Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
vono-hbo-megogo-1536x864 (1).webp

Против ціх уйобків потрібна постійна праця дипломатів ,пхати в рило в міжнародних колах фото,відео як захищають російськомовних.
Я не бачу цієї роботи.
Мені здається це не має сенсу. Потрібно просто бити в писок. Ось так. Просто. Виліз Лавров лаврати на трибуну; "защіта прав рускаязичних..." - лусь по писку, скажімо Майк Тайсон.

Мені здається це не має сенсу. Потрібно просто бити в писок. Ось так. Просто. Виліз Лавров лаврати на трибуну; "защіта прав рускаязичних..." - лусь по писку, скажімо Майк Тайсон.
у вас просто мускофобське когнітивне порушення (цілком має пояснення)... західніше Карпат такого немає

Против ціх уйобків потрібна постійна праця дипломатів ,пхати в рило в міжнародних колах фото,відео як захищають російськомовних.
Я не бачу цієї роботи.
И как не бьют по детским садикам, причем три ударных дрона в одну локацию

Вот ещё покажите Мелании ( а то там ****ь лоснящаяся на Фокс ньюс - дмитриев что то рассказывает о белых и пушистых АсвАбадителях)

Я встречусь с Путиным только при условии, что будет полное понимание о заключении соглашения по миру в Украине, - Трамп

То йди і бий, чого чекаєш? Чи хай краще Тайсон?

Екстрений вояж дмитириєва свідчить, що не усім *****.
Але зараз надо бути пильними, бо кремль може піти на провокацію масових "мальчиков в трусиках"... , щоб зробити картинку на свою користь...

Назад
Зверху Знизу