Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Трамец...

George Moran -это что? Лес рубят-щепки летят??​

Это ужас, конечно, человек пострадал невинно, его оправдали, ему должны выплатить компенсацию.

При этом если он гражданин другой страны и не имеет легальных оснований находиться в США, то его депортируют.

А что, ему в качестве компенсации должны предоставить ВНЖ или гражданство? Такого закона вроде нет.

В СССР ви 'смотрели со сторони' на акції протесту? Де і на які, дуже цікаво.
Писал выше. Я ушёл в армию в 1986-м, никаких акций протеста не было, а когда я приехал в отпуск летом 1988-го, на Крещатике проходили демонстрации протеста. Напомню, в 1988-м ещe был СССР. И движения за независимость Украины уже были сильны. Из армии у нас прибалты бежали к себе (я служил в Белоруси), их там местное население скрывало от советских властей, до независимости.

Зустріч президентів США та України не раз перетворювалася на перепалку, Трамп постійно лаявся, а після неї Зеленський залишився дуже негативно налаштованим, - Financial Times

За інформацією джерел видання, зустріч пройшла так:

▪️Трамп відкинув карти лінії фронту в Україні, вимагав, щоб Зеленський передав весь Донбас Путіну, і повторював тези Путіна з телефонної розмови.
▪️Попри це, Україні вдалося схилити Трампа підтримати заморожування нинішніх ліній фронту, проте зустріч показала примхливість його позиції та готовність підтримати максималістські вимоги Путіна.
▪️Зеленський прагнув отримати від Трампа крилаті ракети «Томагавк», проте отримав відмову.
▪️Зустріч нагадала напружену зустріч у лютому, коли Трамп і віце-президент Венс критикували Зеленського за нібито відсутність вдячності США.
▪️Європейські чиновники зазначають, що Трамп дослівно сприймав багато тез Путіна, навіть якщо вони суперечили його попереднім заявам про слабкості Росії.
▪️Трамп сказав Зеленському, що українському лідеру необхідно укласти угоду, інакше Україні загрожує знищення.
▪️За словами чиновника, він сказав, що Зеленський програє війну, і попередив: «Якщо [Путін] цього захоче, він вас знищить».
▪️У якийсь момент зустрічі президент США відкинув убік українські карти поля бою.
▪️Трамп більшість зустрічі читав лекції Зеленському, повторюючи аргументи Путіна і закликаючи прийняти російську пропозицію.
Не ехать туда больше. Без конструктива.
Хотя я думаю американцы и сейчас обманули Зеленского. Он ехал не за этим туда.
Делать там нечего. Никаких ракет за президентство рыжего не будет.
Нужно качать Шольца, Стармера. Пускай свои дают.

1000012314.webp

Это ужас, конечно, человек пострадал невинно, его оправдали, ему должны выплатить компенсацию.

При этом если он гражданин другой страны и не имеет легальных оснований находиться в США, то его депортируют.

А что, ему в качестве компенсации должны предоставить ВНЖ или гражданство? Такого закона вроде нет.
зв'язки пана Ведама з Індією, куди, за словами міграційних органнів його хочуть депортувати, є дуже слабкими. Хоча він народився там, у віці дев'яти місяців його привезли до США.
В качестве компенсации за ошибочное заключение в течение 40 лет, где он вел себя примерно " де він був наставником для інших ув'язнених і де в нього була власна камера, " учился наверно бо написано про "отримання трьох ступенів"

Не ехать туда больше. Без конструктива.
Хотя я думаю американцы и сейчас обманули Зеленского. Он ехал не за этим туда.
Делать там нечего. Никаких ракет за президентство рыжего не будет.
Нужно качать Шольца, Стармера. Пускай свои дают.
))))) А тебя приглашают??

Мне вот что кажется странным!
Вот эта плотность сообщений последнего времени, что якобы Трамп настойчиво предлагает Зеленскому принять условия ***ла.
В качестве аналогии - это если бы Рузвельт или кто там был, предлагал бы Сталину принять условия гитлера по состоянию на конец 1942 года и заодно отдать Запорожье и Херсон, то есть Ленинград и Москву, которые адольф так и не завоевал.
Откуда идет информация? От администрации Трампа или от купленных *******тами изданий?
*******ты много чего и кого купили по миру за все время существования, особенно в послевоенные годы.

Назад
Зверху Знизу