. Просто взглянул под другим углом - тот , что справа, типа военный корабль :D

та *** там, якби захопив би Київ, то сунув би західніше вже без перешкод ... згадав би одразу подкарпатьску Русь і тп.
Але не вдалося. Навіть попри те, що агентів і кротів вони мали скрізь.
Мене скоро забанять за Кокотюху, але Таймер війни. Довга комендантська година саме про перші три дні Киева.
Створення циклу Таймер війни відбувається за підтримки ГУР МО України.

Я не верю, что ***ло согласится на существенные гарантии безопасности для Украины, которые закроют ему возможность продолжить войну.
Их или не будет совсем (будет продолжаться война)
Или в случае желания ***ла действительно сделать паузу, они будут незначущие, и не закрывающие окно возможностей для ***ла. У ***ла нет ни 15 лет, ни 30.
А западная ссыкунота ничего не будет делать - вопреки ***лу, и без его ведома.

Мне кажется этот вопрос важнее Донбасса, по факту.

Щас подумалось...
У ***ла есть шанс войти в историю, и снять все головняки с себя.
Предложить Трампу - а забирайте Украину в НАТО, ЕС, только признавайте Крым и Донбасс. И заканчиваем это все, и разбегаемся навсегда.

Назад
Зверху Знизу