Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

У вас масса времени наверстать.я много потеряла?
Тебе це не обходить, ти ж непридатний ні до чого, окрім як тут потужно ****іти!Може iх цих потужних жартiвникiв ,перестрiляти всiх ***?![]()
Ыыыыыы, ох и хитрый *****ас.
А сами будут вооружатся))
А я думаю в основе того что сейчас происходит с США лежит страх.все ніяк до старого не дійде, що "шляхи до завершення найбільшої сухопутної війни в Європі" ведуть у москву-кремль.
а може й дійшло, але сикотно...
тому краще про "шляхи" з жертвою агресії потеревенькати
Ти неперевершений по потужностi ****iти, а от воювати ти непридатний!Тебе це не обходить, ти ж непридатний ні до чого, окрім як тут потужно ****іти!

На відміну від тебе - придатний. Про це у мене написано у висновку ВЛК. І я знаходжуся на обліку. А ти сидиш у підвалі і ****иш про свою непридатність та особливість. То ж стули пельку.Ти неперевершений по потужностi ****iти, а от воювати ти непридатний!
На вiдмiну вiд мене ти за зрив мобiлiзацii в Украiнi, а я не вiйськовозобовьязаний на вiдмiну вiд тебе придатного.На відміну від тебе - придатний. Про це у мене написано у висновку ВЛК. І я знаходжуся на обліку. А ти сидиш у підвалі і ****иш про свою непридатність та особливість. То ж стули пельку.
Це тобі твоя хвора уява розповіла? Ти непридатний з наявності психічного розладу? Бо в іншому випадку ти маєш сидіти і не ****іти. Розумію, що для доступу на форум справку про адекватність не тільки не треба, тут навіть такі "двіжуни" вітаються, але із агресивними дурнями спілкуватися нема бажання.На вiдмiну вiд мене ти за зрив мобiлiзацii в Украiнi, а я не вiйськовозобовьязаний на вiдмiну вiд тебе придатного.
Я не вiйськовозобовьязаний вабэнэ? I без сопливих знаю що менi робити.Це тобі твоя хвора уява розповіла? Ти непридатний з наявності психічного розладу? Бо в іншому випадку ти маєш сидіти і не ****іти.
Можно погодится та продовжати робити свою справу.З ними треба такими ж методами як і вони.окак лошадь заговорила, а.
Нам давайте время на перевооружение, а Укране - нет
Хитер Бобер, ****а.