Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
А далі - найцікавіше. Назовні фіни чемно кивали Кремлю й говорили за нейтралітет. А всередині - будували укріплення, тримали в готовності армію, готували резерв і мовчки готувалися до нової війни. Без пафосу, без красивих промов.
афтор забыл дописать, а потом вот это все использовал адик

для розумних - Портніков
ага!!! это тот который поделил всех на патрициев и плебеев. вы кстати из патрициев??? если нит, то тогда явно ******* раз прославляете этого журнализда

• Це смішно!
Реакції: Hitz
Написав, що почали співпрацювати з німцями. Читайте уважніше.
оооо даааа! фюрер их использовал по полной. это сойдет за спивпрацю??? ну в конце концов что то же от них осталось

Написав, що почали співпрацювати з німцями. Читайте уважніше.
Черчилль их кинул, а фюрер – оценил. Що поробиш, пришлось сотрудничать.
В потенциальной мировой войне мб и наши аэродромы с матбазой будут использовать Китай и ****а. Раз уж нас тоже кинули и ****у сберегли.
Это будет весьма иронично.

один прідурошний славік у сяючих обладунках та на білому коні протистоїть світовому злу... але виключно на ХФ та за допомогою безкоштовної версії Джемінай...
)))) На хф я протистою світовому злу не більше ніж ти, липкий прод та решта тутешніх діячів, не видумуй.)) І відкрите застосування Джимінай це вже гріх?? ))

Нічьо, за 20 років всі будемо так само на тім коні. Ну, то ще кому повєзьот 🐸
Мій кінь просто дуже не схожий на ваших коней і вам це дуже не подобається, бо інакше вам би треба ваших коней годувати іншим кормом.))

ага!!! это тот который поделил всех на патрициев и плебеев. вы кстати из патрициев??? если нит, то тогда явно ******* раз прославляете этого журнализда
Монк не прославляет, а стебётся. Ну, не поставил кавычки.

Черчилль их кинул, а фюрер – оценил. Що поробиш, пришлось сотрудничать.
В потенциальной мировой войне мб и наши аэродромы с матбазой будут использовать Китай и ****а. Раз уж нас тоже кинули и ****у сберегли.
Это будет весьма иронично.
Кстати, да.

Мій кінь просто дуже не схожий на ваших коней і вам це дуже не подобається
"Чоловік на іподромі гадає, на яку шкапу поставити великі гроші. Підковилює стара, худа шкапа, беззуба, на очах більма, ребра стирчать:

- Муфик, пафтавь на мене, я валфебная!

Той ставить на неї, після старту шкапа робить два кроки і падає."

Анекдот радянських часів. Закінчується виправдовуванням старої коняки. "- Ну, не шмагла я, не шмагла!"

вы кстати из патрициев???
Я - з наших і за наших ! ))
А Портніков молоток, раз зачепив - в нього робота така. )
Останнім часом вже взагалі нікого не слухаю - тому що це нічого не міняє. Трамп із Трамп. ***ло єсть ***ло.
Муджабаєва тільки іноді, два рази на місяць можу послухати. Теж - все правильно розкладає, але .... толку ((
"Сукі правят бєспрєдєл, нє одін я посєдєл..." (с)

Ты послушай что он говорил, там не все так просто..
Не он разделил, а он высмеивает тех, кто считает , что пусть депутаты (патриции) сначала идут на войну, а потом мы - простые(плебеи). А Портников и указывает на противоречие- если ты считаешь, что все равны, нет плебеев и патрициев, так нех депутатов посылать перед, все вместе. Послушай внимательно, слово в слоо.

Останнє редагування:
Я - з наших і за наших ! ))
А Портніков молоток, раз зачепив - в нього робота така. )
Останнім часом вже взагалі нікого не слухаю - тому що це нічого не міняє. Трамп із Трамп. ***ло єсть ***ло.
Муджабаєва тільки іноді, два рази на місяць можу послухати. Теж - все правильно розкладає, але .... толку ((
"Сукі правят бєспрєдєл, нє одін я посєдєл..." (с)
Для кого не міняє??Для тебе бо все зрозумів: ті хто править -****? ))

Назад
Зверху Знизу