Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
На відміну від тебе - придатний. Про це у мене написано у висновку ВЛК. І я знаходжуся на обліку. А ти сидиш у підвалі і пиздиш про свою непридатність та особливість. То ж стули пельку.
На вiдмiну вiд мене ти за зрив мобiлiзацii в Украiнi, а я не вiйськовозобовьязаний на вiдмiну вiд тебе придатного.

Останнє редагування:
На вiдмiну вiд мене ти за зрив мобiлiзацii в Украiнi, а я не вiйськовозобовьязаний на вiдмiну вiд тебе придатного.
Це тобі твоя хвора уява розповіла? Ти непридатний з наявності психічного розладу? Бо в іншому випадку ти маєш сидіти і не пиздіти. Розумію, що для доступу на форум справку про адекватність не тільки не треба, тут навіть такі "двіжуни" вітаються, але із агресивними дурнями спілкуватися нема бажання.

Це тобі твоя хвора уява розповіла? Ти непридатний з наявності психічного розладу? Бо в іншому випадку ти маєш сидіти і не пиздіти.
Я не вiйськовозобовьязаний вабэнэ? I без сопливих знаю що менi робити.

окак лошадь заговорила, а.
Нам давайте время на перевооружение, а Укране - нет
Хитер Бобер, курва.
Можно погодится та продовжати робити свою справу.З ними треба такими ж методами як і вони.

А я думаю в основе того что сейчас происходит с США лежит страх.
Они ищут другие выходы, а их нет.
И вариант будет реально в наложении каких-то бессмысленных санкций на кацапов для виду (в лучшем случае) и слитии с процесса.
Или просто слиться.
Вы ж видели что там их разведка при Байдене несла. Там мама дорогая.
Каждый резкий шаг - это опасность и боязнь хуйла.

А хуйла можно сломать только смелостью, ломить не обращая внимание на их тухлые пугалки. И никак иначе.
В. Черчилль або хтось інший сказав(ла):
Американці завжди знаходять правильне рішення після того, як вичерпають усі інші можливості.

Жаль що папа один, а так ще на наступних похоронах вже домовилися б що кориснi копалини штатiв вже будуть украiнськими!:D
Это на какого ПаПа ты сейчас намекаешь?Там сейча с женой делить имущество надо, жизнь только начинается!

Нормальна переговорна тактика.
Нехай тепер Бесент з Лунтіком виправдовуються, що вони ні про що таке зі Шмигою не домовлялися.

Вчитися, так у найкращих.
Та помощь выделялась не безвозмездной основе, я ХЗ как Трамп вообще ее протянуть хочет.
Вот за новую - пусть договариваются. Будет у Трампа интерес по баблу не только в сторону рфии.

Та помощь выделялась не безвозмездной основе, я ХЗ как Трамп вообще ее протянуть хочет.
Вот за новую - пусть договариваются. Будет у Трампа интерес по баблу не только в сторону рфии.
Сейчас кто то понимает что у трампа в голове, может на него маск и венс так влияют, когда их нет, у него пропадает рашевский акцент

🚨 США ( мають підготовлений двопартійний законопроект санкцій проти росії

Сейчас кто то понимает что у трампа в голове,
деменція. це дедалі очевидніше... у перервах - розпач, бо не знає, за що хапатися
может на него маск и венс так влияют,
вони вже ні на що не впливають.

Зроби мені послугу, ти не маєш бути тут»: фахівці читання по губам зʼясували, що Трамп відмовив Макрону у спільній зустрічі з Зеленським

Як пише The Sun, це було «попередження із п'яти слів для Макрона» від президента США.

Під аналіз професійного читця по губах Ніколи Хіклінга потрапило також відео зустрічі Зеленського та Трампа.
Я хотів би, щоб ви зробили це, але не так», – сказав Зеленський

«Це дуже цікава стратегія. Можете бути певні», – відповів Трамп.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу