Статус: Офлайн
Повідом.: 11128
Повідом.: 11128
«Трамп ніколи не каже правди». Американський політолог про темний бік президента США, вплив Міндічгейта та Зеленського-Черчилля.. Джейкоб Хейлбрунн, журналіст та політолог із США, пояснив NV, які сильні та слабкі сторони Зеленського бачать на Заході, чому корупція в Україні менша, ніж в оточенні Трампа, та чим його вразили звичайні українці в умовах війни.Все просто, очередной план, надежный, как швейцарские часы. Трамп шото обещает, выполнять это ему не придется, но свой откат персонально он или его семейка с этого поимеют. Это не столько про политику, сколько про гешефтмахеров "на троне".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Зеленський є незамінною фігурою завдяки своєму статусу героя і тому, що він дуже відомий за кордоном. Він найкращий посол України у відносинах з Європою. І він також привносить певну значимість, коли зустрічається з Трампом..........
Він явно спіткнувся у внутрішній політиці. Корупційний скандал [в енергетиці із залученням близького кола Зеленського] є неприйнятним і відроджує всі карикатурні образи України як вигрібної ями корупції та змушує Західну Європу нервувати. І це підживлює критиків України за кордоном.
Я вважаю, що коли ця війна закінчиться, Зеленський не повинен балотуватися на виборах. Я думаю, що він повинен бути як [прем'єр-міністр Британії під час Другої світової війни] Вінстон Черчилль (хоча Черчилль балотувався знову і програв). Але вважаю, що Зеленський не повинен намагатися керувати післявоєнною Україною. Я вважаю, що він виконає свою місію.
Останнє редагування: