Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

так как любая возникающая пустота немедленно заполняется окружающей материей.

Передчасно говорити про розгортання іноземних військ в Україні, - голова військового комітету НАТО Драгоне

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

.

Image.jpeg

Звертаймо увагу на кепку. Десь сидить Вітя Федорович і тихо хуїє «а шо так можна было?»

Image.jpeg

Звертаймо увагу на кепку. Десь сидить Вітя Федорович і тихо хуїє «а шо так можна было?»
Оч красіва кєпка. .і я таку хотю тіко замєсто трумп шоб написали місс сіньйора Анжелочка😍

"агент краснов", незалежно від своїх стосунків з кремлядями - хавло геть аморальне, патологічно жадібне, дрімуче, наче грізлі, нахабне безмежно, брехливе до чортиків, нікчемне як управлінець, тупе, наче чіп, нарцис 146-го левелу, маразматик, в котрого у макітрі Альцгеймер до смерті чубиться з Паркінсоном... список продовжується десь ще на три томи. То навіть якщо б замість боліт спокон віку був океан, і ніякої русні ніколи б не існувала, то все одно від рудої паскуди геть усім - самі лише паскудства. Все позитивне (а його дуже мало наразі), що роблять США - то всупереч хотєлкам рудої мавпи.
Так а как американцы могли такое выбрать?
Это же пиздец. По сути у них просто выбора небыло. Это протест против реально никчёмных бесхребетных демократов.

может не должок, а надежда на гешефт в ближайшей перспективе. Все-таки на третий срок рассчитывать ему глупо, а всего этого-то осталось 3.5 года, чтоб озолотиться с помощью друга-блядимира. Надо понимать, что он во-первых бизнесмен, и во-вторых тоже бизнесмен, а в -третьих, аферист, ненадежный тип, которому нельзя верить ни в коем случае - нашедший родственную душу в международном преступнике. Об имидже Америки он не заботится от слова совсем, хоть и обзавелся коллекцией дурацких патриотических кепок).
Надо понимать, во первых, и в единственных, что ему почти 90 лет.
Какие бабки? Какой бизнес? Какие гешефты? Зачем? В таком возрасте про это уже не думают! ))
Тем более денег там и так хватит.
Слабо я в это верю.
Единственно что может на него влиять, это серьезный компромат. Может не хочет на то тот свет уйти с тюрьмы и с позором.
Это самое страшное для него.

Так а как американцы могли такое выбрать?
Это же пиздец. По сути у них просто выбора небыло. Это протест против реально никчёмных бесхребетных демократов.
Імхо, окрім того, що, як і скрізь, більшість там не спотворена ані розвиненим інтелектом, ані реальною освітою, ані широким світоглядом, з певного часу в усіх охлократіях (я не певен, що на планеті взагалі існують демократії, а якщо і є - то їх вкрай мало), до котрих США належать без сумнівів, вкрай паскудну роль почали грати зокрема соцмережі, і в цілому тирнет, котрі були непогано опановані усілякою мразотою.
Про твіттер взагалі мовчу... Приклад з мордокнигою. Я з неї, після декількох місяців юзання, пішов ще 18-го року, бо задовбала - неможливо споживати те лайно за наявності критичного мислення.
Але минулого року мусив по роботі запиляти новий акк. І ось...
...акк - українською (інтерфейс), локація зазначена Україна, ВЕСЬ мій контент - виключно український та про-український.
І тут почалося: в стрічку з усіх мєта-дуп поліз руснявий контент. Я не просто його ігнорив - ні, миттєво блокував відповідні джерела, щоб з тих джерел жодне лайно більше не лізло.
Чим більше я те блокував - тим більше мені лізли єблєти плєшивої мразоти, зетники й подібне. Ледь не половина контента в стрічці за тиждень-два стала такою.
... дізлайк? - викликає емоційну реакцію...
(дізлайки ніде не ставлю ніколи, бо знаю, що вони для просування - не гірші за лайки, так само, як і негативні коментарі).
... заблокували? - контент вкрай ефективний...
...тощо. Алгоритми сраної мєта.
цукрогірській тварині фублі не смердять. так само, як (майже) ютубу... про тік-ток - то окремо, то взагалі китайська диверсія.
Всі знають, як залипають в тому лайні українці. Амери - ще більше. А там ще ж і трумпівська соцмережа до всього...
І ось тепер візьміть оте стадо баранів та курок, і пхніть їм з усіх прасок проплачене лайно... жертимуть - аж захлинатимуться. Давно звучить, що й першу каденцію руда мразота "виграла" в той самий спосіб, за фублі.
Справа не в тому, що деми - дегенерати - рєспи не кращі, лише лайно інакше. Нагадаю - свого часу саме рєспи довели багатющі США до великої депресії, й потому на декілька десятирічь втратили владу.
Справа в тому, що бидломаса майже скрізь домінує чисельно. Допоки не існувало тирнетівського інструментарію (без котрого, між іншим, адік та джугашвілі, мао та інші якось обходилися, ще й вкрай ефективно), амеровську бидломасу було значно складніше заганяти в бажане русло. Тепер - легко.
Справа в тому, що після Рейгана та Тетчер Захід не мав жодного Політика, Державника. Так, злодійкуваті тимчасовщики, тупі дешеві популісти, нікчемні в усьому. Котрі - кожен з них - ще й докладали зусиль у формування бидломаси під свої стандарти.
Наразі бачимо, що переважна більшість країн Заходу - хворі, або дуже хворі, або смертельно хворі оцим обидлюванням охлосу, котрий забезпечує солоденьке життя популістам-політиканам, нездатним бачити далі, аніж "...зжерти, присунути, поцупити... сьогодні...".
Тож поки все виглядає сумно, а саме - з перспективою, що десь за 50-100 років планета буде геть китайською. Бо амери - судячи з їх поведінки сьогодні - не встигнуть ані прийти до тями, ані вжити відповідних заходів, щоб встояти. Натомість мандарини дуже впевнено та стрімко нарощуюють міць, і коли дійде до планетарного кіпішу - вони цацкатися не будуть, оте, що витворяли їх родичі - буряти, якути, тувінці - то буде не "від душі", а за наказом, тотально, без виключень, і супротиву сумління, котрого там немає щодо "чужинців".
... самий лише Тайвань... Давно звучить, що Тайвань - це десь 80% світового виробництва чіпів. Не тих, котрі дрібносерійні, ексклюзивні, а масових, всіх рівнів. Тож якщо китайці захоплять, або принаймні роздовбають Тайвань - ті самі амери свої ракети клепатимуть за зразками ФАУ - з механічними інерційними системами наведення, бо левової частки чіпів просто не буде... або й зовсім за зразками іранських 50-річної давнини.
Якось так...

Останнє редагування:
Какие бабки? Какой бизнес? Какие гешефты? Зачем? В таком возрасте про это уже не думают! ))
Слабо я в это верю.
Единственно что может на него влиять, это серьезный компромат. Может не хочет на то тот свет уйти с тюрьмы и с позором.
Нормальна людина нездатна осягнути, що для психічно дефектних, зокрема на кшталт трумпа, хуйла тощо - не існує рамок, жодних. Їм завжди мало.
Я бачив одного старого дебіла, котрий у 84 найбільше переймався бажанням вчергове одружитися... при тому, що страшне, як сметрний гріх, тупе й недорозвинене, як равлик... але ж - ні - воно навіть геть непотрібну для себе таратайку купило за кілька тисяч баксів - щоб на те бабів ловити... Так і здохло невдовзі, жодного разу на тій таратайці не проїхавши.

трумп, хуйло й подібні - перш за все психічно дефективні (слово "хворі" тут недоречне, бо не про чиряк на дупі йдеться).
Інша справа - сі. Той теж аж ніяк не в стандарті того, що прийнято вважати (на Заході) нормою. Підозрюю втім, що для "серединної країни" саме це - і є норма. Але він - раціональний, і аж ніяк не тупорилий.

Останнє редагування:
Слабо я в это верю.
он азартен,игрок. А если человек игрок, то выполнение задуманного в любом возрасте будет идеей- фикс. Вот ему Нобелевка зачем? Денег и так хватает.
Но так хочется ее, что готов ради этого обкорнать Украину, та вообще убить Украину и таким образом войти в историю как миротворец, закончивший войну.
Может даже на какой купюре свой фейс надеется пристроить. А украинцы пусть соглашаются с готовым. И где здесь адекватность?
Конгресс умыл позором, и как с гуся вода.

Хотя и компромат может быть. Но то как он лихачит с пуйлом, как тянет его мировой авторитет на свой уровень - это позорнее любого компромата.
Зеленского в феврале выгнал за то, что тот ему сказал "я не в карты играть сюда приехал", а дублера на красной дорожке встречает аплодисментами, дает ему очередную отсрочку, и тому останавливать военные действия смысла нет. А зачем? Санкций новых нет, перемирие т.е. остановка обстрелов - уже не требуется.
Получается, пуйло (дублер) справился и слетал с пользой, еще и в Мурманск посетил. А Трамп стратил и просидел в самолете до прилета пуйла, не встречался ни с губернатором, ни с мером. Только с другом душевным, который ему сказал, очевидно издеваясь, что "если бы были вы, то войны бы не было "))

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу