Статус: Офлайн
Повідом.: 37843
Повідом.: 37843

Імхо, окрім того, що, як і скрізь, більшість там не спотворена ані розвиненим інтелектом, ані реальною освітою, ані широким світоглядом, з певного часу в усіх охлократіях (я не певен, що на планеті взагалі існують демократії, а якщо і є - то їх вкрай мало), до котрих США належать без сумнівів, вкрай паскудну роль почали грати зокрема соцмережі, і в цілому тирнет, котрі були непогано опановані усілякою мразотою.Так а как американцы могли такое выбрать?
Это же пиздец. По сути у них просто выбора небыло. Это протест против реально никчёмных бесхребетных демократов.
Про твіттер взагалі мовчу... Приклад з мордокнигою. Я з неї, після декількох місяців юзання, пішов ще 18-го року, бо задовбала - неможливо споживати те лайно за наявності критичного мислення.
Але минулого року мусив по роботі запиляти новий акк. І ось...
...акк - українською (інтерфейс), локація зазначена Україна, ВЕСЬ мій контент - виключно український та про-український.
І тут почалося: в стрічку з усіх мєта-дуп поліз руснявий контент. Я не просто його ігнорив - ні, миттєво блокував відповідні джерела, щоб з тих джерел жодне лайно більше не лізло.
Чим більше я те блокував - тим більше мені лізли єблєти плєшивої мразоти, зетники й подібне. Ледь не половина контента в стрічці за тиждень-два стала такою.
(дізлайки ніде не ставлю ніколи, бо знаю, що вони для просування - не гірші за лайки, так само, як і негативні коментарі).... дізлайк? - викликає емоційну реакцію...
...тощо. Алгоритми сраної мєта.... заблокували? - контент вкрай ефективний...
цукрогірській тварині фублі не смердять. так само, як (майже) ютубу... про тік-ток - то окремо, то взагалі китайська диверсія.
Всі знають, як залипають в тому лайні українці. Амери - ще більше. А там ще ж і трумпівська соцмережа до всього...
І ось тепер візьміть оте стадо баранів та курок, і пхніть їм з усіх прасок проплачене лайно... жертимуть - аж захлинатимуться. Давно звучить, що й першу каденцію руда мразота "виграла" в той самий спосіб, за фублі.
Справа не в тому, що деми - дегенерати - рєспи не кращі, лише лайно інакше. Нагадаю - свого часу саме рєспи довели багатющі США до великої депресії, й потому на декілька десятирічь втратили владу.
Справа в тому, що бидломаса майже скрізь домінує чисельно. Допоки не існувало тирнетівського інструментарію (без котрого, між іншим, адік та джугашвілі, мао та інші якось обходилися, ще й вкрай ефективно), амеровську бидломасу було значно складніше заганяти в бажане русло. Тепер - легко.
Справа в тому, що після Рейгана та Тетчер Захід не мав жодного Політика, Державника. Так, злодійкуваті тимчасовщики, тупі дешеві популісти, нікчемні в усьому. Котрі - кожен з них - ще й докладали зусиль у формування бидломаси під свої стандарти.
Наразі бачимо, що переважна більшість країн Заходу - хворі, або дуже хворі, або смертельно хворі оцим обидлюванням охлосу, котрий забезпечує солоденьке життя популістам-політиканам, нездатним бачити далі, аніж "...зжерти, присунути, поцупити... сьогодні...".
Тож поки все виглядає сумно, а саме - з перспективою, що десь за 50-100 років планета буде геть китайською. Бо амери - судячи з їх поведінки сьогодні - не встигнуть ані прийти до тями, ані вжити відповідних заходів, щоб встояти. Натомість мандарини дуже впевнено та стрімко нарощуюють міць, і коли дійде до планетарного кіпішу - вони цацкатися не будуть, оте, що витворяли їх родичі - буряти, якути, тувінці - то буде не "від душі", а за наказом, тотально, без виключень, і супротиву сумління, котрого там немає щодо "чужинців".
... самий лише Тайвань... Давно звучить, що Тайвань - це десь 80% світового виробництва чіпів. Не тих, котрі дрібносерійні, ексклюзивні, а масових, всіх рівнів. Тож якщо китайці захоплять, або принаймні роздовбають Тайвань - ті самі амери свої ракети клепатимуть за зразками ФАУ - з механічними інерційними системами наведення, бо левової частки чіпів просто не буде... або й зовсім за зразками іранських 50-річної давнини.
Якось так...
Останнє редагування: