Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вот некоторые из моих -А ведмедi де?
Оч красіва кєпка. .і я таку хотю тіко замєсто трумп шоб написали місс сіньйора Анжелочка😍![]()
Звертаймо увагу на кепку. Десь сидить Вітя Федорович і тихо хуїє «а шо так можна было?»
Так а как американцы могли такое выбрать?"агент краснов", незалежно від своїх стосунків з кремлядями - хавло геть аморальне, патологічно жадібне, дрімуче, наче грізлі, нахабне безмежно, брехливе до чортиків, нікчемне як управлінець, тупе, наче чіп, нарцис 146-го левелу, маразматик, в котрого у макітрі Альцгеймер до смерті чубиться з Паркінсоном... список продовжується десь ще на три томи. То навіть якщо б замість боліт спокон віку був океан, і ніякої русні ніколи б не існувала, то все одно від рудої паскуди геть усім - самі лише паскудства. Все позитивне (а його дуже мало наразі), що роблять США - то всупереч хотєлкам рудої мавпи.
Надо понимать, во первых, и в единственных, что ему почти 90 лет.может не должок, а надежда на гешефт в ближайшей перспективе. Все-таки на третий срок рассчитывать ему глупо, а всего этого-то осталось 3.5 года, чтоб озолотиться с помощью друга-блядимира. Надо понимать, что он во-первых бизнесмен, и во-вторых тоже бизнесмен, а в -третьих, аферист, ненадежный тип, которому нельзя верить ни в коем случае - нашедший родственную душу в международном преступнике. Об имидже Америки он не заботится от слова совсем, хоть и обзавелся коллекцией дурацких патриотических кепок).
Імхо, окрім того, що, як і скрізь, більшість там не спотворена ані розвиненим інтелектом, ані реальною освітою, ані широким світоглядом, з певного часу в усіх охлократіях (я не певен, що на планеті взагалі існують демократії, а якщо і є - то їх вкрай мало), до котрих США належать без сумнівів, вкрай паскудну роль почали грати зокрема соцмережі, і в цілому тирнет, котрі були непогано опановані усілякою мразотою.Так а как американцы могли такое выбрать?
Это же пиздец. По сути у них просто выбора небыло. Это протест против реально никчёмных бесхребетных демократов.
(дізлайки ніде не ставлю ніколи, бо знаю, що вони для просування - не гірші за лайки, так само, як і негативні коментарі).... дізлайк? - викликає емоційну реакцію...
...тощо. Алгоритми сраної мєта.... заблокували? - контент вкрай ефективний...
Нормальна людина нездатна осягнути, що для психічно дефектних, зокрема на кшталт трумпа, хуйла тощо - не існує рамок, жодних. Їм завжди мало.Надо понимать, во первых, и в единственных, что ему почти 90 лет.
Какие бабки? Какой бизнес? Какие гешефты? Зачем? В таком возрасте про это уже не думают! ))
Тем более денег там и так хватит.
Слабо я в это верю.
Единственно что может на него влиять, это серьезный компромат. Может не хочет на то тот свет уйти с тюрьмы и с позором.
Это самое страшное для него.
дідові 78 наразі.Трампу вроде нет и 80-ти.
А Ли Куан Ю смотрит на вас с укоризной.![]()
Ну не номножко накинул, да )Трампу вроде нет и 80-ти.
А Ли Куан Ю смотрит на вас с укоризной.![]()
79 виповнилось, вже йде до ювілея)дідові 78 наразі.