Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Я мушу сказати, що за Дональда Трампа в Вашингтоні зараз процвітає масова корупція, яка не може і не буде розслідуватися. Тож я сподіваюся, що Україна продовжить курс на очищення уряду і що у вас не буде еліт, які саботують власну країну.
— Тож ви вважаєте, що цей скандал матиме більше позитивний, ніж негативний вплив?

— Ну, сподіваємося на це. Хороший знак, що є незалежна комісія [Національне антикорупційне бюро], яка може привернути увагу до цього питання і звернутися до Зеленського, щоб повідомити про проблему. І добре, що нарешті це питання вирішується. Але ніколи не слід було допускати, щоб воно переросло в таку проблему. Ніколи не слід було доводити справу до такого стану. Я вважаю, що Зеленський вчинив дещо необачно. І ми вже бачили раніше, що європейці мусили тиснути на Україну, щоб вона не відступала від боротьби з корупцією.
Давайте будемо відверті, Трамп захоплюється Володимиром Путіним і хотів би керувати так само, як він. Трамп, по суті, має гангстерський підхід до управління. І він та люди з його оточення зацікавлені в укладанні торговельних угод з Росією. А Україна є перешкодою для всього цього.

Ice layers on Chicago’s rivers and lakes drift in winter

Основна сутність у імперській свідомості мухосранщини, яку в останні роки очолили її самі "достойні" керманичі. Не було б НАТИ, вони б породили іншу причину. НАТО розширилось без України й це не дуже їх бентежить, бо своє бабло керманичі та їх посіпаки гарно тримали саме за кордоном, як і маєтки , навіть діточок. Ви свої зароблені потом гроші віддасте ненависному ворогові на зберігання?
Ви мене вражаєте. До чого тут зароблені моїм потом гроші? Ви ще б про гаманець згадали, бгг.
Сутність - то є сутність, загарбницька, це всім зрозуміло. А причина - та, щоб Україна не вступила до НАТО. Я ж не кажу, що головна. Під час війни вступ неможливий. Все.
Друга річ, що й без війни нас там не хочуть. І звідки ви знаєте, що його бентежить, а що ні? Ви б хотіли б жити в оточенні країн-супротивників? Отож.
Тому й підсуєтився.

Не надо "открывать Америку", что у них там деньги, недвига, дети и т.д.
Может, вы не в курсе, путин сам мылился в НАТО, но не по формальной процедуре, обязательной для всех стран. Номер не прошел, бортанули.

Я вам больше скажу.По большому счету Будапештский меморандум подписывался больше для гарантий от нападения...стран НАТО.
Типо *****ы должны были в первую очередь защищать Украину...

1765666459023.webp

«Вооружите Британию – и продлите войну».
«Ленд-лиз – потеря жизни».
«Почему бы не мир с Гитлером?»
«Гитлер не нападал на нас ЗАЧЕМ НАПАДАТЬ НА ГИТЛЕРА?»

Вот так выглядели «антивоенные плакаты» американцев, которые «не хотели впускать в себя войну» и призывали бросить Европу один-на-один с войной.

Так что нынешняя позиция Трампа – это те самые хорошо узнаваемые старые грабли.

1765666459023.webp

«Вооружите Британию – и продлите войну».
«Ленд-лиз – потеря жизни».
«Почему бы не мир с Гитлером?»
«Гитлер не нападал на нас ЗАЧЕМ НАПАДАТЬ НА ГИТЛЕРА?»

Вот так выглядели «антивоенные плакаты» американцев, которые «не хотели впускать в себя войну» и призывали бросить Европу один-на-один с войной.

Так что нынешняя позиция Трампа – это те самые хорошо узнаваемые старые грабли.

Назад
Зверху Знизу