Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Рубіо і Бессент 2 слона при Трампі, які вміють робити діло і січуть в дійсність
А дійсність така, ми повторимось. ***** не оцінила найкращого миротворця, якого бачив світ. Спаплюжила його намагання, ідеї, зусилля. Річ, де томагавками не обійтися.
Останній Капіталіст |
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
| Замовити рекламу тут

:D:D "Спаплюжили"ииииииии. Кожне слово тут - це як томагавком по *******тській гнилій бєрьозонькє ))))

Ох и *******
***** эта мышка туда вообще поехала, непонятно.
Признаков, что *****ня поняла, что от них требуют нету.
Когда они поймут, не будет ни конфет с цытатами ***ла, ни вот таких высеров, не будет ничего.
Будет только молчаливый конструктив за кулисами. Это же понятно.

потусу є якась справа до якихось там фейків: купянсків та красноармейсків під час августейшего відпочинку на ланах маро-лаго? у неділю? :іржач::іржач::іржач: по-моєму цього огидного довбойоба переоцінили 6 місяців назад...

потусу є якась справа до якихось там фейків: купянсків та красноармейсків під час августейшего відпочинку на ланах маро-лаго? у неділю? :іржач::іржач::іржач: по-моєму цього огидного довбойоба переоцінили 6 місяців назад...
Трамп взагалі зі Штатів спетляв, закінчувати війну в Таїланді.

Трамп взагалі зі Штатів спетляв, закінчувати війну в Таїланді.
ок, а як назавтра з"ясується що ніякого оточення 50000000 ЗСУ цим *****оглотом у Куп"янську та "красноармейську" немає - що він пропонуватиме своєму візаві - вітькову?

Едуард Тополь

"Шановний пане Президенте!
Дорогий Дональде!

Як автор п'ятдесяти книг та дюжини фільмів про росію вважаю себе вправі інформувати Вас перед Вашою зустріччю з Путіним.
Ви маєте знати, що він не зможе припинити війну з Україною, навіть якщо Ви подаруєте йому свою віллу Мар-а-Лаго на Палм-Біч, Трамп-тауер у Нью-Йорку та десяток своїх гольф-клубів.
І не тому, що не хоче відпочити від війни, а тому, що не може.

Оскільки знає російську історію не за підручником Мединського, а реальну:
Повернення російських військ із Європи до росії після перемоги над Наполеоном призвело до анти-царського повстання «декабристів» 1825 року.
Поразка росії у російсько-японській війні призвела до революції 1905 року.

Втеча мільйона російських солдатів з російсько-німецького фронту під час Першої світової війни призвела до зречення імператора Миколи Другого від престолу та Лютневої революції 1917 року.

Мир, підписаний Леніним із Німеччиною, дозволив більшовикам розстріляти всю царську сім'ю.

З повернення радянських військ з Афганістану у лютому 1989 року розпочався розпад СРСР.

Знаючи це, Путін не може закінчити війну з Україною та повернути свої війська додому.
Лише можливість у травні 1945 року залишити майже всю свою армію в Європі як окупаційні війська допомогла Сталіну уникнути повоєнного путчу.
Ось і Путін мріє про окупацію України, а також країн Балтії, Фінляндії, Польщі тощо, щоб тримати свою армію подалі від Москви.
Він пам'ятає, як 525 тисяч солдатів, які повернулися з Афганістану в 1989 році, перетворилися на бандитів-«афганців», які тероризували все населення СРСР.
І знає, що буде, якщо з українського фронту повернуться додому півтора мільйона солдатів, які вміють професійно *******, грабувати та ґвалтувати.
Війна з Україною дозволила Путіну позбавитися двох мільйонів найактивніших противників його режиму, яких він змусив втекти з росії, а решту молодих російських чоловіків він або загнав на фронт, або рекрутував у каральні служби.

Сьогодні будь-яка війна – з Україною, з Прибалтикою, з НАТО – та з ким завгодно, це найкращий спосіб примусу росії до покірності Путіну та його хунті.

На жаль, ніхто з Ваших радників не пояснить Вам це перед зустріччю з Путіним, але Ви можете перевірити мої аргументи у Джека Метлока та Майкла Макфола.
Я не хочу, щоб Путін – гебешник, злодій та вбивця мільйонів людей – продовжував нахабно пудрити Вам мізки, брехати та обманювати мого Президента.
Звичайно, я не військовий експерт і не політолог, але я письменник із гарною пам'яттю.
Я пам'ятаю, як Рональд Рейган, Маргарет Тетчер і Папа Іван Павло II зуміли скинути ціну на нафту до 9 баксів за барель, дали афганцям «Стінгер» і тим самим зупинили захоплення Афганістану Москвою і зруйнували СРСР.

Якщо Ви хочете зупинити Путіна та імперські амбіції, як мінімум, половини населення росії, то потрібно зробити те саме – знизити ціну на нафту хоча б до 25 баксів за барель і дати Україні ту зброю, яка допоможе їй розтрощити агресора.

А щодо Вашого бажання заснувати американо-російські партнерські бізнес-взаємин, то не на словах, а насправді це може статися років за сто або, взагалі, ніколи.
Якщо вам цікаво чому, подзвоніть мені, я поясню.

З повагою
Едуард Тополь, громадянин США та Ізраїлю".

Без імені.webp

Я пам'ятаю, як Рональд Рейган, Маргарет Тетчер і Папа Іван Павло II зуміли скинути ціну на нафту до 9 баксів
божевільний міф щодо нафти... але тополь має рацію... те ж саме волає і гіркінд... цікаво б ще послухати звернення тома кленсі та стівена кінга до тирси у шпаківні кьоніга дональда...

а не хоче цей миротворець поповнити свою колекцію "миротворчєства" зупинкою сторічного конфлікту між тутсі та хуту? а як що повернути мільойни азербайджанців з Ірану додому, бажано із територією. а з курдами він не бажає закорешитися?

суко, він майстар сімулякрів... не більше

Назад
Зверху Знизу