Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
і під кінець додав мотивуюче
"He wants to be a member of NATO, but he's never going to be a member of NATO. He understands that." :рл:

чи міг би цей безумовний майстер угод, підкорювач диктаторів та геній міжнародної політики пояснити нерозумним українцям, чому ця "угода про копалини" настільки важлива для них, що мають всі справи, щодо забезпечення власного виживання та безпеки, відкласти та займатися виключно кабальними договорами білих панів?
Він скаже- беріть приклад з мого найліпшого друга

много чего доказали с будапешстким меморандумом? Составят так, что хер отмажешься
а що там доводити з БМ? починай розробляти ЯЗ, а кожному, хто буде проти, кивай на той папірець... бо той меморандум, - додаток до "Договору про нерозповсюдження ЯЗ"

и ту угоду составят так, что нельзя юудет отменить
ну тоді і не підписувати тую "угоду". кому потрібна угода, коли не задовольняє інтереси іншої сторони? тобі чітко позначили нашу зацікавленність - безпека. а як немає безпеки, то ***** така угода?. схоже на банальне рейдерське захоплення.
може там, звичайно, є таємні протоколи, додатки, хто зна...

Останнє редагування:
Комплекс предпосылок:

- для запугивания читателей - шоб каждая страница выглядела как зловещее пророчество, даже если там просто список обедов монастырской кухни;

- чтобы беречь зрение : ну, если буквы похожи на спутанные корни, глаза устанут раньше, чем человек дочитает до еретической мысли, так-то!

- по заказу дьявола - чтобы подписи в договорах с ним выглядели особенно торжественно ?

- для средневековых хакеров - чтобы послания друг другу были настолько нечитаемыми, что ни один инквизитор не смог бы расшифровать;

- потому что гусиное перо жаловалось на скуку - обычные буквы писать легко, а вот выгибать закорючки в готическом стиле – настоящая "проба пера"!

- Как способ приучения к боли - чтобы каждый, кто осилит прочтение книги, стал духовно сильнее;

- чтобы книги выглядели дороже - если текст подобен архитектурному шедевру, то и кулинарная книга кажется священным писанием;

- по ошибке - монах просто пролил чернила, посмотрел на кляксу и сказал: "та и *** с ним".

ВОт.
И не жалко вам времени на такое...

С какой стати? Речь шла о том, что из читаемого сделали нечитаемое.
з вікі

В гитлеровской Германии фрактуры использовались как элемент ******ской пропаганды. Предполагалось, что фрактуры олицетворяют основательность, серьёзность и глубину, тогда как повсеместно распространённая в то время в Европе антиква свидетельствует о лёгкости, несерьёзности и поверхностности, чуждых немецкому духу.

И не жалко вам времени на такое...
Жалею ли я время? Ах, если бы время жалело меня ?

Оно, коварное, растекается лужей под диваном, шепчет анекдоты тараканам и исчезает в сумке у енота-философа.

А я? Я лишь скульптор невидимых статуй из пуха подушки. Чепуха - это просто серьёзность, потерявшая усы. Так что нет, не жалею. Я инвестирую в вечность пузырями мыльной пены ?

Эта угода хуже или лучше харьковских угод?
якщо підходити неупередженно, то там хоча б знижка на газ була, та й знаходження флоту московії просто фіксувалося, бо виколупати його з Севастополю у разі непідписання тих клятих угод все одно не було ніякої можливості.

Эта фраза не поможет ему зарегистрироваться в нарушение конституции. Или вы про избрание вице-президентом с последующей ротацией?
я про його ставлення до думки пересічних, а до незгодних з ланів Діпстейту можна застосувати тиск та репресії

20250331_074323.webp

Назад
Зверху Знизу