Статус: Офлайн
Повідом.: 5444
Повідом.: 5444
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это вы про Гостомель, про в принципе вот это вот всё или я шо то пропустил?успешность последней десантной операции учителей)
Про него конечноЭто вы про Гостомель, про в принципе вот это вот всё или я шо то пропустил?
Я думал что решение такое принято давно. Но результата пока нету, как видим
Виробник «Фламінго» анонсував розробку власних балістичних ракет FP-7 та FP-9, а також ППО
І ви кажіть(с).А це шо?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я також так вважав... але чому навчили "вчителі" - не знецінювати супротивника. зараз, все, що ми маємо для оцінки - це капелюхозакидна експертиза дяді жори та алкоголіка гексета, який навіть на розвідку спиратися вже не здатний. дядя жора взагалі розмірковує категоріями воєнної потуги сша 40річної давнини.Ну удачи Китаю, учитывая успешность последней десантной операции учителей)
А ви певні, шо острів буде самовіддано і беззавітно пручатися?а ви впевнені, скільки хвиль десанту готовий закидати НЗАК, з моря, повітря, комбінуючи це з блокадою та багатоденними обстрілами Тайпею.
а ви впевнені у 100% підтримці Гоміндану мешканцями острову та готовності "стояти насмерть"?
а ви впевнені у 100% підтримці Тайпею Вашингтоном.
я про це також пригадав... і пропаганда т-щів працює на острові на 200%А ви певні, шо острів буде самовіддано і беззавітно пручатися?
Содоміти.В новыхпо делу Джеффри Эпштейна, осужденного за ****уальные преступления, упоминается имя Илона Маска, — в записях от 2014 года фигурирует напоминание о его возможной поездке на «остров Эпштейна». В материалах также отмечены его контакты с бизнесменом Питером Тилем и бывшим советником Дональда Трампа Стивом Бэнноном.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
В частности, в заметке от 6 декабря 2014 года указано: «Напоминание: Илон Маск отправится на остров 6 декабря (это все еще происходит?)». В записи от 27 ноября 2017 года указано: «Обед в 12:00 с Питером Тилем». В записи от 16 февраля 2019 года говорится: «Завтрак в 7:00 со Стивом Бэнноном».