Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Какой слог)
Мені здається це не має сенсу. Потрібно просто бити в писок. Ось так. Просто. Виліз Лавров лаврати на трибуну; "защіта прав рускаязичних..." - лусь по писку, скажімо Майк Тайсон.Против ціх уйобків потрібна постійна праця дипломатів ,пхати в рило в міжнародних колах фото,відео як захищають російськомовних.
Я не бачу цієї роботи.
Й таких не передав, цяцькофіл.
у вас просто мускофобське когнітивне порушення (цілком має пояснення)... західніше Карпат такого немаєМені здається це не має сенсу. Потрібно просто бити в писок. Ось так. Просто. Виліз Лавров лаврати на трибуну; "защіта прав рускаязичних..." - лусь по писку, скажімо Майк Тайсон.
И как не бьют по детским садикам, причем три ударных дрона в одну локациюПротив ціх уйобків потрібна постійна праця дипломатів ,пхати в рило в міжнародних колах фото,відео як захищають російськомовних.
Я не бачу цієї роботи.
усім *****Вот ещё покажите Мелании
То йди і бий, чого чекаєш? Чи хай краще Тайсон?Мені здається це не має сенсу. Потрібно просто бити в писок. Ось так. Просто. Виліз Лавров лаврати на трибуну; "защіта прав рускаязичних..." - лусь по писку, скажімо Майк Тайсон.
Екстрений вояж дмитириєва свідчить, що не усім *****.усім *****
на дмітрієва всім вже *****. всім у штатах відомо що він з сзрдмитириєва свідчить, що не усім *****.