Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Оно на кон свою жизнь по сути поставило. Это его главная игрушка.Кто б сомневался.
Оно свои хотелки озвучило.
Накануне вторжения.
як на мене, воно хоче аби всі так вважали: "щур у куті" і таке інше... нічого його життю не загрожує з таким карним апаратом, який він зібрав навколо та настільки аморфною масою *******тів, повною відсутністю опозиції та іншомислення. припини він вогонь та почни лагодити економіку, за рік вже ніхто не згадуватиме його поразки (яку ТВ завжди видасть за перемогу)Оно на кон свою жизнь по сути поставило.
Так, а если его ближайшие, те что помоложе, посоветовавшись между собой, решат его набутылить?як на мене, воно хоче аби всі так вважали: "щур у куті" і таке інше... нічого його життю не загрожує з таким карним апаратом, який він зібрав навколо та настільки аморфною масою *******тів, повною відсутністю опозиції та іншомислення. припини він вогонь та почни лагодити економіку, за рік вже ніхто не згадуватиме його поразки (яку ТВ завжди видасть за перемогу)
…як на мене, воно хоче аби всі так вважали: "щур у куті" і таке інше... нічого його життю не загрожує з таким карним апаратом, який він зібрав навколо та настільки аморфною масою *******тів, повною відсутністю опозиції та іншомислення. припини він вогонь та почни лагодити економіку, за рік вже ніхто не згадуватиме його поразки (яку ТВ завжди видасть за перемогу)