В СССР ви 'смотрели со сторони' на акції протесту? Де і на які, дуже цікаво.Нет, смотрел со стороны.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В СССР ви 'смотрели со сторони' на акції протесту? Де і на які, дуже цікаво.Нет, смотрел со стороны.
Это ужас, конечно, человек пострадал невинно, его оправдали, ему должны выплатить компенсацию.Трамец...
George Moran -это что? Лес рубят-щепки летят??
Писал выше. Я ушёл в армию в 1986-м, никаких акций протеста не было, а когда я приехал в отпуск летом 1988-го, на Крещатике проходили демонстрации протеста. Напомню, в 1988-м ещe был СССР. И движения за независимость Украины уже были сильны. Из армии у нас прибалты бежали к себе (я служил в Белоруси), их там местное население скрывало от советских властей, до независимости.В СССР ви 'смотрели со сторони' на акції протесту? Де і на які, дуже цікаво.
Не ехать туда больше. Без конструктива.Зустріч президентів США та України не раз перетворювалася на перепалку, Трамп постійно лаявся, а після неї Зеленський залишився дуже негативно налаштованим, - Financial Times
За інформацією джерел видання, зустріч пройшла так:
▪️Трамп відкинув карти лінії фронту в Україні, вимагав, щоб Зеленський передав весь Донбас Путіну, і повторював тези Путіна з телефонної розмови.
▪️Попри це, Україні вдалося схилити Трампа підтримати заморожування нинішніх ліній фронту, проте зустріч показала примхливість його позиції та готовність підтримати максималістські вимоги Путіна.
▪️Зеленський прагнув отримати від Трампа крилаті ракети «Томагавк», проте отримав відмову.
▪️Зустріч нагадала напружену зустріч у лютому, коли Трамп і віце-президент Венс критикували Зеленського за нібито відсутність вдячності США.
▪️Європейські чиновники зазначають, що Трамп дослівно сприймав багато тез Путіна, навіть якщо вони суперечили його попереднім заявам про слабкості Росії.
▪️Трамп сказав Зеленському, що українському лідеру необхідно укласти угоду, інакше Україні загрожує знищення.
▪️За словами чиновника, він сказав, що Зеленський програє війну, і попередив: «Якщо [Путін] цього захоче, він вас знищить».
▪️У якийсь момент зустрічі президент США відкинув убік українські карти поля бою.
▪️Трамп більшість зустрічі читав лекції Зеленському, повторюючи аргументи Путіна і закликаючи прийняти російську пропозицію.
В СССРИ где вас таких делают?
Вот Шольц обрадуется, на пенсии-тоНужно качать Шольца
Мерца качать надо.Вот Шольц обрадуется, на пенсии-то
Сказано Шольца - значит, Шольца ?Мерца качать надо.
Согласен,ребята лучше знают кого качать.Сказано Шольца - значит, Шольца ?
Форумные геополитики, ****.Согласен,ребята лучше знают кого качать.
Я думаю им *****, в перспективе. Если *****ов не накажут за все что они натворили. Или хотя бы не угомонят. А такой тенденции нет.
Исправил сразу, но что-то походу не сохранилось. Имел ввиду нового канцлера.Вот Шольц обрадуется, на пенсии-то
Это ужас, конечно, человек пострадал невинно, его оправдали, ему должны выплатить компенсацию.
При этом если он гражданин другой страны и не имеет легальных оснований находиться в США, то его депортируют.
А что, ему в качестве компенсации должны предоставить ВНЖ или гражданство? Такого закона вроде нет.
В качестве компенсации за ошибочное заключение в течение 40 лет, где он вел себя примерно " де він був наставником для інших ув'язнених і де в нього була власна камера, " учился наверно бо написано про "отримання трьох ступенів"зв'язки пана Ведама з Індією, куди, за словами міграційних органнів його хочуть депортувати, є дуже слабкими. Хоча він народився там, у віці дев'яти місяців його привезли до США.
Не стоит такого преувеличения это твое "открытие".))Я думаю им *****, в перспективе. Если *****ов не накажут за все что они натворили. Или хотя бы не угомонят. А такой тенденции нет.
))))) А тебя приглашают??Не ехать туда больше. Без конструктива.
Хотя я думаю американцы и сейчас обманули Зеленского. Он ехал не за этим туда.
Делать там нечего. Никаких ракет за президентство рыжего не будет.
Нужно качать Шольца, Стармера. Пускай свои дают.
Головне незрозуміло, з чого б це? Ну ніяких же причин немає.
Мыши виноваты, что неподалеку бродит кошка.