Статус: Офлайн
Повідом.: 5568
Повідом.: 5568
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Борис и Наина?Он владелец, удаляет - его право. Вы ж не его жена, и ваше мнение для него врядли закон.
Ну, всё... пропал ЖорикРеспублика - это ...
Напомнить ему, чтобы посмотрел сторис вашего аккаунта ?Меня банили когда то "навеки", потом разбанили.
Напомните, раз уж вы узурпировали права злобной вахтёрши.Напомнить ему, чтобы посмотрел сторис вашего аккаунта ?![]()
![]()
Чудак человекНапомните, раз уж вы узурпировали права злобной вахтёрши.
Bы меня этим напугать хотели?
Во первых не гость, а полноправный юзер форума, подчиняющийся тем же правилам что и все остальные.Гость , который поливает гостеприимцев ****ом, кладет ноги на стол и , вообще, ведет себя как *****, прости, Господи -
что бы ВЫ - с такого рода гостем в своем доме сделали ?![]()
Не в коня корм. )Во первых
Интересно у нас, каждый день что то новое.Шо в Америці там, ґа ?
Ринок США щойно втратив 450 млрд доларів за 7 хвилин через те, що Трамп пригрозив почати виробництво рослинної олії в США замість її купівлі у Китаю.
Хтось з людей-інсайдерів від Трампа забрав 450 мільярдів ? Скільки вони вже нарубили на його заявах ? Так би вже можна було і на держборг наспекулювати ...
Але хтось же ЗНАЄ завчасно, що заявить Король. Як он на крипті з шортом на 192 мільйони (тільки з того, що відомо). І нормально заробляє на цьому (не будемо вказувати пальцем, у кого біткойнів там на 870 мільйонів ))).Интересно у нас, каждый день что то новое.
В пятницу минус 3 триллиона, в понедельник плюс два, тут минус пол-триллиона за несколько минут.
Обычные дни на Уолл Стрит. Nothing special.
Спекулировать на своих заявлениях даже сам Трамп не может, потому что не знает что скажет через 5 минут.
Это все описывается мемной фразой:Але хтось же ЗНАЄ завчасно, що заявить Король. Як он на крипті з шортом на 192 мільйони (тільки з того, що відомо). І нормально заробляє на цьому (не будемо вказувати пальцем, у кого біткойнів там на 870 мільйонів ))).
Так от, може, Департамент Спекуляцій потрібно організувати і гроші - в бюджет, в держборг !!? А не певній особі в кишеню (не будемо вказувати фінгером ))).
"Все совремненные крупные состояния нажиты самым бесчестным путём".Але хтось же ЗНАЄ завчасно, що заявить Король. Як он на крипті з шортом на 192 мільйони (тільки з того, що відомо). І нормально заробляє на цьому (не будемо вказувати пальцем, у кого біткойніа там на 870 мільонів ))).
Так от, може, Департамент Спекуляцій потрібно організувати і гроші - в бюджет, в держборг !!? А не певній особі в кишеню (не будемо вказувати фінгером ))).
А американці думали, що Король хоче МАГА зробити. А виявляється, МКТГА (К=кишеня, Т=...)"Все совремненные крупные состояния нажиты самым бесчестным путём".
Мне плевать на карманы, он и так миллиардер.А американці думали, що Король хоче МАГА зробити. А виявляється, МКТГА (К=кишеня, Т=...)![]()
Ну, гаразд, шо.Мне плевать на карманы, он и так миллиардер.
Мне важны его действия и их эффект на страну, экономику и меня лично.