Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

все ніяк до старого не дійде, що "шляхи до завершення найбільшої сухопутної війни в Європі" ведуть у москву-кремль.
а може й дійшло, але сикотно...
тому краще про "шляхи" з жертвою агресії потеревенькати

Він прагнув поговорити з Зеленським віч-на-віч,
Який вiч-на-вiч, якщо на фото ще якийсь католицький пiп перебувае, червоним кушаком обмотаний пiп, явно агент ФСБ!:увага::рл:

Останнє редагування:

обожє1 про що там ще вести "переговори"? 7 років назад товсутнчик витер о молодого ще трампа ноги. він потрібен кіму лише для легитимізації саме себе: мовляв. от бачите, до мене на поклон сам ПОТУС прилітає.

все ніяк до старого не дійде, що "шляхи до завершення найбільшої сухопутної війни в Європі" ведуть у москву-кремль.
а може й дійшло, але сикотно...
тому краще про "шляхи" з жертвою агресії потеревенькати
А я думаю в основе того что сейчас происходит с США лежит страх.
Они ищут другие выходы, а их нет.
И вариант будет реально в наложении каких-то бессмысленных санкций на *****ов для виду (в лучшем случае) и слитии с процесса.
Или просто слиться.
Вы ж видели что там их разведка при Байдене несла. Там мама дорогая.
Каждый резкий шаг - это опасность и боязнь ***ла.

А ***ла можно сломать только смелостью, ломить не обращая внимание на их тухлые пугалки. И никак иначе.

1745775427682.webp

У Вашингтоні відкривається клуб для ультрабагатих прихильників Трампа, — Politico

Членство в клубі коштує 500 000 доларів, а відкривають його Донні-молодший, мегадонор Омед Малік та кілька інших інвесторів.

Це буде приватний заклад найвищого класу у столиці, який обслуговуватиме бізнесменів і техномагнатів, які прагнуть наблизитися до Трампа.

Ти неперевершений по потужностi ****iти, а от воювати ти непридатний!
На відміну від тебе - придатний. Про це у мене написано у висновку ВЛК. І я знаходжуся на обліку. А ти сидиш у підвалі і ****иш про свою непридатність та особливість. То ж стули пельку.

На відміну від тебе - придатний. Про це у мене написано у висновку ВЛК. І я знаходжуся на обліку. А ти сидиш у підвалі і ****иш про свою непридатність та особливість. То ж стули пельку.
На вiдмiну вiд мене ти за зрив мобiлiзацii в Украiнi, а я не вiйськовозобовьязаний на вiдмiну вiд тебе придатного.

Останнє редагування:
На вiдмiну вiд мене ти за зрив мобiлiзацii в Украiнi, а я не вiйськовозобовьязаний на вiдмiну вiд тебе придатного.
Це тобі твоя хвора уява розповіла? Ти непридатний з наявності психічного розладу? Бо в іншому випадку ти маєш сидіти і не ****іти. Розумію, що для доступу на форум справку про адекватність не тільки не треба, тут навіть такі "двіжуни" вітаються, але із агресивними дурнями спілкуватися нема бажання.

Це тобі твоя хвора уява розповіла? Ти непридатний з наявності психічного розладу? Бо в іншому випадку ти маєш сидіти і не ****іти.
Я не вiйськовозобовьязаний вабэнэ? I без сопливих знаю що менi робити.

окак лошадь заговорила, а.
Нам давайте время на перевооружение, а Укране - нет
Хитер Бобер, ****а.
Можно погодится та продовжати робити свою справу.З ними треба такими ж методами як і вони.

Назад
Зверху Знизу